Angie curice su ti super i ti s njima. Posebno malena prava lavica.
flower mozda i meni jednom ukinu utrogestan,makar ne znam kako bi bez njega... vec ga 5 mjeseci koristim.
Sad se bojim ovog otvaranja... imam od pcetka svakakve gluposti pa mi jos to ne treba 😥 Inace sam dobro, tu i tamo imam neki oritisak dolje i malo mi se trbuh stvrdne svakih parvdana. Vidjet cu iduci tjedan.
Losa moja prijateljica ga je koristila taman do ulaska u 37mi tj zbog prijašnje trudnoće koja je završila kiretazom, čisto zbog sigurnosti, a na kraju je rodila u 42om tj.... I meni se zna trbuh tako stvrdnuti i imam pritisak i to mi traje od 20og tj, ali mi je dok. rekla da ako nije precesto i dok nisam otvorena i osjetim normalno bebicu da je to sve oke 🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Angie bas mi je drago da ste svi skupa sa malickom izdurali dan super i lijepo se nasladili za nagradu. Sreca prati hrabre!
Goga i mi mislimo na tebe saljemo pozitivu i puno poljubaca! Vjerujem da cete izdurat i vis od tog minimuma i da cete bir super ti i curka! Bas si mi nekak jaka u glavi pa imam osjecaj da ce tamo pod nadzorom strucnjaka i uz strogo mirovanje biti sve pod kontrolom! Drz se!
Ja evo cekam mm da napokon dodje s posla i pravim mu 🍕 za veceru za sve sta mi pomaze ovih dana, fizicki i mentalno..
I jos da kazem, ove robice Juno i Mare, kjutac! Ja jedva cekam da za vikend odemo vise po taj ormar da mogu ic prati i slagati!

Uh uh Gogaa hrabro samo! Mislit cu sad svaki dan na tebe da izdrzite sto duze u trbuscicu! I to ne samo do 24tt!
Angie prekrasne cure imas! Bravo za lavicu, ali i za stariju seku ja sam sigurna da s njoj je lavici sve lakse a posebno biti hrabra.
Sve cure koje su imale danas dobre preglede btavo i radujem se s vama!
Ena jadnicak tvoj necak. Nadam se da ce sad akroz ozdraviti i imat bezbrizan zivot.
Ja sad tek skuzila kad sam citala vase. postove o 4D, da sad i ja polako mogu pocet planirat kad cemo ici na njega. Skoro sam zaboravila na to!
Dv91 dobro dosla i ne znam sto znace one mjere al nadam se da ce sve biti u redu s tobom i bebeom.

Iva pa ja si nekak mislim da je oke i prenijeti, jer sve to doktori kontroliraju i vide dali je bebici još u trbuhu dobro, ostave ju.... Ako ne, izazvati će trudove i to je to, nema druge 🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Mare slatke su stvri skroz! Pa sta ako si kupila 1 veci komplet nositi ce kad tad.
I hvala Sarita mislim da si me ti uvijerila u kupovinu plisanih tutica, danas sam jednostavno morala uzet 2 premedene i sad moram stat dok ne vidim sto sve sam nakupovala da ne bi pretjerala. Vecinom sam sve do sad kupila 56 pa valjda se nece beba roditi veca.

Grizli ja sam se danas slucajno nasla u drustvu 5 cura koje su rodile zadnjih 6 mjeseci i sve su mi rekle uzet samo par stvarcica 56 jer to nose jako kratko ako su rodeni u terminu. No to nikad ne mozes znat unaprijed.
Hvala @Grizli 🙏🙏
Navodno mi je malo skraćen cerviks
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Evo taman sa pregleda sa glavnim doktorom, imamo još sutra (muž i ja) ili ponedeljak termin sa jos 2 glavna specijalista i neonatologom.. uglavnom od danas uključena mi je terapija tokolize da se smire bilo kakve kontrakcije, antibiotici intravenski (nisam upamtila zbog koje bakterije na koju sumljaju kao krivca skracenja ck), inekcije protiv tromboze jer samo odem na wc i tusiram se svako 2 dana doslovno 5 min uz pomoc sestre. Od 24 tjedna uključuju inekcije za razvoj bebinih pluća i dr naglasava da on vjeruje da bi od tad kroz tjedan dva svakako doslo do prijevremenog poroda… umjesto za 3 mjeseca ocekujem za 4 eventualno 5 sedmica… baš stresno! Sad naglasava da mu je važno naredna 2 tjedna da izguram, jer su sad jako male sanse (da ne pisem za sta 😥)
Naredna 2 tjedna pogotovo, ću samo samo pomjerati ocima da sve ostane stabilno do 24 punog tjedna bar… Sad kad citam vaša iskustva i price ne zanmmdali da budem sretna jer je me paze i misle na svaki detalj, ili da se bojim jer sam stvarno toliko kritična pa ke sve ovo…
Cure hvala na podrsci, i cestitam mamama na urednim pregledima i naprednim bebicama. ⚘
Goga draga u mojim molitvama ste.. Držim fige do neba i nazad da izgurate što duže i da sve bude u najboljem redu! Šaljem velili zagrljaj😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji