ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    23. Rujan 2019. 21:41

DijMar

Jaivanpa

miki0

Jaivanpa zasto si u bolnici? Ja mislila da se zezas za medeni njesec u bolnici😟

Imam na granici prema visku plodne vode pa kontroliraju zasto … I danas sam imala 23cm. U međuvremenu kako sam davala urin otkrili mi urinoinfekt…sutra ujutro dajem urin. I ako opet pokaže da je upala primit cu cu antibiotike. Kaže doktorica to sto me boli desno ispod rebra moze biti od te upale jer ne osjećam me udara….a poviseni poviseni leukociti su od prehlade a i inace su povecani u trudnoći

Znači ipak te gnjave s tom vodom. Sjećam se da si pitala u jesenskima vezano uz to. A odakle si? Mislim, u kojem gradu se kontroliraš? Ja kad sam bila u Rovinju kod svoje gin i Puli u TA sa 31 tt, isto mi je voda bila 23. U Poreču kod privatne je bila okej. Sad sam došla kod svojih u Čakovec i tu je kod nove gin i u TA sve uredno i trenutno sam na 16, a u ovim tjednima bi kao trebala biti 12-13 i nitko niš ne kaže da je to problem…

Ja sam iz Bjelovara inače a zivim u Zg. Uskoro se selimo trajno ovaj vikend ...tako da u Bj imam ginekologa i tu sam u bolnici. Neznam, kaže ona moze biti svašta i nista...necu ih previše slusati i paničariti dok ne dodu konkretni odgovori a ne nagađanja.... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    23. Rujan 2019. 21:44

Grizli

Goga i Jaivanpa sretno u bolnicama.
    Sarita a joooj sva sam se raznjezila na jazgovoj s bebom. 😍
    Da vas pitam jel se kojoj dogodilo neka tupa bol i pritisak u glavi sa prednje strane kao ceoni dio i zamucenje vida ko da gledam kroz vodu? Uhvatilo me nakon vecere da sam odmah otišla lec i sad tek dosla malo k sebi. Malo me to zabrinulo da nije nesto s tlakom ili ne znam. Ima koja iskustva?

Ja sam u cijelo prosloj trudnoci imala.neke senzacije cudne s vidom, nestajalo bi mi slike na pola sata ajme meni. U ovoj sam se toga bas jako bojala ali zaobislo me Bogu fala. Inace meni i vid se pogorsa i zubi stradaju u trudnocama...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Dalindas
    23. Rujan 2019. 21:51

Jaivanpa čestitke na vjenčanju :)
    Cure koje su u bolnici ,nadam se da ćete uskoro izaci i da će sve biti u redu ,isto tako čestitam cure na dobrim pregledima :) 

PetraB
    23. Rujan 2019. 21:59

Točkica37

Petra uf i ta svakodnevna putovanja a blizanacka trudnoca i to treca po redu…ne znam ja bi usporila na tvom mjestu i pokusala preslozit neke stvari nekako.

Znas kaj, mislim da cu morati... Probat cu sutra izorganizirat da odem do starog i tam docekam da idem po malog a za preksutra i cetvrtak cu vidjeti....od petka ce ga muz vozit tak da sam si zacrtala odmor i laganini al treba to docekat. 
    Sto se tice okretanja bebaca...znam da su u petrovoj to radili jednoj curki al uz uzv, nije to bas tak...probali su dva putano nije uspjelo pa je isla na carski. Nije se nesto zalila na bolove no znam da je rekla da nije ugodno...stoje sasvim logicno. U prvoj trudnoci ja tocno znam trenutak kad se mala okrenula. Bila sam vec pred kraj i nije imala mjesta, to je trajalo nekih 5 min, ja sam od bolova plakala a trbuh se toliko izoblicio da je to strasno. Muz je bio izbezumljen. I kad se okrenula to je bilo to. 🤦‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Aristea
    23. Rujan 2019. 22:02

Gogaa_V

Evo i mene, pregledali me maloprije jer su sumljali na curenje plodne vode, medjutim po testu nije, nego urin posto je bebica nisko pa pravi pritisak na mjehur… cervix iste duzine kao po primanju bolnicu u subotu vece 2.50cmpored strogog mirovanja i terapije. Zatvorena čvrsto. Sutra bi me još trebao pregledati glavni doktor i ako ostane ovako možda budem puštena kuci uz mirovanje i nešto laganih poslova po stanu. Nemam kontakcije, grceve, bolove i nadam se da će tako ostati bar dok ne udjem u sigurne sedmice (jos 5 nerednih), a naravno voljela bih do kraja da doguram, ili bar što blize kraju. Baš razmišljam sad ako me puste odmarati ću do vikenda kući, pa bih za vikend odvojila par sati i otisla da kupim sve stvari i kozmetiku za bebu sa muzem, i za sebe napuniti torbu za bolnicu sa neophodnim. Ako me iznenade bolovi ili beba pozeli da nas upozna kroz mjesec, dva ranije da mi je sve spremno. Ovako sam se baš istraumirala i isstresirala jer nemam ništa spremno, a izmenadila me hospotalizacija. Plus rano mi je za prijevermeni, ali evo na kraju će sve biti ok, bar vjerujem u to. Jaivanpatakodjer i tebi zelim da sve bude ok. Ne znam nista o kolicini pl. vode meni samo uvijek kazu da je Ima dovoljno, valjda mjere za sebe pa ne kazu…

Goga sretno ti bilo! Čuvaj se i samo jako i hrabro! Sjest ce sve na svoje!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

23. Rujan 2019. 22:18

mrgud ako ti je secer ok ne moras na ogtt. A ne mozes zakasnit jer obicno se javlja poremecaj iza 24.-og tjedna i ako ga ima nece sam nestat... a ako se ne razvije do 28.-og niti nece. Zato se u tom periodu vadi

Gogaa_V
    23. Rujan 2019. 22:19

Mare jeste povecao  se , ali sad sam se zadnjih  dana prevorsirala  selidbom , bila sam baš aktivna  zbog toga , pa sam jutri  isla na tecaj  jezika sjedila  4 sata... i malo se opet  sve vratilo odnosno  skratilo. Vecinu  posla  što se selidbe  tiče je obavljena sad samo finese , skuvati  rucak  lagano  i to je to do termina. Za vikend  ću kupiti  stvari ako me iznenadi  ranije.  Petra vec  sam napravila  spisak i kroz ccc dva sata ce sve biti  gotovo, koliko sam služila lagano setanje ili stajanje  nije problem toliko velik kao sjedenje  mada da se ne preporučuje niti jedno  ni drugo dugo. Za sad imam  srece  jer nemam kontrakcije pa ću se usuditi  obaviit  taj soping, jer nema ko umjesto mene i muza.

23. Rujan 2019. 22:21

Beba se nekad i zadnji cas okrene ili ksd krenu trudovi tako da doktor prije 30-og tjedna to ne moze predvidati. Mogu neke anomalije msternice otezat okretanje no opet to ne mogu sigurno znat.

Lunica
    23. Rujan 2019. 22:41

Vecer cure netko je pitao za okretanje...tj da se beba nece okrenuti...istina je da je kod prve trudnoce to manje vjerojatno ali ipak dok beba ne uhvati tamo 2kg ima jos mjesta za akrobacije tak da nije nemoguce uopce...ima na yt neke vjezbe koje poticu bebu na okretanje...treba proguglati malo..
    cure koje ste u bolnici neka bude brzo van sa urednim nalazima☺
    Petra i ja sto na sat vozikati vrticance i skolarca...ono bas tempo za trudnicu😂 cekaj cekaj 30e tjedne😂😂ovo je sad jos super
    gledala sam jucer AS u babycentru i uzela bi peg perego primo viago sa bazom..cini mi se nekako najuza jer ce se bebac voziti između dvije druge AS tak da moramo improvizirati..za koje ste se vi odlucile?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    23. Rujan 2019. 22:57

Tockica a jesi otkrila kad od cega je to ili ne. Bas me to uplašilo bio, legla sam ko balzamirana. Nadam se da nece se ponavljati.
    Lunica mi cemo vjerojatno cybex aton m i-size ili be safe jaje isto sa isofixom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.