ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Rujan 2019. 09:03

Evo sad cu ponovo 

• Zoe27
    25. Rujan 2019. 09:06

Jutro svima 😀 
    Mi jos nemamo krevetic posto cemo to dobiti od grada u paketu mjesec dana prije termina. Ali kupili smo kolijevku u kojoj ce beba biti u dnevnom boravku zbog psa i nju smo sastavili, sada u njoj drzim ostatak stvari 😂
    Lorija, kad stignes mozes meni dodati pregled 7.10. 😘

Grizli
    25. Rujan 2019. 09:11

Jutro i sretno na pregledima! 
    Frajla hvala... Dakle pidzame sam kupila ☺️ iako nevazno meni su preslatke pa ce biti u njima kad god. Nego me muz sokiro pitanjem. Jos sam malo zbunjena svom tom opremom. I hvala za adaptere info! Moram samo provjeriti koji na maclaren kolica idu iako mi to nije vazno toliko.
    BabyD preeeeslatko! Di si uzela ove za ogradicu? 

25. Rujan 2019. 09:18

Grizli ove navlakice su Dada&Rocco meni su odlicne 
    na patent su pa se lijepo uhvate i ne klizu nit se mogu povuci.. mislim uzet jos jedan set za drugu stranu da ogradicu onu sta se veze uopce ne stavljam 

25. Rujan 2019. 09:21

Ja sam isto onda pidzame kupila... no i ja sam po kuci koji puta u pidzami koja glumi trenerku tako da nema veze 😂😂

Aristea
    25. Rujan 2019. 09:27

BabyD 💙

Grizli ove navlakice su Dada&Rocco meni su odlicne
    na patent su pa se lijepo uhvate i ne klizu nit se mogu povuci.. mislim uzet jos jedan set za drugu stranu da ogradicu onu sta se veze uopce ne stavljam

Jao preslatko je !!!😍😍😍

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    25. Rujan 2019. 09:29

Evo update: dobila sam Cefalexin 2 tablete svaka po 500mg i i jos tako dvije navecer... Rekao je doktor da cu jos malo ostati :) i napokon su poceli grijati u bolnici jeeee!!!bas je bilo hladno u sobi...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mala.le.90.
    25. Rujan 2019. 09:30

I mi smo danas u 16 na pregledu, jedva cekamo😍😍
    Moj se malac skroz visoko popeo, osjetim ga cak ispod sisa prema rebrima, imam osjecaj ko da ce na ledja izac, vanzemaljac mali❤
    Mi smo sastavili krevetac, madeac oprali na dubinskom, prekrili ga, a u krevetac stavili svu ostalu opremu i zapakirali najlonom.
    Nekad pred termin cemo sve lijepo staviti na svoje mjesto.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Aristea
    25. Rujan 2019. 09:35

mala.le.90.

I mi smo danas u 16 na pregledu, jedva cekamo😍😍
    Moj se malac skroz visoko popeo, osjetim ga cak ispod sisa prema rebrima, imam osjecaj ko da ce na ledja izac, vanzemaljac mali❤
    Mi smo sastavili krevetac, madeac oprali na dubinskom, prekrili ga, a u krevetac stavili svu ostalu opremu i zapakirali najlonom.
    Nekad pred termin cemo sve lijepo staviti na svoje mjesto.

Sretno ti bilo! 🙂🤞🏼

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    25. Rujan 2019. 09:40

BabyD hvala na info! Odlicno to cu svakako si potreaziti jer mi izgleda bas prakticno.
    Ja moran pohvaliti svoj svekrvu ovaj put. Ugodno me iznenadila. Zena cistila ormare i staru robu odnjela u h&m i skupila mi 6 kupona po 15% na jedan artikal da imam za stvari koje mi se svidjaju za mene i bebu. I kupila bebi 2 bodi benkice skorz bijele 62 da ne namece svoj stil je rekla. Ostala sam ugodno iznenađen i stvarno ju moram pohvaliti za to jer taman gledala u h&m neke kompletice al kao cekat cu kakvu akciju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.