Lavice BH kontrakcije ne bole. stvrdne se trbuh i drži kratko, nije ugodno ali ne boli
[iimg]
Goga šaljem ti puno zagrljaja. Hrabra si ti žena i znam da ćeš sve to izgurati.
Angie preslatke ste. Nisam ni sumnjala u tvoju lavicu.
Ja sam danas nosila u gin ambulantu vrijednosti tlaka i šećera u posljednjih mjesec dana. Tlak odličan uz terapiju, a šećeri gore-dolje. Točno sam mu pisala što sam jela dok su bile više vrijednosti, ali u zadnje vrijeme je skakao i na dijetalnu hranu na koju mi je prije bio ok. Kaže da se vrijednosti i prirodno povisuju nakon 22. tjedna i iako nije zabrinjavajući uveo mi tablete za šećer nakon svakog obroka koje snizuju po 0,5 do 1 jedinicu šećer, a ne da se ide u hipo. Dogovorili sno 24 satne profile i još neke pretrage krvi za 15.10 i poslao me na ultrazvuk. Tamo me pregledao doktor koji mi je sina porodio prije 17 godina, baš sam mu pričala to, onaj porod na zadak. Sad je on šef odjela. Dugo je gledao, pokazivao mi sve organe i kosti, mrvica ima oko 440 g. Svojem giniću sam telefonski pročitala nalaz i pustio mi recept tako da sam si skratila putovanje pola sata do njega i još toliko doma.
I da. Zapisala sam se za trudnički tečaj 18.11.,4 dana po 2 sata. Mm je rekao da on ne ide, kaj bu on tamo. Već prije je rekao da ne ide na porod, nije bio ni na jednom i bolje za oboje. Toliko je osjetljiv na mene kad mw nešto boli ili mi je nešto da bi samo problemw imali i ja i doktori s njim. Usput je gadljiv i ne može vidjeti krv pa bi se on odmah tamo skljokal bogec. Koliko je inače organiziran po doma i pedantan, sve živo napravi bez da mu velim, toliko je bio zmotan kad sam rađala da je dok sam ga nazvala da je dobio sina, umjesto u bolnicu da nas vidi otišao kupiti zavjese za dječju sobu.
Annika gdje je sad Hzzo u Os..gdje trebamo predati doznake? Čula sam da nešto renoviraju pa da ga seljakaju? Ili je ostao tamo gdje je bio dosad?
Annika gdje je sad Hzzo u Os..gdje trebamo predati doznake? Čula sam da nešto renoviraju pa da ga seljakaju? Ili je ostao tamo gdje je bio dosad?
u centru preko puta fine, na ćošku, ulaz ti je s Kapucinske ulice. baš sam danas bila
[iimg]
Juno držim fige da ti se izregulira tlak i šećer sa terapijom.. Bit će to sve za 5, glavno je da bebica napreduje.. Ni moj muž neće ići na porod.. Također je preosjetljiv, pa nekako mislim da bi mi bio opterećenje. Mislim da ću sama.
Goga Žao mi je zbog takvih vijesti, ali šaljem ti puno zagrljaja i snage, za tebe i tvoju curicu, da što duže izdržite 🙏
Danas sam uradila HbA1C, rezultat je 4.5 % (granica do 5.5), 27 mmola (granica od 29 do 43). Znate li da li je to ok? Jer je malo niže, a tek u ponedeljak mogu kod doktorice, pa da znam do tad smijem li pojesti ovaj kinder 😂
u centru preko puta fine, na ćošku, ulaz ti je s Kapucinske ulice. baš sam danas bila
tnx da ne šećem bzvz po gradu
Ooo ima znaci jos muzeva ko moj koji nece cut da idu na porod. Meni je moj rekao da plati dulu, Podobnika ili sta god zelim no da na porod ne ide. mozda i bolje,tamo bi se jos za njega brinula.
Zadnjih par dana sam primjetila neki svijetlo žuti gusti iscjedak... posto su mi brisevi sterilni nemam pojma odakle. Jel to mozda nesto hormonski?
Sortiraj odgovore
Najstariji