ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juno
    11. Lipanj 2019. 18:40
    Moja mezimica Luna, maltezerica. Na dvorištu je Frida, labradorica, a novi član je mačka koja ima sve karakteristike gremlina, zvana Juno
    Moja mezimica Luna, maltezerica. Na dvorištu je Frida, labradorica, a novi član je mačka koja ima sve karakteristike gremlina, zvana Juno

Juno
    11. Lipanj 2019. 18:40

Vanessa.
    11. Lipanj 2019. 18:44

Ma ti koji kažu da je pas obveza su ljenčine. Mi da nemamo psa, pa nebi iz kuće izašla sigurno 60% puta, ovako moraš, ujutro prije posla i navečer. Ok, neke pute po zimi, kad je bura, i kiša, i ledara, smrzneš se, pokisneš, pa budeš lud jer šećeš već 20 minuta po takvom vremenu a nije još kakila hahah. To je terapija u jednu ruku, smjeha i sreće i zdravlja dobijemo od njih, skuže kad si ljut, kad si tužan, kad si sretan... Nezamjenjivo iskustvo

lala3
    11. Lipanj 2019. 18:49

Juno preslatka je stvarno, svi su psici preslatki ali ova tvoja maca mi je predivna... ja koristim iz dm-a babylove ulje za trudnice, kombinacija maslinovog, bademovog i suncokretovog ulja, nije tesko onako je bas fino i upija se lijepo

Angie1205
    11. Lipanj 2019. 19:06

Vanessa slazem se. Meni je Diego bio bolji od ikakvih normabela i slicnih terapija kad sam prolazila najgore periode zivota. Dosla bi sa Leom iz bolnice nakon mj dana lezanja i tek doma bi psihicki pukla, on me spasavao ❤️
    Kad je prosla ta kriza tata mi se razbolio, bila sam luda iz dana u dan njegovih terapija, Diego me smirivao. Na koncu, kad je tata na zalost preminuo, taj dan bila sam sama s curama doma, plakala sam bez ijednog udaha a bas Diego je bio taj koji je prvi dosao do mene, ljubio me i pazio dok mm nije dosao doma. I sad da mi neko kaze da kaj ce mi pas uz troje djece, poslala bi ga u rodni kraj!!

Nasty
    11. Lipanj 2019. 19:13

Ajme koji lijepi peseki.. Baš mi je super vidit da sve volite životinje i živite s njima.
    Ali maca mi je famozna! 😍
    I ja imam dvije mace već 11god.

Reserved123
    11. Lipanj 2019. 19:13

Sve imate bas savrsene psiće. Mi imamo setericu  i neznam kako ce reagirat kad dode beba s obzirom da je "jedinica" vec 5 god. Kad sam bila trudna nekih 2 mj. Dosla je i pocela njuskat trbuh cak je pokusala "otkopat" bebu mislim da joj jos uvijek nista nije jasno.🤣
    Od kremica na preporuku par prijateljica koristim Galenski laboratorij kremu protiv strija ali je dosta masna pa je ponekad zamijenim s onom kremom iz DM-ova paketa Biobaza mama.
    A mene mozete upisat za 1.7 pregled.
    Cure hocete vi ic na 4D? 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Nasty
    11. Lipanj 2019. 19:16

Nasty
    11. Lipanj 2019. 19:21

• leptiric00
    11. Lipanj 2019. 19:25

Jako su Vam lijepe zivotinjice,ja idem na pregled u ponedjeljak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.