ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    12. Lipanj 2019. 10:48

Evo cure ja se malo poigrala 😂😂😂 šćeta da propada. 😀 Tek sad sam ljuta kako vrijeme sporo prolazi za moj pregled. Jos skakucem u 7tt.
    Pisala sam onako kako ste prijavljivale. Sorry ako sam nekog zaboravila.

Vanessa.
    12. Lipanj 2019. 10:49

ma nas ima.tri dana zaredom, biti ce puno ljijepih vijesti i slikica ovdje <3

Red Fox
    12. Lipanj 2019. 10:54

piba7

Grizli

Ne znam dal se u trudnoci avde koagulacijski testovi. Ono brzina zgrusavanja krvi i tako to pa da se po tome vidi mozda dal nekom treba terapija 🤔.

Meni je ginekolog napravio tu pretragu kad sam isla na provjeru tsh. Onda mi je napravio i kks s naglaskom da se napravi i koagulacija.

Mozda onda i meni naprave. Iskreno, meni je tak glupo zicat da mi se napravi neka pretraga. Dode mi da skroz iskljucim mozak i skroz se prepustim pa nek rade kaj hoce. Jos kak sam medicinske struke i znam neke stvari tim vise jos razmisljam i istrazujem. I onda ispada da ja pametujem doktorima, a opet ne zelim da se opet nesto desi zbog nekog propusta na koji sam mogla utjecati. Ja imam pregled sutra, al ne trebas stavljati u tablicu, javit cu se 😊 i to u pola 12, po najvecoj vrucini 🙄😅

Livia
    12. Lipanj 2019. 10:57

Jutro cure!
    Joj kravica 🤗😍 I ja je se sjecam. 
    Bravo lorija, super je tablica 😊
    Mi nemamo klimu u spavacoj ali montirana je na hodniku tako da puse prema sobama. Ostavimo otvorena sva vrata preko noci i taman je za spavat. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Lavica27
    12. Lipanj 2019. 12:02

Lorija ja sam 19.6. 😁

• valentina
    12. Lipanj 2019. 12:11

Jaivanpa

Jao omate prekrasne kucne ljubimce, evo ja cu vam sad stavit sliku mog ljubimca

Jaaaj prekrasniiii, ovaj gore mi je jako slican mojem macanu
    Obozavam i macke i peseke

• Mangomum
    12. Lipanj 2019. 12:14

lorija

Evo cure ja se malo poigrala 😂😂😂 šćeta da propada. 😀 Tek sad sam ljuta kako vrijeme sporo prolazi za moj pregled. Jos skakucem u 7tt.

Lorija koliko si sada trudna? Mislim da smo bas blizu ja i ti?

• valentina
    12. Lipanj 2019. 12:16

Red Fox

Maj4

Da vas malo vratim u djetinjstvo. Ja se ne sjećam kad je linolada bila u njima, ali svaki put slušam priče. Ovo mi je najdraža čaša 🙈🙈

😍 ja se sjecam 😂 eurokrem je bio unutra, preteca linolade 😂

Daaa, najbolji eurokrem ikad

• valentina
    12. Lipanj 2019. 12:25

lorija

Svaka cast na trudu.
    hahha mi bi najradije svako malo preglede da se uvjerimo da je sve ok

• anjuska007
    12. Lipanj 2019. 12:36

Cure pomoć...prva beta u ponedjeljak 686 i sad nakon 48h 1970..čekam sad još uzv...al moja beta nije šuplja nego trodupla..ima tko kakva iskustva s tim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.