Grizli ja sam se danas slucajno nasla u drustvu 5 cura koje su rodile zadnjih 6 mjeseci i sve su mi rekle uzet samo par stvarcica 56 jer to nose jako kratko ako su rodeni u terminu. No to nikad ne mozes znat unaprijed.
Hvala @Grizli 🙏🙏
Navodno mi je malo skraćen cerviks
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Evo taman sa pregleda sa glavnim doktorom, imamo još sutra (muž i ja) ili ponedeljak termin sa jos 2 glavna specijalista i neonatologom.. uglavnom od danas uključena mi je terapija tokolize da se smire bilo kakve kontrakcije, antibiotici intravenski (nisam upamtila zbog koje bakterije na koju sumljaju kao krivca skracenja ck), inekcije protiv tromboze jer samo odem na wc i tusiram se svako 2 dana doslovno 5 min uz pomoc sestre. Od 24 tjedna uključuju inekcije za razvoj bebinih pluća i dr naglasava da on vjeruje da bi od tad kroz tjedan dva svakako doslo do prijevremenog poroda… umjesto za 3 mjeseca ocekujem za 4 eventualno 5 sedmica… baš stresno! Sad naglasava da mu je važno naredna 2 tjedna da izguram, jer su sad jako male sanse (da ne pisem za sta 😥)
Naredna 2 tjedna pogotovo, ću samo samo pomjerati ocima da sve ostane stabilno do 24 punog tjedna bar… Sad kad citam vaša iskustva i price ne zanmmdali da budem sretna jer je me paze i misle na svaki detalj, ili da se bojim jer sam stvarno toliko kritična pa ke sve ovo…
Cure hvala na podrsci, i cestitam mamama na urednim pregledima i naprednim bebicama. ⚘
Goga draga u mojim molitvama ste.. Držim fige do neba i nazad da izgurate što duže i da sve bude u najboljem redu! Šaljem velili zagrljaj😘
Mare slatke su stvri skroz! Pa sta ako si kupila 1 veci komplet nositi ce kad tad.
I hvala Sarita mislim da si me ti uvijerila u kupovinu plisanih tutica, danas sam jednostavno morala uzet 2 premedene i sad moram stat dok ne vidim sto sve sam nakupovala da ne bi pretjerala. Vecinom sam sve do sad kupila 56 pa valjda se nece beba roditi veca.
Jesam 🤗 i ja kupila jucer onu na mikija kad je toliko slatka a znam da malom bilo u tome super pogotovo preko dana nisam ga morala ni pokrivat dodatno ni nis bas im fino bude :)
Angie jooooj preslatke ste sve tri! A bas sam te tako nekako zamislila i ja :) puse curama od mog deckica (navirio u mobitel taman tvoja slika iskomentirao 'jepe cuje' i otisao dalje) 😉😉
Cure u zaostatku sam nekih 30tak stranica. Nadam se da ste sve dobro i da se sve odvija uredno s vašim bebicama! 🤞☘️😀
Danas sam bila na pregledu, moj malac dobro napreduje već je okrenut glavom prema dole, ali je još visoko smješten.. Sad je stariji za dob oko nekih tjedan-tjedan i pol. i ima 1kg. Kaže mi dr da rodim i za mhesec dana da bi sve bilo ok. Idući tjedan idem opet na profil u bolnicu 24h.
Sretno svima na narednim pregledima😘
Da li ste vi u 17tom tjednu već počele povremeno osjetiti stezanje ispod pupka? I tu i tamo oštru bol s lijeve ili desne strane koja potraje 2-3 sekunde pa prestane?
Da li ste vi u 17tom tjednu već počele povremeno osjetiti stezanje ispod pupka? I tu i tamo oštru bol s lijeve ili desne strane koja potraje 2-3 sekunde pa prestane?
Blago tebi ako je tek sad, ja sam to osjecala vec od 14. tjedna negdje😅
Joj Goga Evo zbrajam jos uvijek što si napisala i iskreno se nadam da su ti dali samo worst case scenario i da ćeš ti još sigurno dogurati do 30.tjedna. Mislim puno na vas!❤
Angie neznam zašto ali sam te razmišljala stariju a znam da imamo isto godina🙈 Divne ste curke! I bravo za malenu,svaka joj cast💙
Losa a sve ti je to relativno..moja cura je nosila 56 dva puna mjeseca. Terminska beba.
Inače utjerivanje robe se isplatilo,sva robica mi je dostavljena do 18h :)
Inače neki dan sam.pricala da nikad nisam imala BH ali danas sam imala situaciju da me baš jako zabolio donji dio trbuha, baš sijevajuca bol (nešto kao pred proljev da prostite) i morala sam odmah leci i kojh minuti je trajalo al nije skroz otišla bol bar još 10ak min. Za nekih pola sata se ponovilo,otišla sam spavati i prošlo je. Nije bila probava u pitanju, i nije mi se stvrdnuo tada donji dio trbuha... jel netko imao sto slicno?
Sortiraj odgovore
Najstariji