Iva pupak se jedva vidj kad je poravnat s ostatkom buse 😂
Deedee budem budem 😘
Annika zabrana je radi niske posteljice. Nije placenta previa al od pocetka je nize pa radije da se pazimo nego da bude sra🤬, gin mi je tako preporucila mada nije strogo zabranila, al strah je i mene i mm-a pogotovo.
Sad zadnje je bila 1cm od unut.usca pa zato i idem ponovno za 2 tjedna a ne za 4 kak me inace narucuje. Al ja sam pozitivna skroz...vec se jednom povukla gore a sad se opet spustila, dakle ima mjesta jos da se stanje popravi, ako i ne, carski i kaj sad...mali mora van i ovako i onako 😉
Hvala cure. Lavice takodjer na savjetu.
Meni se čini da mi je cimerica u sobi teže pada nego ležanje i bolnica... Kako teška žena, baš se vidi da hormoni nemaju veze sa tim nego da je bezobrazna i nevaspitana. Negativnije osobe ni kroz posao ni kroz zivot ne sretoh. Ode u tus po 2 sata, ako ti se piski moras je cekati, kad ja odem kuca da sam predugo tamo da ona mora na toalet... Pa posto njoj to ne odgovara ja treba da idem poslije nje u tus... Otvara i zatvara prozor i zaluzine kad joj je volja. Gasi svijetlo nocu isto kad se njoj spava... Pa ako joj se prispalo u 21:00 ili u 00:00 tada se i gasi. Trazi mljeko svako malo pa salta i ove jadne sestrice vraca ih po par puta jer ona zeli hladno, uz stvarno specijalan i obilan meni prilagodjen trudnicama trazi još specijalniji jer njena beba nesto jede nesto ne... itd. Katastrofa od zene, Rumunka... baš se pitam jel i u Rumuniji tako birala u bolnici, i općenito u zivotu... ruzno je reći ali vidi se da je zeljna svega pa jednostavno sve svoje frustracije i negativnosti pokusava da ljeci na okolini... Za sada je vrlo dobro podnosim jer me mnogo ne dotiče, ali mislim da nece proci dugo, a da je ne vratim na tvornicke postavke, takva drskost baš trazi upravo to...
Cure koje imaju preglede zelim vam srecu danas da sve bude ok i bez komplikacija. Takodjer i mi koje smo hospitalizirane da idemo kući sa dobrim nalazima.
Joj Goga ocito neka seljanka... ne mislim da je sa sela vec u glavi takva.
Ja mislim da u usporedbi sa drugim trudnicama nemam tegoba, nit sam mucnine imala, niti me nesto boli, nit me hormoni soraju no opet nije to kao kad nisam u drugom stanju 😂 Danas sam rezala nokat na nozi i morala sam sjest u turski sjed i tako odrezat 😫 I ja si uopce ne izgledam simpaticno s trbuhom... bez uvrede ali nikad mi nisu trudnice bile lijepe zbog trbuha kao sto neki vele. Tako sad i sama sebi izgledam cudno
Dobro jutro cure!
U zaostatku sam dobrih 20 stranica, to ću pročitati kada ću čekati u Petrovoj pregled.. mi smo u 11🙈🤞🏻
Goga Baš sam razmišljala o tebi jučer, kako te dugo nema..
Nadam se da je sve okej!
Svima želim ugodan dan, čujemo se kasnije! 🤗💞
Dobro vam jutro. Zelim.svima uredne preglede danas :) :) cure koje imaju tegobe jos bilo prehlade bilo u bolnici neka sve to cim prije prode.
Angie kako je curica? Jucer sam si cijelo vrijeme mislila na nju i da joj se nuspojave na vrate
Petra nadam se da su bolovi prosli i da ce tempo biti laksi nadalje
Trudnoca bas da mi je blazeno stanje nije. Prva je mozda bila vise. Imala sam daleko vise energije u 7om mj trudnoce sam pred komisijom polagala strucni ispit i dobila diplomu selili smo imala sam volje i za cistit i ici okolo sad mi se place kad mi svo sude ne stane u masinu pa moram prat. Izgled a sto ja znam koza li la i prije i sad kosa u prvoj divna sada osrednja zalost,kilaza u prvoj jedva 9 sve skupa sada vec 6 u plusu. Sada mi je sve teze i puno toga me ranije pocelo boliti...u prvoj pol stvari nisam ni znala da se mogu desiti...samo tu sam otkrila bar 15 razlicitih tegoba i uzroka za oprez mirovamje terapiju...neki put neznanne stvarno je blagoslov. Svuda pise druga trudnoca je opustenija, meni nije, sve moze biti prva uredna nije garancija ni za sto. Ja volim djecu jako ali meni je dvoje limit i ja se iskreno divim ljudima koji imaju mogu i zele velike obitelji troje cetvero ili petero. Stvarno kapa dole
Angie i nama je Šimun zadnje dijete. Sad sve na stranu, ali to mi je bila zelja oduvijek 3 djece, vise ne bih htjela( ajme jel to grozno zvuci) . 3 mi je idealno i oduvijek sam sanjala o tome. I mm je istog misljenja kao ja.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro cure,
Evo da se i ja malo javi,..stalno kaskam za vama, kad hocu nest komentirati vi vec na petoj temi, a ne zelim propustiti ni jednu stranicu pa citam sve redom..
Osim sitnih trudnickih tegoba kao sto su probadanja, zatezanja, umora, nervoze ponekad, boluckanja kad se preforsiram, zasad hvala bogu nemam. Polako pripremamo opremu i kupujemo oblekicu i to me bas opusta i veselijer s prvim nisam nista stigla sama pripremiti posto sam rano zavrsila u bolnici.
Zelim brzi oporavak vama koje ste prehlađene, hospitaliziranima da sto prije budu otpustene naravno sa dobrim nalazima i sretno curkama koje idu danas na preglede
Pusa i volim vas punoo
Pozdrav svima :)
Malo vas čituckam, puno se piše, ne stignem baš sve.
Vidim da vas puno ne radi i spava dugo pa me zanima jel vi koje radite imate problema s buđenjem ujutro?
Meni duša plače kad alarm zazvoni u pola 7 :(
Kad god da odem leći jednostavno mi je preteško probuditi se ujutro.
A i na poslu oko pola 1 krenem kljucati za stolom
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji