Ja sam uzela od Dada&Rocco i ogradicu al kad su stavim ne stane miadrac lijepo u krevetic i sad lad ju gledam ne svidja mi se vise 😂 tako da cu ju vjv poklonit nekome .. na ove navlakice za resetke imaju cesto neki popust ja sam uzela 12 komada i jedna mi je ostala viska .. tako da prebrojite resetkice kad ih uzimate
krevetic smo uzeli u Adaxa i madrac
plahtice iz Magic baby-a ne valjaju nista odma da Vam kazem prekrute su i u pranju su izgubile boju 💆🏼♀️
upravo sam i kofer spremila i sad sam sluzbeno gotova
s tim da moram stavit jos carape, potkosulje i grudnjak u kufer al naravno od ulozaka i djecijih stvari mi ne stane 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
iva i moja je isto rekla .. ma sta ce te vi slagat to cemo mi sve dok si ti u bolnici prvo nam je unuce pa moramo
ja sam samo rekla
meni je to prvo djete i to cu sve ja .
Samojed sama nisam nista jos kupovala, kinderbet i onu kao elektricnu njihaljku smo dobili od moje tete, s tim da je kinderbet jos kod nje da meni ne zauzima mjesta u stanu😅 kadicu i stalak nam je kupila mm-ova sestra i to je to haha, sami jos nismo nista kupovali😊 u 10. mjesecu cemo ici po madrac i sve potrebno za kinderbet i one sitnice kao, tetra pelene, komplet za njegu bebe itd itd, a ostalo cemo tamo 11., 12. i u 1. kolica jos😁 ali tako i mi, svaki mjesec nesto budemo😁
Iva mora da su zajedno isle u skolu ili se druzile posto isto razmisljaju😂
Ja sam uzela od Dada&Rocco i ogradicu al kad su stavim ne stane miadrac lijepo u krevetic i sad lad ju gledam ne svidja mi se vise 😂 tako da cu ju vjv poklonit nekome .. na ove navlakice za resetke imaju cesto neki popust ja sam uzela 12 komada i jedna mi je ostala viska .. tako da prebrojite resetkice kad ih uzimate
krevetic smo uzeli u Adaxa i madrac
plahtice iz Magic baby-a ne valjaju nista odma da Vam kazem prekrute su i u pranju su izgubile boju 💆🏼♀️
upravo sam i kofer spremila i sad sam sluzbeno gotova
s tim da moram stavit jos carape, potkosulje i grudnjak u kufer al naravno od ulozaka i djecijih stvari mi ne stane 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Baby D ja imam s malom Dada & Rocco navlake i ogradicu, ogradicu staviš kad spustis podnicu (nakon 6mjeseci). Ja budala nisam uzela neutralne boje nego bijelo- boja breskve/roskasto pa sam im dala mail jel mi mogu samon navlaku sasit rekli su da moze. Inace prezadovoljna sam,vidjela sam je unutra, nije mogla lupat glavom, tako da moj glas ide za njih😁.
Mi smo s prvom negdje s 35 tt složili kinderbet i prekrili sve.
A robicu oprala i popeglala 33-34 jer je krenulo vec suncano vrijeme a nesto su mi svi govorilu da je prvu robicu najbolje na suncu susit pa eto kad je bio bal😂
Ma ovi stariji su svi nešto praznovjerni pa im je rano al do termina je 3 mjeseca i uopće neću ni pomislit da bi se nešto moglo dogoditi..a moze se dogoditi da bebac urani i zato nista ne ostavljam za kraj...po njima se to sve moze kupit kad ja u bolnicu odem 😂😂
Sretno danas na pregledu!
U Petrovoj sam jučer bila na tom ružnom pregledu, kod ružnog doktora.
Baš sam cijeli dan bila izvan sebe, pa sam se morala oporaviti malo. Počastila sam se kolačima i tako…
Sve u svemu, horor! Kreten!
Nikad više kod njega.
A moje dr nije bilo, pa me je on gledao.. užas!
Ena, dolje u podrumu? Pa koji dr je bio? Herman i Starcevic su utorkom u ambulanti tak da oni sumnjam... Vecek mozda? Iako je on super dijagnosticar no nekad zna biti onak, hladan... Bas mi je zao da si imala takvo iskustvo... Ja sam u petrovoj cijelo vrijeme i mislim da sam ih sve prosla... Ima ih raznih na zalost. Drago mi je da si malo dosla sebi i nek si popala kolace, treba tako ❤️
url=https://lilypie.com][/url
Tako je Mare, a sta ako ovo a sta ako ono, doduse ja sam prosla tek pola, ali svakako necu nista lose razmisljati da bi se moglo desiti😊 a ovo su ocito velika vecina istog misljenja za sredivanje stvari kad budemo u bolnici😅 ako ce kupiti sve svojim novcima, zasto ne😂😂 moja mama ima vec pun ormar robice, s tim da je sve vakuumirano u vrecama haha posto vec zna da mali bude vesto tamo😅
Ja imam tu neku ludu srecu da mama ima jako slican ukus kao i ja i kuzi se u dosta toga posto nas je eto dvoje imala, a slaze se jako dobro sa mm-om pa i za slucaj da zavrsim u bolnici, znam da bi oni odradili to kak treba haha, dok je sveki skroz druga prica😐
Curke samo savjet za ogradice...stavite ima bar na gornji dio (gdje je glavica i gornji dio tijela) da vam duda ne pada na pod pa da ne trazite u noci po podu dudu a bebac divlja 🤣🤣🤣 kao sto sam ja... To naravno nema potrebe prva dva tri mjeseca (moji nisu ni htjeli tad jos dudu, al kad se pocnu meskoljit i lagano okretat bilo bi dobro da u tom dijelu nema prostora izmedju resetaka... I ja sam sad s malim uzela dude koje svijetle u mraku 🤭🤭🤭 i super je... Za sekund ju nadjem... Sad vec on sam naravno al kad je bio manji, taj cas ju tutnem u cube 🤣🤣🤣
Sarita sretno danas i (mislim da si ti napisala za ostavljanje u vrticu)... Nisne brini, kak je Lavica rekla, za minutu je sve proslo... Evo imoj ostao u grcu i uplakan a jutarnja teta ne bas stroga (meni ne smeta), trazi da roditelji ne ulaze u sobu veca na vratima predaju dijete (svi se jako uznemire kad vide necijeg roditelja, to je razlog)... I ja predala njega, bocicu s vodom, mahnula i bok a jedna mama je u soku izasla, vidisda joj je knedla u grlu... Vevi je to stres za roditelje (pogotovo one koji prvi put to prolaze) nego njih... Oni to zaborave a vascijeli dan prati slika njega uplakanog.
Aha, vidite kak sam danas "pametna" kaj se prilagodbe tice 🤣🤣🤣🤣🤣
Ekipica, ugodan dan vam zelim!!! Ja za sad bez kontrakcije, nadam se da je nece ni biti... Zovem ginicku popodne svejedno
Puse svimaaa
url=https://lilypie.com][/url
Petra B zapravo ne padne nego zaglavi duda izmedju rešetki s navlakama, a za dude dobar savjet. Mi smo teeeek kasnije skuzili da je ključ u 3-4 duda porazbacanih po kinderbetu pa ona samo pruži ruku i zaigra u usta,a ne da se ja dižem svako malo😂
Za vrtić Hahah when student becomes master😂😁
Sortiraj odgovore
Najstariji