ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    24. Rujan 2019. 07:25

Šta cugate za prehladu? Lupocet 500 se smije? Jel to prejako? Glava me ubija od sinusa i vrat me cijeli boli. Iz nosa cuda.fuj

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

24. Rujan 2019. 07:33

Točkica37

Šta cugate za prehladu? Lupocet 500 se smije? Jel to prejako? Glava me ubija od sinusa i vrat me cijeli boli. Iz nosa cuda.fuj

Lupocet kao smijes makar je meni doktor rekao sto manje. Ja sam i par puta nos nakapala Operilom jer mi nista drugo nije pomoglo i gusila sam se.

24. Rujan 2019. 07:34

Prema mom ginekologu najbolje je u trudnoci ssmo csj, limun i med 

mrgud_zg
    24. Rujan 2019. 07:35

LoSa84

mrgud ako ti je secer ok ne moras na ogtt. A ne mozes zakasnit jer obicno se javlja poremecaj iza 24.-og tjedna i ako ga ima nece sam nestat… a ako se ne razvije do 28.-og niti nece. Zato se u tom periodu vadi

Znam 😁 al bas mi nije ok. Pa bih svakako htjela bit iskontrolirat pa kako bude. Imam u obitelji dijabeticara pa sam uzela aparatic i na taste mi bas varira, od 4,9 do 5,3. Ovi kasniji su uvijek ok. 
    Tako da cu svakako otic na ogtt al ispao mi ovaj tjedan prekaotican na poslu. A ustvari sam se sama valjda od tog stresa preracunala. Imam jos cijeli sljedeci tjedan

• lucille9
    24. Rujan 2019. 07:36

Jutro cure! Sretno danas na pregledu! Curkama u bolnici želim miran dan bez stresa!

Točkica 37; lupocet slobodno, Brufen ako baš zatreba no nesmije se u trećem tromjesječju;

Meni je prehlada proljetost trajala 2mj.

lorija
    24. Rujan 2019. 07:36

Točkica37

lorija

Jutro, sretno petorki danas!! 😁
    Curama u bolnici puno pozitivne vibre saljem 🌸 drzite se! Bit ce to u redu.
    Tockice jesu te bili slali na pretrage? MR? Moze biti da je i do vidnog polja bilo pa ti se to dogadjalo. Kako je prestalo?

3 mj nakon sto sam rodila. Sad mi zna pri promjeni vremena malo zablicat ali ni blizu onom uzasu. U trudoci bila kod retinologa, sad nedavno radila uvz vratnih zila i eeg, magnet otkazala jer sam zatrudnila. Znam jos dvije cure kojima se to desavalo u trudnoci. Kakti trudnicka migrena iako mene nije glava bolila osim jednom napada…
    Ne ponovilo se

100 cudesa ova trudnoca nosi. Mr je zakon on sve vidi i zna. ☺
    Neki kazu da je okidac za budjenje bolesti, neki kazu da u trudnoci si najzdraviji,ne moze nista biti nam tek nakon poroda moze se otkriti svasta.
    Al ajmo mi uzivat u trudnoci. Prepustit Bogu u ruke sve 😊

• lucille9
    24. Rujan 2019. 07:39

miki0

E sto se tice AS cula sam da ima neka baza koja se rotira u 3 smjera, znaci okrenes bazu sa sjedalicom prema vratima (u lijevo ili u desno) da ti je lakse staviti bebu, pa zarotoras opet nazad kad zakopcas bebu. Cini mi se dosta prakticno samo neznam koja je baza, morat cu progutati. Zna koja mozda?

Maxicosi je imao asix AS koja se tako rotirala.

• lucille9
    24. Rujan 2019. 07:45

LoSa84

Beba se nekad i zadnji cas okrene ili ksd krenu trudovi tako da doktor prije 30-og tjedna to ne moze predvidati. Mogu neke anomalije msternice otezat okretanje no opet to ne mogu sigurno znat.

Ma mislim da nam se stvarno nepotrebno sada opterećivati položajem bebe. Jučer na UZV  (31tt) kaže gin. da je to-to, glava dolje, guza gore i da tako ostaje do poroda. Uglavnom dok je radio UZV se još dva puta okrenula.

24. Rujan 2019. 07:46

Ja sigurno nisam bas najzdravija u trudnocu 😂 em mi ne valja jest povrce i meso pa mi je prehrana koma, em me uhvatila prehlada nakon 10 godina, koza mi je grozna,kosa ko slama 🙄 ja se ne slazem s onim blaženo stanje... vise s onim drugo stanje. Svatko tko idealizira trudnocu nije bas normalan 😂 No sta se mora mora se da bi dobili svoju 

Točkica37
    24. Rujan 2019. 07:48

Ja sam tek sad u trecoj malo opustenija.prve dvije su mi bile jako stresne, svaki pregeld sam umirala i ozivljavala od stresa, na spomen secera bi samo plakala... sad sam normalnija, pozitivnija, vjerujem u svog bebana i malo manje se cuvam mozda nego sto bih trebala.. ali i mirnija sam sto se tice posla, takoder nam je stambeno pitanje rjeseno tako da nemam tih egzistencijalnih muka kao sa dečkima. I puno molitve i to mi da moj mir. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.