ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    25. Rujan 2019. 10:16

Samojed kupuj i postavljaj kada god ti i suprug zelite, sto vas briga sto ostali kazu, one su imale svoje trudnoce, ovo je sad tvoja trudnoca😁😇 ja sam rekla da cemo uzeti komodu u 12. mjesecu i od tih velikih stvari su jos ostala samo kolica koja cemo uzeti u 1. mjesecu jer zadnjih mjesec dana ne planiram nista kupovati vec sve pripremati lagano na sto je moja svekrva rekla da sta smo ludi da se sve stigne kupiti i dok sam ja u bolnici, da budu njen sin i ona to, reko jesi ti luda😂😂 mi idemo malo po malo po mogucnostima i stvarno niti imam volje zadnje dane ista kupovati, a niti imam novaca da sve najednom kupimo, msm jbg.. 

MaRe
    25. Rujan 2019. 10:18

Samojed planiramo ga odmah sastaviti al ga necu namjestiti s posteljinom...to cu pred kraj a sad cemo ga sastaviti da mi nije okolo po kutijama.
    Ma i meni tata uvijek govori da ima vremena al radije se sad rijesim troška pa sam kasnije mirna.
    Kolica smo isto uzeli i stoje u najlonu rastavljena..da ne pada prasina bezveze a i da sprijecim mačka da ne bi spavao u njima 😂

C1M4
    25. Rujan 2019. 10:18

I da, da ne bi bilo da "one su imale svoje trudnoce, ovo je sad tvoja" ide i jednu od vas, ne ide haha, to sam mislila na ostale zene oko nje koje sigurno imaju jaaako puno iskustva i pameti pa pametuju😂 sad kad sam procitala ponovo, zvuci kao da tu napadam misljenja vasa😅 pardon😇😋

Dalindas
    25. Rujan 2019. 10:19

Baby D , predivno 😍 obožavam njihove stvari . Ja sam mislila kupiti sivo bijelu kombinaciju ,samo bih još uzela onu ravnu ogradicu sa druge strane . Još sam našla neke preslatke postere za zid ,ali ću još vidjeti hoću naručiti sa aliexpresa ili kod Tvornice dizajna 

samojed
    25. Rujan 2019. 10:20

Cima eh baš to slažem se msm ni financijski nije baš lahko da sve isti mjesec pokupujem lakše mi je svaki mjesec po nešto i tako nećemo ni osjetiti jesil sta nabavila od opreme ti?

samojed
    25. Rujan 2019. 10:25

Mare kad kupiš i postaviš slikaj nam da bacimo pogled 😍😍
    Ma možda je to do starijih generacija il sta al većina ima takvo mišljenja kao ne treba vam još too imate vremena bla bla bla po njihovom ne bi trebala ni varalice kupit a kamoli sta drugo

samojed
    25. Rujan 2019. 10:26

Ps. Carapice*

25. Rujan 2019. 10:30

Ja sam uzela od Dada&Rocco i ogradicu al kad su stavim ne stane miadrac lijepo u krevetic i sad lad ju gledam ne svidja mi se vise 😂 tako da cu ju vjv poklonit nekome .. na ove navlakice za resetke imaju cesto neki popust ja sam uzela 12 komada i jedna mi je ostala viska .. tako da prebrojite resetkice kad ih uzimate 
    krevetic smo uzeli u Adaxa i madrac
    plahtice iz Magic baby-a ne valjaju nista odma da Vam kazem prekrute su i u pranju su izgubile boju 💆🏼‍♀️ 
    upravo sam i kofer spremila i sad sam sluzbeno gotova 
    s tim da moram stavit jos carape, potkosulje i grudnjak u kufer al naravno od ulozaka i djecijih stvari mi ne stane 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

25. Rujan 2019. 10:32

iva i moja je isto rekla .. ma sta ce te vi slagat to cemo mi sve dok si ti u bolnici prvo nam je unuce pa moramo 
    ja sam samo rekla 
    meni je to prvo djete i to cu sve ja . 

C1M4
    25. Rujan 2019. 10:32

Samojed sama nisam nista jos kupovala, kinderbet i onu kao elektricnu njihaljku smo dobili od moje tete, s tim da je kinderbet jos kod nje da meni ne zauzima mjesta u stanu😅 kadicu i stalak nam je kupila mm-ova sestra i to je to haha, sami jos nismo nista kupovali😊 u 10. mjesecu cemo ici po madrac i sve potrebno za kinderbet i one sitnice kao, tetra pelene, komplet za njegu bebe itd itd, a ostalo cemo tamo 11., 12. i u 1. kolica jos😁 ali tako i mi, svaki mjesec nesto budemo😁
    Iva mora da su zajedno isle u skolu ili se druzile posto isto razmisljaju😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI