Ma ti koji kažu da je pas obveza su ljenčine. Mi da nemamo psa, pa nebi iz kuće izašla sigurno 60% puta, ovako moraš, ujutro prije posla i navečer. Ok, neke pute po zimi, kad je bura, i kiša, i ledara, smrzneš se, pokisneš, pa budeš lud jer šećeš već 20 minuta po takvom vremenu a nije još kakila hahah. To je terapija u jednu ruku, smjeha i sreće i zdravlja dobijemo od njih, skuže kad si ljut, kad si tužan, kad si sretan... Nezamjenjivo iskustvo
Juno preslatka je stvarno, svi su psici preslatki ali ova tvoja maca mi je predivna... ja koristim iz dm-a babylove ulje za trudnice, kombinacija maslinovog, bademovog i suncokretovog ulja, nije tesko onako je bas fino i upija se lijepo
Vanessa slazem se. Meni je Diego bio bolji od ikakvih normabela i slicnih terapija kad sam prolazila najgore periode zivota. Dosla bi sa Leom iz bolnice nakon mj dana lezanja i tek doma bi psihicki pukla, on me spasavao ❤️
Kad je prosla ta kriza tata mi se razbolio, bila sam luda iz dana u dan njegovih terapija, Diego me smirivao. Na koncu, kad je tata na zalost preminuo, taj dan bila sam sama s curama doma, plakala sam bez ijednog udaha a bas Diego je bio taj koji je prvi dosao do mene, ljubio me i pazio dok mm nije dosao doma. I sad da mi neko kaze da kaj ce mi pas uz troje djece, poslala bi ga u rodni kraj!!
Ajme koji lijepi peseki.. Baš mi je super vidit da sve volite životinje i živite s njima.
Ali maca mi je famozna! 😍
I ja imam dvije mace već 11god.
Sve imate bas savrsene psiće. Mi imamo setericu i neznam kako ce reagirat kad dode beba s obzirom da je "jedinica" vec 5 god. Kad sam bila trudna nekih 2 mj. Dosla je i pocela njuskat trbuh cak je pokusala "otkopat" bebu mislim da joj jos uvijek nista nije jasno.🤣
Od kremica na preporuku par prijateljica koristim Galenski laboratorij kremu protiv strija ali je dosta masna pa je ponekad zamijenim s onom kremom iz DM-ova paketa Biobaza mama.
A mene mozete upisat za 1.7 pregled.
Cure hocete vi ic na 4D?
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Sortiraj odgovore
Najstariji