Mi smo imali tommee tippee elektricnu izdajalicu i sve bočice pa mi je netko rekao da uzmem od istog proizvodjaca i dude pa sam njihove imala (i te nocne). Prvih par mjeseci je samo te dude htjela,ni jednu drugu a ja naručila još fensi smensi Elodie Details,nije ih sljivila pol posto. S nekih 6mj je prihvatila i druge dude pa sam uzimala u Mulleru ona njihova marka, dvije dude 14 kuna,ma može😂 Čak je za krstitke dobila Armani baby dudu i kopcu za dudu (ja sam bila wtf šta to postoji,elegantno ju je pljunula😂).
Joj cure moj kao je sabran i sve zna gdje stoji ali…. Mi došli na ctg,sumnjali da curi plodna voda. Kažem mu odi u gepek, torba mi je tamo i izvadi Janu. Nakon 15 minuta se vraća i kaže nema je. Ja u auto i imam šta vidjet,po cijelom gepeku porazbacane stvari iz torbe, ispod zadnje stvari u torbi jana koju nije našao🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Kaze on meni,kako si to slozila tu torbu😂
E baš to, i moj sve zna inače, al kak se izgubio tih dana, ja nisam mogla vjerovati
Tako da me uvijek fasciniraju ove izjave da će muž nešto dok je žena u bolnici. Ne mora značiti da će se svi pogubiti, ali ja svedno ne bih računala s njima....
Btw. ja sam dobila tommee tippee dude uz izdajalicu, neke prozirne cijele, meni je u njih jako voda ulazila Je da sve s vremenom počnu puštati, ali u njih je baš od početka
Dudu nije htio nikako to necu ni kupovat.
Klijentica iz ljekarne mi vec dala aventovu bocu anticolic iako sam fan tommee tippee lijepo od nje :)
Petra prvo drago mi je da nema kontrakcija drugo znam ja sve to za vrtic i znam da kad sam prosla ca njemu vec bilo dobro ali mi danas ujutro bas nisu trebale te suze i histerija na ovu nervozu zbog pregleda. I vec mi ponestaje argumenata ujutro zasto on ide u vrtic kad moze doma gledat crtice kako on kaze 😑
Sarita sretno na pregledu, i ne brini za prilagodbu vrtica, nekima usoije prije, a kod nekih to potraje malo duze. Moj je isto imao malo duzu fazu, cesto bi plakao ili cendrao ujutro kad bi ga vozili, ali kako kazu cure, cim bi mi otisli zaboravio je i smirio bi se za par min..
Slazem se sa vama sto se tice opreme i robice da je najbolje da si mi to same nesto prije pokupujemo i pripremimo, i naravno gustamo u tomeS prvim nisam to stigla, zavrsila rano u bolnici, ostala do poroda,a nisam naravno htjela pripremati nista prije zadnjeg mjeseca. I desilo se to da mi sve morale moja mama i sveki..cim sam dosla iz rodilista istog popodneva krenula u preslagivanje ormara
, a da ne govorim da nisam mogla uopce gustati u prikupljanju i pripremanju svega...
Zato smo sada kupili veliku vecinu toga(bar mislim), i sljedeci mjesec cemo polako krenuti u montiranje i pranje i peglanje robice Isto sam se bojala dok sam pocela, sta ak se kaj desi pa da onda to gledam, al uspjela sam maknuti takve misli i bas uzivam u biranju i kupovini svega. A kako kazete, i financijski je lakse nego sve odjednom..
Cure u bolnici, nek bude sve dobro i da vas puste domeka
Evo obavila. Dr je bio od maaaloo rijeci. Citiram: ' beba je dobro, sve je uredno, visoko je, imate li djece(da),sto(sin) e pa ceka vas jos jedan, mozete ici' .
Tako da eto decko potvrden sve je kako treba odgovara tjednima srce ko kuca sad na rucak.
Ma znam ja da ce se on prilagodit i bit bez tih suza ujutro ali eto danas mi to bilo bas tesko a inace sam flegma.
Samo vi kupujte pripremite i uzivajte u tome u konacnici od svih briga koje imamo oko trudnoca jos najbolje da ne uzivamo u ovome sto mozemo :) :)
Petra B zapravo ne padne nego zaglavi duda izmedju rešetki s navlakama, a za dude dobar savjet. Mi smo teeeek kasnije skuzili da je ključ u 3-4 duda porazbacanih po kinderbetu pa ona samo pruži ruku i zaigra u usta,a ne da se ja dižem svako malo😂
Za vrtić Hahah when student becomes master😂😁
E to, to... Ima ih 4 u kindacu... Nek se nadje... Pa se sam cudi ujutro koja mu je u ustima 🤣🤣🤣🤣 al kad se sjetim kak sam bila bedasta s malom... Puzala s upaljenim mobom po podu, trazila... Pa mamicu ti jesi progutala dudu... A ona zapela izmedju kindaca i naseg kreveta 🙈🙈🙈🙈
Brzo ucim sto se vrtica tice 😎 🤭
url=https://lilypie.com][/url
I meni je puno lakše svaki mjesec pomalo ,nego sve odjednom . Ne samo financijski ,već i zbog toga sto se stvarno razveselim kad god nešto kupimo . Za sada imamo kolica i robicu . Još malo pa će nam stići krevetić ,onda ćemo kupiti madrac i ostale sitnice . Planirala sam tako da do početka 12 og mjeseca imam sve spremno ,i onda laganini čekamo :)
Sarita ja sam si to ovak poslozila (jer isto me opralo, onda kad sam tipkala, pa kaj ga forsiram a ja sam doma)...kaj ak zavrsim na mirovanju recimo doma, strogom, ili u bolnici, kam cu s njim... Mi ne mozemo sad prilagodbu odgodit za recimo drugi mjesec... Ili sad ili sljedece godine a odradjivat prilagodbu s dvije bebice jos, nema sanse. Druga stvar, ja njemu ne mogu doma pruziti sve ono sto dobije u vrticu (to je moje osobno misljenje). Curka je bila drugacija, ona je satima mogla slagati kockice, puzzle i "citati" slikovnice. On je od ujutro samo akcija, ajmo, sto na sat, ja to ne mogu popratit. Imamo klinaca s kojima se druzi ali mislim da je ovo puuunooo bolje za njega. Danas si bila malo nervozna i zbog pregleda, sve jasno, al mislim da on ovime (vrticem jel) puno vise dobiva. 🤗🤗🤗❤️❤️❤️
Eeeee...daaaa...vidjela sam ta peg perego kolica koja zelim... I fakat su mrak... To je to... Napokon sam ih isprobala i poslala dragom poruku da mi uopce vise ne salje linkove nekih drugih, to su ta i bok 😎
I meni je puno lakše svaki mjesec pomalo ,nego sve odjednom . Ne samo financijski ,već i zbog toga sto se stvarno razveselim kad god nešto kupimo . Za sada imamo kolica i robicu . Još malo pa će nam stići krevetić ,onda ćemo kupiti madrac i ostale sitnice . Planirala sam tako da do početka 12 og mjeseca imam sve spremno ,i onda laganini čekamo :)
Tako se i ja uvijek razveselim haha😍 i onda mi je onak, ne zelim zasad nista previse kupovat jer cu kupit sve puuno puuno prije i necu imati kasnije sto kupiti pa ne bude tog osjecaja haha, a i brze ce mi proci vrijeme ako malo kasnije krenem s kupovinom😁
Uuu dude vidim da ste prosle temu duda jako dobrih savjeta. A sta je najsmjesnije ja na svoj popis sto trebamo za bebi nisam ni napisala dudu i bocicu.
Thinkpink 😂😂 dobra ti je fora, mogla sam stvrano vani pistiti robu s porukom kad opeglas vrati hvala. Hahahaha!
Ha pripreme prije bolnice ja sam si nekako zacrtala da cemo krevetic zadnji kupiti tj unjet u stan da kad dodje ga odmah montiramo, a posteljinu i robu budem prala u 12mj. Meni je sreca sto znam da 100% mogu racunat na sestru ako ne budrm mogla i dogovor je da ce krevetic ona namjestiti i stan pocistit prije nego se mi vratimo iz rodilista jer sam i ja njoj sve to odradila pa nekako se osjeca duznom je rekla da mi vrati. To mi je super jer ne moram strepiti oko toga znam da ce bit kako treba.
PetraB drago mi je da si nasla kolica napokon. Mislim da je svima nama to projekt onako bio ozbiljni a tebi pogotovo. Tocno znam taj osjecaj kad znas da je nesto ko stvoreno za vas. To sam ja dozivila jucer i bas se osjecam happy zbog toga.
Mene bas veseli to kupovanje svako malo nesto da kupim onda mi je uubudjenje i iscekivanje stalno prisutno.
Jucer dok sam robicu birala u jednom momentu mi je proslo kroz glavu eeeej pa to kupujem za moju bebu, do sad sam nakupovala se za valjda 20-tak beba i tek jucer sam dobila onaj dozivljaj to cu ja oblacit i skoro se rasplakala u trgovini.
Moram pohvaliti pidzamicu iz Kik sta sam uzela. Pise 100% pamuk, fina mekana i jako ugodna pod prstima. Uzela jednu kao da probam pa vidim kako ce mi se ciniti kad detaljno pregledam. I ja sam bas zadovoljna a samo 45kn dodje. Zaista nisam ocekival tu kvalitetu za tako malo novaca.
Jeste vi probale robicu u OVS? Vidila da imaju za bebe al nisam znala kakva je. Modeli slatki al puno je onog plisanog materijala pa ne znam koliko je to dobro za bebu. Meni izgleda kao da ce se u tome puno znojiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji