ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2019. 21:23

znaci ustravila sam se sada . od frenda mama radi na odjelu ginekologije tu kod nas .. i kazem joj da sam osjetila da se malac okrenuo i da me strah da nije na zadak il poprecno .. zena mrtva hladna pa sta se bojis ako se ne okrene do poroda okrenut ce ga doktor rucno 
    neznam puno o porodu al znam jednu stvar nema tog Boga da mu dozvolim da mi okrece djete rucno 
    potpisat cu za carski ako se to smije uopce . 

• leptiric00
    23. Rujan 2019. 21:26

Da cula yam za okretanje,ali to ne dolazi u obzir,nema nikakve sanse,rade idem na carski,ni ja nedam okretanje 

23. Rujan 2019. 21:32

a ma na sve bi pristala osim tog.. to je 100% ne . 

Točkica37
    23. Rujan 2019. 21:35

To je jako opasno i nemoj to dozvoliti. Meni.je jedna glupaca ( privatnica ginekologuca)rekla da ja sama okrecem.bebu...😱

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

PetraB
    23. Rujan 2019. 21:35

Goga samo polako... Napravi si tocno popis svega sto trebas, ciljaj da to obavis u jednom ili eventualno dva ducana, ako vec ne mozes prebaciti nekome da to obavi umjesto tebe. Nemoj se zekat treba jos to predurat do kraja. Super si mi kak si pozitivna i samo tako nastavi dalje jer to je pola posla 🤗🤗🤗
    Mene ovo ne popusta uopce, sad sam klince jedva sprtila u krpe i legla ponovno. A mali je danas ko za vraga bio sto na sat kad smo dosli kuci. Muz koliko je mogao je pomogao ali mora pripremit sve za radne akcije ovaj vikend pa sam ipak osudjena da sve solo hendlam u kuci. Nisam uspjela ni skuhat za sutra, bit ce pizza smrznuta, jbg, prezivjet cemo svi, a valjda i moj secer.
    Bas sam u nekoj frci sad...kaj je najgore jos mi se ne javljaju bebaci redovito pa me to dodatno brine i stvara dodatnu paniku. Mislim da cu se piknut ranije danas sa clexanom, popit normabel i u krevet jer sutra me opet isto ceka 😞

url=https://lilypie.com][/url

Točkica37
    23. Rujan 2019. 21:39

Petra uf i ta svakodnevna putovanja a blizanacka trudnoca i to treca po redu...ne znam ja bi usporila na tvom mjestu i pokusala preslozit neke stvari nekako. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Sarita15
    23. Rujan 2019. 21:41

Grizli znam ja to imat ali ne ravnaj se po meni pliz moje oci su brizne..inace od boli tj ceone glavobolje se moze zamutiti vid. Najbolje lec. Negdje sam bila citala i da trudnoca moze utjecati na vid da je dobro kontrolirati ali opet moze i ne mora. Ako je to jednom je glavobolja kriva.
    Mrgud ogtt izmedu 24.i28.tt. imas vremena jos. 
    Goga drzi se izdrzat ces 💪💪 
    BabyD ma ne okrecu bebu tek tako dr mora biti itekako iskusan da bi to napravio i moze i boliti i nesto se spetljati ne rade to bas...koga god znam da je beba bila na zadak isla je na cr nikome nisu bebu okretali. 

Aristea
    23. Rujan 2019. 21:41

DijMar

Jaivanpa

miki0

Jaivanpa zasto si u bolnici? Ja mislila da se zezas za medeni njesec u bolnici😟

Imam na granici prema visku plodne vode pa kontroliraju zasto … I danas sam imala 23cm. U međuvremenu kako sam davala urin otkrili mi urinoinfekt…sutra ujutro dajem urin. I ako opet pokaže da je upala primit cu cu antibiotike. Kaže doktorica to sto me boli desno ispod rebra moze biti od te upale jer ne osjećam me udara….a poviseni poviseni leukociti su od prehlade a i inace su povecani u trudnoći

Znači ipak te gnjave s tom vodom. Sjećam se da si pitala u jesenskima vezano uz to. A odakle si? Mislim, u kojem gradu se kontroliraš? Ja kad sam bila u Rovinju kod svoje gin i Puli u TA sa 31 tt, isto mi je voda bila 23. U Poreču kod privatne je bila okej. Sad sam došla kod svojih u Čakovec i tu je kod nove gin i u TA sve uredno i trenutno sam na 16, a u ovim tjednima bi kao trebala biti 12-13 i nitko niš ne kaže da je to problem…

Ja sam iz Bjelovara inače a zivim u Zg. Uskoro se selimo trajno ovaj vikend ...tako da u Bj imam ginekologa i tu sam u bolnici. Neznam, kaže ona moze biti svašta i nista...necu ih previše slusati i paničariti dok ne dodu konkretni odgovori a ne nagađanja.... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    23. Rujan 2019. 21:44

Grizli

Goga i Jaivanpa sretno u bolnicama.
    Sarita a joooj sva sam se raznjezila na jazgovoj s bebom. 😍
    Da vas pitam jel se kojoj dogodilo neka tupa bol i pritisak u glavi sa prednje strane kao ceoni dio i zamucenje vida ko da gledam kroz vodu? Uhvatilo me nakon vecere da sam odmah otišla lec i sad tek dosla malo k sebi. Malo me to zabrinulo da nije nesto s tlakom ili ne znam. Ima koja iskustva?

Ja sam u cijelo prosloj trudnoci imala.neke senzacije cudne s vidom, nestajalo bi mi slike na pola sata ajme meni. U ovoj sam se toga bas jako bojala ali zaobislo me Bogu fala. Inace meni i vid se pogorsa i zubi stradaju u trudnocama...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Dalindas
    23. Rujan 2019. 21:51

Jaivanpa čestitke na vjenčanju :)
    Cure koje su u bolnici ,nadam se da ćete uskoro izaci i da će sve biti u redu ,isto tako čestitam cure na dobrim pregledima :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI