Angie super za malu i OGTT!
Iskreno meni je prva trudnoća stvarno bila blazeno stanje! Kosa,koža,nokti,doslovce sam blistala, nikakve mucnine, dobila malo kila,samo trbuscic, jedina poteškoća mi je bio taj isijas al sam ga rjesila akupunkturom.
Ova trudnoća apsolutno suprotno. Kosa pada,pristići, nokti se lome, na terapiji pa mirovanje pa smedjarenje pa pojačane kontrole... 🙄🙄🙄 Ja koja uvijek govorim da bi imala troje djece (iako je vrlo izvjesno da je ispunivo) se premisljam da li bi još jednom kroz sve prolazila.
Lavice ja znam da nakon ove zatvaram pipu 😂
Nije ni radi godina ni financija a sad ni radi stambenog pitanja...al mislim da poslije ove trudnoce ne bi imala zivaca jos jednom sve te strahove prolaziti i strepiti 9 mj. A mislim da ni mm ne bi prezivio opet ovakvu apstinenciju 😂
Da vas odvratim od svog ruznog pupka…evo i mog zguzvanca 😘
😍😍😍😍😍😍
Rastegni mu malo tu facicu slatku i za mene 😄
[/url
Jutro cure!
Evo mrzite me, ali ja sam jedna od onih kojima je u trudnoći- nakon što prođu mučnine- super. Ja sam stvarno puna energije, još sad kako sam od rujna na komplikacijama sve živo stignem. U subotu sam u svatovima preplesala cijelu večer. Nikakvih tegoba, zabrana, bolova, nervoze. Ali zato kad rodim, postanem čudovište na dulje vrijeme.
Angie, kod tebe isto neka zabrana odnosa ili? Nisam pohvatala.
[iimg]
E sto se tice AS cula sam da ima neka baza koja se rotira u 3 smjera, znaci okrenes bazu sa sjedalicom prema vratima (u lijevo ili u desno) da ti je lakse staviti bebu, pa zarotoras opet nazad kad zakopcas bebu. Cini mi se dosta prakticno samo neznam koja je baza, morat cu progutati. Zna koja mozda?
Maxicosi je imao asix AS koja se tako rotirala.
Jaje se ne može rotirati, to je samo za kombinirane sjedalice. A ne preporuča se da beba ide u takve sjedalice prije 6 mjeseci.
Ali tih što se rotiraju ima stvarno puno modela...
Jutro cure i sretno na pregledima danas
Meni je za sada da se ne ureknem dobro sa trudnoćom iako je prva ne panicim nešto previše čak mm više panici od mene jednako sve jedem ko do sad a on ne smiješ ovo ono... Kosa odlična raste kao iz vode bojti super mada su bili i prije trudnoće kosa i nokti odlični, bolova nema imala sam negdje oko 12sedmice ali i to je brzo prošlo kao bilo je zbog sirenja, mučnina nisam imala jedino imam mali problem imam tacno određenu točku na leđima koja me cesto uhvati bolit iz ne znam kojeg razloga i što se tiče sexa još je prisutan, mada nekako ne namjeravam još dugo neugodan mi je osjećaj 🤣🤣🤣
Iva i moj je zeludac jako slican tvojem,pupak samo da mi ne iskoci van hihihihih sto se prehlade tice eto i ja ju preboljela pred mjesec i pol pila samo limun ,med i caj i pastile isla ,temp nisam imala ,samo odmaranje malo duze traje ,al eto izgurala
Jutro svima i sretno petorki :)
Baš sam fino odspavala noćas..da se nisam probudila na wc u pola 6 ne bi imala prekida.
Ja sam s trudnoćom pola pola..nekad super imam volje i energije i sve a nekad mogu cijeli dan da se ne pomjerim s kreveta xD Bolovi i ako se jave nisu neki strašni jedino što se sad počela ta žgaravica pojavljivati :/ A što se tiče sexa imam osjećaj da ga sad ima više nego prije trudnoće I ne nisu mene uhvatili hormoni pa sam poludila nego dragog hahaha Da mu dam valjda bi svaki dan ovak sam prorijedila na svaki drugi bar zasad..poslije će opet da posti
Sortiraj odgovore
Najstariji