Mene je moja narucila 15.07., sto je preeedugo,mislim da cu si privatno prije platiti pregled jer je ona gospoda na godisnjem...😕😕
Ma ko bi pohvatao sve preglede. Ne trebas radit nikakvu tablicu 😉 ovak svatko upise kad je bio i koje su sretne vijesti 😁
Peseki su prekrasni 😍 ja se mazem sa olival uljem protiv strija, prezadovoljna sam. To sam koristila i proslu trudnocu. Biobaza mi malo smrdi, ne pase mi bas miris. Pregled imam ovaj cetvrtak 😊
I ja se mazem tim olival uljem, ok mi je.
Sljedeci pregled imam 08.07.
Inace dobro podnosim vrucine, volim ljeto, doduse malo se bojim tih sparina jedino. Zasad mi je podnosljivo, vidjet cemo kak ce biti dalje
Ovo je moj macak Garfield
Ajme mace 😍😍
Mi nemamo klimu 😥 onda ja navečer sve rastvaram i spuštam rolete. Za sad sam još ok. Trudim se ustati ranije da obavimo prvu šetnju prije nego ugrije. Sad sam pobjegla kod svojih na more par dana da se osvježim i podružim dok su tu 🙈
Ne znam kako ću kad se vratim u Knin, zamjenit ću dan i noć. Sreća barem su mi mučnine prošle pa mi je lakše po tom pitanju.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ajme Garfield mi se sviđa😍
Iva4 probaj tri puta polako duboko udahnut i probaj ne mislit o tome. Znala sam i ja imati nekad probleme s disanjem, mislila sam da plitko dišem i da ne mogu dovoljno duboko udahnuti, to mi je ugl. bilo psihosomatski od nekakvih proteklih stresova i tako. Ali nije mi se javilo u trudnoći.. Ako ti baš bude pravilo problem možda da pitaš dr. opće prakse za savjet.
Grizli 23 stranice sam procitala unatrag za doci do tvog posta! 😱😂
Bravo bravo bravo!
Sretno svima, i novim trudnicama, puno vas je i puno tipkate! Necete se okrenit, a drzat cete svoje zlato u rukama.
Vidjela sam da su neke cure pisale za spol, evo nase iskustvo, u 10+2 smo vidjeli da nam dolazi djecak, i to toliko jasno da ni doktor nije mogao vjerovati... Sve je moguce! 💙
Misica ❤️ hvala!
Jutro cure... Mene danas slijeduje vadjenje krvi i dobila sam uputnicu za fetalnu medicinu zbog koje tromboflije pa moja gin želi biti sigurna da mi je andol 100 dovoljan ili mi treba heparin. Ima koja od vas da je na heparinu? Mucno mi je vec sad, a koliko vidim moram raditi i ogtt tako da se nadam da nece biti veselo tamo. 🤮
Sortiraj odgovore
Najstariji