Mare slatke su stvri skroz! Pa sta ako si kupila 1 veci komplet nositi ce kad tad.
I hvala Sarita mislim da si me ti uvijerila u kupovinu plisanih tutica, danas sam jednostavno morala uzet 2 premedene i sad moram stat dok ne vidim sto sve sam nakupovala da ne bi pretjerala. Vecinom sam sve do sad kupila 56 pa valjda se nece beba roditi veca.
Jesam 🤗 i ja kupila jucer onu na mikija kad je toliko slatka a znam da malom bilo u tome super pogotovo preko dana nisam ga morala ni pokrivat dodatno ni nis bas im fino bude :)
Angie jooooj preslatke ste sve tri! A bas sam te tako nekako zamislila i ja :) puse curama od mog deckica (navirio u mobitel taman tvoja slika iskomentirao 'jepe cuje' i otisao dalje) 😉😉
Cure u zaostatku sam nekih 30tak stranica. Nadam se da ste sve dobro i da se sve odvija uredno s vašim bebicama! 🤞☘️😀
Danas sam bila na pregledu, moj malac dobro napreduje već je okrenut glavom prema dole, ali je još visoko smješten.. Sad je stariji za dob oko nekih tjedan-tjedan i pol. i ima 1kg. Kaže mi dr da rodim i za mhesec dana da bi sve bilo ok. Idući tjedan idem opet na profil u bolnicu 24h.
Sretno svima na narednim pregledima😘

Da li ste vi u 17tom tjednu već počele povremeno osjetiti stezanje ispod pupka? I tu i tamo oštru bol s lijeve ili desne strane koja potraje 2-3 sekunde pa prestane?

Da li ste vi u 17tom tjednu već počele povremeno osjetiti stezanje ispod pupka? I tu i tamo oštru bol s lijeve ili desne strane koja potraje 2-3 sekunde pa prestane?
Blago tebi ako je tek sad, ja sam to osjecala vec od 14. tjedna negdje😅

Joj Goga Evo zbrajam jos uvijek što si napisala i iskreno se nadam da su ti dali samo worst case scenario i da ćeš ti još sigurno dogurati do 30.tjedna. Mislim puno na vas!❤
Angie neznam zašto ali sam te razmišljala stariju a znam da imamo isto godina🙈 Divne ste curke! I bravo za malenu,svaka joj cast💙
Losa a sve ti je to relativno..moja cura je nosila 56 dva puna mjeseca. Terminska beba.
Inače utjerivanje robe se isplatilo,sva robica mi je dostavljena do 18h :)
Inače neki dan sam.pricala da nikad nisam imala BH ali danas sam imala situaciju da me baš jako zabolio donji dio trbuha, baš sijevajuca bol (nešto kao pred proljev da prostite) i morala sam odmah leci i kojh minuti je trajalo al nije skroz otišla bol bar još 10ak min. Za nekih pola sata se ponovilo,otišla sam spavati i prošlo je. Nije bila probava u pitanju, i nije mi se stvrdnuo tada donji dio trbuha... jel netko imao sto slicno?

Lavice BH kontrakcije ne bole. stvrdne se trbuh i drži kratko, nije ugodno ali ne boli

[iimg]
Goga šaljem ti puno zagrljaja. Hrabra si ti žena i znam da ćeš sve to izgurati.
Angie preslatke ste. Nisam ni sumnjala u tvoju lavicu.
Ja sam danas nosila u gin ambulantu vrijednosti tlaka i šećera u posljednjih mjesec dana. Tlak odličan uz terapiju, a šećeri gore-dolje. Točno sam mu pisala što sam jela dok su bile više vrijednosti, ali u zadnje vrijeme je skakao i na dijetalnu hranu na koju mi je prije bio ok. Kaže da se vrijednosti i prirodno povisuju nakon 22. tjedna i iako nije zabrinjavajući uveo mi tablete za šećer nakon svakog obroka koje snizuju po 0,5 do 1 jedinicu šećer, a ne da se ide u hipo. Dogovorili sno 24 satne profile i još neke pretrage krvi za 15.10 i poslao me na ultrazvuk. Tamo me pregledao doktor koji mi je sina porodio prije 17 godina, baš sam mu pričala to, onaj porod na zadak. Sad je on šef odjela. Dugo je gledao, pokazivao mi sve organe i kosti, mrvica ima oko 440 g. Svojem giniću sam telefonski pročitala nalaz i pustio mi recept tako da sam si skratila putovanje pola sata do njega i još toliko doma.
I da. Zapisala sam se za trudnički tečaj 18.11.,4 dana po 2 sata. Mm je rekao da on ne ide, kaj bu on tamo. Već prije je rekao da ne ide na porod, nije bio ni na jednom i bolje za oboje. Toliko je osjetljiv na mene kad mw nešto boli ili mi je nešto da bi samo problemw imali i ja i doktori s njim. Usput je gadljiv i ne može vidjeti krv pa bi se on odmah tamo skljokal bogec. Koliko je inače organiziran po doma i pedantan, sve živo napravi bez da mu velim, toliko je bio zmotan kad sam rađala da je dok sam ga nazvala da je dobio sina, umjesto u bolnicu da nas vidi otišao kupiti zavjese za dječju sobu.

Annika gdje je sad Hzzo u Os..gdje trebamo predati doznake? Čula sam da nešto renoviraju pa da ga seljakaju? Ili je ostao tamo gdje je bio dosad?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji