Jutro svima 😀
Mi jos nemamo krevetic posto cemo to dobiti od grada u paketu mjesec dana prije termina. Ali kupili smo kolijevku u kojoj ce beba biti u dnevnom boravku zbog psa i nju smo sastavili, sada u njoj drzim ostatak stvari 😂
Lorija, kad stignes mozes meni dodati pregled 7.10. 😘
Jutro i sretno na pregledima!
Frajla hvala... Dakle pidzame sam kupila ☺️ iako nevazno meni su preslatke pa ce biti u njima kad god. Nego me muz sokiro pitanjem. Jos sam malo zbunjena svom tom opremom. I hvala za adaptere info! Moram samo provjeriti koji na maclaren kolica idu iako mi to nije vazno toliko.
BabyD preeeeslatko! Di si uzela ove za ogradicu?
Grizli ove navlakice su Dada&Rocco meni su odlicne
na patent su pa se lijepo uhvate i ne klizu nit se mogu povuci.. mislim uzet jos jedan set za drugu stranu da ogradicu onu sta se veze uopce ne stavljam
Ja sam isto onda pidzame kupila... no i ja sam po kuci koji puta u pidzami koja glumi trenerku tako da nema veze 😂😂
Grizli ove navlakice su Dada&Rocco meni su odlicne
na patent su pa se lijepo uhvate i ne klizu nit se mogu povuci.. mislim uzet jos jedan set za drugu stranu da ogradicu onu sta se veze uopce ne stavljam
Jao preslatko je !!!😍😍😍
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo update: dobila sam Cefalexin 2 tablete svaka po 500mg i i jos tako dvije navecer... Rekao je doktor da cu jos malo ostati :) i napokon su poceli grijati u bolnici jeeee!!!bas je bilo hladno u sobi...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
I mi smo danas u 16 na pregledu, jedva cekamo😍😍
Moj se malac skroz visoko popeo, osjetim ga cak ispod sisa prema rebrima, imam osjecaj ko da ce na ledja izac, vanzemaljac mali❤
Mi smo sastavili krevetac, madeac oprali na dubinskom, prekrili ga, a u krevetac stavili svu ostalu opremu i zapakirali najlonom.
Nekad pred termin cemo sve lijepo staviti na svoje mjesto.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
I mi smo danas u 16 na pregledu, jedva cekamo😍😍
Moj se malac skroz visoko popeo, osjetim ga cak ispod sisa prema rebrima, imam osjecaj ko da ce na ledja izac, vanzemaljac mali❤
Mi smo sastavili krevetac, madeac oprali na dubinskom, prekrili ga, a u krevetac stavili svu ostalu opremu i zapakirali najlonom.
Nekad pred termin cemo sve lijepo staviti na svoje mjesto.
Sretno ti bilo! 🙂🤞🏼
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
BabyD hvala na info! Odlicno to cu svakako si potreaziti jer mi izgleda bas prakticno.
Ja moran pohvaliti svoj svekrvu ovaj put. Ugodno me iznenadila. Zena cistila ormare i staru robu odnjela u h&m i skupila mi 6 kupona po 15% na jedan artikal da imam za stvari koje mi se svidjaju za mene i bebu. I kupila bebi 2 bodi benkice skorz bijele 62 da ne namece svoj stil je rekla. Ostala sam ugodno iznenađen i stvarno ju moram pohvaliti za to jer taman gledala u h&m neke kompletice al kao cekat cu kakvu akciju.
Sortiraj odgovore
Najstariji