Goga drzi se i misli pozitivno! Sigurna sam da ce sve biti dobro...mi smo tu...javljaj se a mi saljemo pozitivne vibre💓 ja i ti smo u dan i bas nekako suosjecam💕 kako si pocela osjecati tegobe?
Svima ostalima cestitam na urednim pregledima i tipkamo se..samo pozitivno💞💞💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cestitke na urednim pregledima.
Neciji necak je jako hrabro malo.dijete nek mu je sva sreca ovog svijeta!
Angie tvoja slatkica rastura! Maloj svaka cast! Uvijek kazem da su cudo ta djeca
Gogi drzi se miruj i dan po dan pomalo napred. Ja vidim pozitivnu tu cinjenicu sto si zatvorena dobila terapiju svu a beba je dobro. Mislim da su to dobre stvari. Po tvojim postovima mi se cini da se otekako znas ozborizi i iskristalizirati si stanje u glavi da bi se fokusirala na ono najbitnije. A za sve ostale momente slabosti i straha uvijek smo ti mi tu. Za utjehu palcici su borbeni mali lavovi i izbore se za svoje mjesto pod suncem uz svoje roditelje bez obzira na tegobe malu tezinu dane u bolnici i prognoze oni sve pobjede tako ce i tvoja beba 💪💪💪💪💪💪
Hej cure... Netko je pitao dali su kome ukinuli utrogestan.... Pa evo ja sam bila od početka na duphastonu 2x1 i na utrogestanu 3x2 i to su mi postupno smanjivali.... Duphaston mi je ukinut u 24om tj, a utrogestan u 28om tj....
Goga želim ti svu sreću i vjerujem da će to sve biti dobro, samo pozitivne misli 😊
Angie divim se tvojoj curici, toliko hrabra 😀 predivne curice imaš....
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Angie curice su ti super i ti s njima. Posebno malena prava lavica.
flower mozda i meni jednom ukinu utrogestan,makar ne znam kako bi bez njega... vec ga 5 mjeseci koristim.
Sad se bojim ovog otvaranja... imam od pcetka svakakve gluposti pa mi jos to ne treba 😥 Inace sam dobro, tu i tamo imam neki oritisak dolje i malo mi se trbuh stvrdne svakih parvdana. Vidjet cu iduci tjedan.
Losa moja prijateljica ga je koristila taman do ulaska u 37mi tj zbog prijašnje trudnoće koja je završila kiretazom, čisto zbog sigurnosti, a na kraju je rodila u 42om tj.... I meni se zna trbuh tako stvrdnuti i imam pritisak i to mi traje od 20og tj, ali mi je dok. rekla da ako nije precesto i dok nisam otvorena i osjetim normalno bebicu da je to sve oke 🙂
Angie bas mi je drago da ste svi skupa sa malickom izdurali dan super i lijepo se nasladili za nagradu. Sreca prati hrabre!
Goga i mi mislimo na tebe saljemo pozitivu i puno poljubaca! Vjerujem da cete izdurat i vis od tog minimuma i da cete bir super ti i curka! Bas si mi nekak jaka u glavi pa imam osjecaj da ce tamo pod nadzorom strucnjaka i uz strogo mirovanje biti sve pod kontrolom! Drz se!
Ja evo cekam mm da napokon dodje s posla i pravim mu 🍕 za veceru za sve sta mi pomaze ovih dana, fizicki i mentalno..
I jos da kazem, ove robice Juno i Mare, kjutac! Ja jedva cekam da za vikend odemo vise po taj ormar da mogu ic prati i slagati!
Uh uh Gogaa hrabro samo! Mislit cu sad svaki dan na tebe da izdrzite sto duze u trbuscicu! I to ne samo do 24tt!
Angie prekrasne cure imas! Bravo za lavicu, ali i za stariju seku ja sam sigurna da s njoj je lavici sve lakse a posebno biti hrabra.
Sve cure koje su imale danas dobre preglede btavo i radujem se s vama!
Ena jadnicak tvoj necak. Nadam se da ce sad akroz ozdraviti i imat bezbrizan zivot.
Ja sad tek skuzila kad sam citala vase. postove o 4D, da sad i ja polako mogu pocet planirat kad cemo ici na njega. Skoro sam zaboravila na to!
Dv91 dobro dosla i ne znam sto znace one mjere al nadam se da ce sve biti u redu s tobom i bebeom.
Iva pa ja si nekak mislim da je oke i prenijeti, jer sve to doktori kontroliraju i vide dali je bebici još u trbuhu dobro, ostave ju.... Ako ne, izazvati će trudove i to je to, nema druge 🙂
Mare slatke su stvri skroz! Pa sta ako si kupila 1 veci komplet nositi ce kad tad.
I hvala Sarita mislim da si me ti uvijerila u kupovinu plisanih tutica, danas sam jednostavno morala uzet 2 premedene i sad moram stat dok ne vidim sto sve sam nakupovala da ne bi pretjerala. Vecinom sam sve do sad kupila 56 pa valjda se nece beba roditi veca.
Sortiraj odgovore
Najstariji