Evo cure ja se malo poigrala 😂😂😂 šćeta da propada. 😀 Tek sad sam ljuta kako vrijeme sporo prolazi za moj pregled. Jos skakucem u 7tt.
Pisala sam onako kako ste prijavljivale. Sorry ako sam nekog zaboravila.
ma nas ima.tri dana zaredom, biti ce puno ljijepih vijesti i slikica ovdje <3
Ne znam dal se u trudnoci avde koagulacijski testovi. Ono brzina zgrusavanja krvi i tako to pa da se po tome vidi mozda dal nekom treba terapija 🤔.
Meni je ginekolog napravio tu pretragu kad sam isla na provjeru tsh. Onda mi je napravio i kks s naglaskom da se napravi i koagulacija.
Mozda onda i meni naprave. Iskreno, meni je tak glupo zicat da mi se napravi neka pretraga. Dode mi da skroz iskljucim mozak i skroz se prepustim pa nek rade kaj hoce. Jos kak sam medicinske struke i znam neke stvari tim vise jos razmisljam i istrazujem. I onda ispada da ja pametujem doktorima, a opet ne zelim da se opet nesto desi zbog nekog propusta na koji sam mogla utjecati. Ja imam pregled sutra, al ne trebas stavljati u tablicu, javit cu se 😊 i to u pola 12, po najvecoj vrucini 🙄😅
Jutro cure!
Joj kravica 🤗😍 I ja je se sjecam.
Bravo lorija, super je tablica 😊
Mi nemamo klimu u spavacoj ali montirana je na hodniku tako da puse prema sobama. Ostavimo otvorena sva vrata preko noci i taman je za spavat.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Jao omate prekrasne kucne ljubimce, evo ja cu vam sad stavit sliku mog ljubimca
Jaaaj prekrasniiii, ovaj gore mi je jako slican mojem macanu
Obozavam i macke i peseke
Evo cure ja se malo poigrala 😂😂😂 šćeta da propada. 😀 Tek sad sam ljuta kako vrijeme sporo prolazi za moj pregled. Jos skakucem u 7tt.
Lorija koliko si sada trudna? Mislim da smo bas blizu ja i ti?
Da vas malo vratim u djetinjstvo. Ja se ne sjećam kad je linolada bila u njima, ali svaki put slušam priče. Ovo mi je najdraža čaša 🙈🙈
😍 ja se sjecam 😂 eurokrem je bio unutra, preteca linolade 😂
Daaa, najbolji eurokrem ikad
Svaka cast na trudu.
hahha mi bi najradije svako malo preglede da se uvjerimo da je sve ok
Cure pomoć...prva beta u ponedjeljak 686 i sad nakon 48h 1970..čekam sad još uzv...al moja beta nije šuplja nego trodupla..ima tko kakva iskustva s tim?
Sortiraj odgovore
Najstariji