ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    12. Lipanj 2019. 06:28

Dobro jutro ekipa! Ja sinoc zaspala tako ljuta i zivcana 👿
    Dosli majstori postavit klimu curama u sobu, trebali doc u 17...dosli u 19!! Spori ko puzevi! Izasli iz stana u 23h!! 😤😤
    Ne moram ni rec da su cure vec padale s nogu i sve me strah kakve ce bit sad kad ih budem budila! 

Grizli sretno i da ne moras danas na OGTT, jel nije jos i prerano malo za to? Kod nas se radi jednom i to negdje sredinom 2.tromjesecja. Bar je meni tak bilo u prve dvije trudnoce. Ak je sve ok ne ponavlja se. 

Aristea
    12. Lipanj 2019. 07:00

Jao omate prekrasne kucne ljubimce, evo ja cu vam sad stavit sliku mog ljubimca 

A sad se pridruzio i novi mali clan al jos je bebica 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    12. Lipanj 2019. 07:01

Boze djagi 😍
    Kako slatke micikeeee

Aristea
    12. Lipanj 2019. 07:02

Sto se tice ulja za mazanje trbuha, koristim hippovo bademovo koje prekrasno mirisi i dobro se upija 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    12. Lipanj 2019. 07:04

Angie1205

Boze djagi 😍
    Kako slatke micikeeee

Prvi je muski macak,  a ova bebica mu je braco ili seka jos neznam.... I bit ce cupava ko on :) moja mama ima prekrasnu macku, posebnu... Neka bas fensi vrsta... Pa sad fino drančim mačke od nje hahah :D

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

TinchiSk
    12. Lipanj 2019. 07:17

Jutro, curke!
    Joj kak je već vruće. Idem vadit krv pa na nifty. Ne moram ni reći da sam pregladna. Mislim da ću s vađenja krvi ravno u pekaru po SVE.

Aristea
    12. Lipanj 2019. 07:19

TinchiSk

Jutro, curke!
    Joj kak je već vruće. Idem vadit krv pa na nifty. Ne moram ni reći da sam pregladna. Mislim da ću s vađenja krvi ravno u pekaru po SVE.

Haha drzi se! Odvratno je vani,  meni vec dva dana za redom vjerojatno pao tlak pa sam letila brze bolje van iz tramvaja da dođem k sebi... Vjerojatno sve skupa je tome doprinjelo. Nadam se da cu danas razbit taj lanac.... Kupi si odma nesto pa cim riješis sve jedi... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    12. Lipanj 2019. 07:26

Angie rijesila i nemam ne danas ogtt, nisam skuzila od toliko toga sto pise sve te skracenice, pisalo glt za glukozu pa pobrkala ja. I bolje da ne trebam jer mi je toliko mucno doslo. A najsmijesnije od svega sto samo morala ponavljat krvnu grupu i rh faktor a lani sam ih vadila zbog postupka ivf. Bit ce da mi se krvna grupa promjenila u m3djuvremenu 🤪

Angie1205
    12. Lipanj 2019. 07:32

Grizli i ja sam u pon morala ponovno na vadjenje za krvnu grupu i rh jer sam vadila prije 10 godina, a u medjuvremenu je stari gin otisao u mirovinu a pola info nije sacuvano za novu gin 😤
    Suosjecam totalno 🙈

Lavica27
    12. Lipanj 2019. 07:32

Joj cure vi već sve obavile! Grizli koja glupost, ja imam od operacije 2014. Krvnu grupu i to su mi sve priznali za porod 2017. I sad nenoram ništa novo vaditi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.