Sarita znači kad kupit da postavim ma ja jedva čekam sve pokupovat i da to gledam totalno sam nestrpljiva
Već et dobila sam neke komentare ma to kad sam kupila kolica ali ne direktno meni već okolo ljudima koji su meni to prenijeli kao sta ce joj to još ima vremena itd msm uopste se ne zamaram tudjim mišljenjima ali opet onak da znam kad je ok postavit krevetić i tak to
BabyD preslatkooo sada sam još više nestrpljiva kad vidim kako je to preslatko i ogradica ti je odlična
BabyD preslatko jee 😍 Ne mogu docekati da krenem sa opremanjem, a kao i Zoe dobit cu to od grada pa moram cekati... Zoe jesi ti vec predala te papire za opremu? Ne znam koliko se moze ranije, meni je termin polovica prvog mj al me strah ako budem cekala 11. mj da predam papire da ce mi kasniti zbog Bozica i Nove Godine pa sam mislila malo ranije... 🤔
L 💛
Jutro curke! Sarita sretno na pregledu i curkama u bolnici naka brzo prolaze dani.🤗
Grizli opa, sveki ti se raspistoljila...🙃 Kako je krenulo, jos malo pa ce ti se svabica ponudit da ti ona prostire veš u dvorištu zgrade...bude ga i skupila ukoliko tebe nema doma ako kisa pocne😂😂😂 sprdam se malo sa susjedom, nadam se da ne zamjeras...😜
Ne sjecam se ko je trazio personalizirane stvari za bebe, ako imate fejs pa si pogledajte:
Šareni jastučići
Mon Eli
AndyBrandy
Bebin trenutak
Small universe - potrepštine za bebe i djecu
Samojed kupuj i postavljaj kada god ti i suprug zelite, sto vas briga sto ostali kazu, one su imale svoje trudnoce, ovo je sad tvoja trudnoca😁😇 ja sam rekla da cemo uzeti komodu u 12. mjesecu i od tih velikih stvari su jos ostala samo kolica koja cemo uzeti u 1. mjesecu jer zadnjih mjesec dana ne planiram nista kupovati vec sve pripremati lagano na sto je moja svekrva rekla da sta smo ludi da se sve stigne kupiti i dok sam ja u bolnici, da budu njen sin i ona to, reko jesi ti luda😂😂 mi idemo malo po malo po mogucnostima i stvarno niti imam volje zadnje dane ista kupovati, a niti imam novaca da sve najednom kupimo, msm jbg..
Samojed planiramo ga odmah sastaviti al ga necu namjestiti s posteljinom...to cu pred kraj a sad cemo ga sastaviti da mi nije okolo po kutijama.
Ma i meni tata uvijek govori da ima vremena al radije se sad rijesim troška pa sam kasnije mirna.
Kolica smo isto uzeli i stoje u najlonu rastavljena..da ne pada prasina bezveze a i da sprijecim mačka da ne bi spavao u njima 😂
I da, da ne bi bilo da "one su imale svoje trudnoce, ovo je sad tvoja" ide i jednu od vas, ne ide haha, to sam mislila na ostale zene oko nje koje sigurno imaju jaaako puno iskustva i pameti pa pametuju😂 sad kad sam procitala ponovo, zvuci kao da tu napadam misljenja vasa😅 pardon😇😋
Baby D , predivno 😍 obožavam njihove stvari . Ja sam mislila kupiti sivo bijelu kombinaciju ,samo bih još uzela onu ravnu ogradicu sa druge strane . Još sam našla neke preslatke postere za zid ,ali ću još vidjeti hoću naručiti sa aliexpresa ili kod Tvornice dizajna
Cima eh baš to slažem se msm ni financijski nije baš lahko da sve isti mjesec pokupujem lakše mi je svaki mjesec po nešto i tako nećemo ni osjetiti jesil sta nabavila od opreme ti?
Mare kad kupiš i postaviš slikaj nam da bacimo pogled 😍😍
Ma možda je to do starijih generacija il sta al većina ima takvo mišljenja kao ne treba vam još too imate vremena bla bla bla po njihovom ne bi trebala ni varalice kupit a kamoli sta drugo
Sortiraj odgovore
Najstariji