Grizli nisam nikad imala takve menge i nemam hladne ruke i noge 🤷🏼♀️ bas me zivcira tak sto razlicitih smisla. Meni su mislili dati u ovoj trudnoci, ali posto uzrok smrti bebe prosli put nije bio vezan uz trombofiliju rekli su mi da ipak ne treba. Po njima to i nije prava trombofilija i smatra se slicajnim nalazom. U smislu, da se nije desilo sto se desilo ne bi nikad saznala da ju imam. A kao andol uopce nema smisla piti, tako su mi rekli. Do sad je hvala Bogu sve u redu. Ja nisam imala problema u ranoj trudnoci. Vjerojatno je kod tebe vec tad uvijek bio neki okidac. U svakom slucaju, do cega god bilo, super da je do sad sve ok
Da to su bas jako blage prakticki zanemarive mutacije i problem su u ranim trudnocama eventualno. Andol 100 ima i te kako smisla jer razrijedjuje krv pa je manja pojama ugrusaka. A ja sam vidis uvijek imala takve menge i led ledene ruke i noge sta je upucivalo na slabu cirkulaciju al nitko do sad nije obracao paznju. Najvaznije je da bude sve ok. Moja gin je jako oprezna pp tom pitanju, pa iako je mpo gin rekla da je andol dovoljan ona me odmah poslala jos dodatno po misljenje jer ne zeli riskirat ipak specijalist fetalne zna bolje nego specijalist humane je rekla i slazek se s njom. Mislim svejedno mi i da boram heparin nema veze sto god treba prezivila sam bockanje za stimulaciju ovulacije, pa cu i heparinske injekcija ako trebam. Toliko mi je to postalno normalno da sam rekla da bi mogla se izbockat i hodat okolo ko jez bes problema.
Mene je bas bilo strah toga kak cu sama sebe pikati, tak da sam malo i odhnula kad su rekli da ne treba. Ipak je to jedna briga manje. Sutra idem na pregled, a meduvremenu sam bila kod hematologa. On je napisao da se u slucaju duge terapije duphastonom razmotri mogucnost heparin u trecem tromjesjecju. Tak da cemo vidjeti kaj ce mi sutra reci.
Ne znam dal se u trudnoci avde koagulacijski testovi. Ono brzina zgrusavanja krvi i tako to pa da se po tome vidi mozda dal nekom treba terapija 🤔.
Grizli 1994 🙈🙈 sjećam se da smo i mi kući imali ali su sve stradale. U vikendici gdje se manje koriste još ima par komada čini mi se da je čak i koja zdjelica još na životi 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Da vas malo vratim u djetinjstvo. Ja se ne sjećam kad je linolada bila u njima, ali svaki put slušam priče. Ovo mi je najdraža čaša 🙈🙈
Aaa imala sam i ja takvu salicu....i zdjelicu sa kravicom! Mislim da jos ima koja kod mame 😀
L 💛
Ne znam dal se u trudnoci avde koagulacijski testovi. Ono brzina zgrusavanja krvi i tako to pa da se po tome vidi mozda dal nekom treba terapija 🤔.
Meni je ginekolog napravio tu pretragu kad sam isla na provjeru tsh. Onda mi je napravio i kks s naglaskom da se napravi i koagulacija.
Aaaa ja kod mame imam dvije zdjelice sa kravicom 😍
Najfiniji cokolino se jeo iz njih!!
cure, ove koje nemaju klimu u spavacoj, obzirom da je kod nas na moru sparina vec dva tjedna mogu misliti kako je tek u unitrasnjosti, a navecer se samo vrtim i pusem po krevetu od vrucine i dizem tlak muzu vec dva tjedna haha, odlucio on stat tome.na kraj,mi smo htjeli klimu stavit u sobu, ali obzirom da ima 9m2, klimatizer nam je rekao bolje ne, uzmite prijenosnu. Imali to proslo ljeto, bacanje novaca, nista ne valja, 3.dan vratili nazad u ducan.
Zato smo dobili super preporuku, STROPNI VENTILATOR, jucer smo ga kupili, svekar postavio, i napokon sam cijelu noc prospavala u komadu kako treba, cjelu noc na najnizu brzinu ga drzali upaljenog, milina, cak sam se u jednom trenu i s plahtom morala pokriti.
Kupili u Pevecu za 369 kuna, ja odsad to svima preporucujem
PREGLEDI
13.6.- iva4
17.6. - Vanessa.
17.6. - mustra
17.6. - Gogaa_V
17.6. - Livia
17.6. - leptiricoo
18.6. - Angie1205
18.6. - TinchiSk
18.6. - Nasty
19.6. - deewillow