ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    24. Rujan 2019. 09:03

Iva pupak se jedva vidj kad je poravnat s ostatkom buse 😂
    Deedee budem budem 😘
    Annika zabrana je radi niske posteljice. Nije placenta previa al od pocetka je nize pa radije da se pazimo nego da bude sra🤬, gin mi je tako preporucila mada nije strogo zabranila, al strah je i mene i mm-a pogotovo.
    Sad zadnje je bila 1cm od unut.usca pa zato i idem ponovno za 2 tjedna a ne za 4 kak me inace narucuje. Al ja sam pozitivna skroz...vec se jednom povukla gore a sad se opet spustila, dakle ima mjesta jos da se stanje popravi, ako i ne, carski i kaj sad...mali mora van i ovako i onako 😉

Gogaa_V
    24. Rujan 2019. 09:06

Hvala cure. Lavice takodjer na savjetu. 
    Meni se čini da mi je cimerica u sobi teže pada nego ležanje i bolnica... Kako teška žena, baš se vidi da hormoni nemaju veze sa tim nego da je bezobrazna i nevaspitana. Negativnije  osobe ni kroz posao ni kroz zivot ne sretoh. Ode u tus  po 2 sata, ako ti se piski moras je cekati, kad ja odem  kuca da sam predugo tamo da ona mora na toalet... Pa posto  njoj  to ne odgovara  ja treba da idem  poslije  nje u tus... Otvara i zatvara  prozor i zaluzine kad joj je volja. Gasi svijetlo  nocu isto  kad se njoj spava... Pa ako joj se prispalo  u 21:00 ili u 00:00 tada se i gasi. Trazi mljeko  svako  malo  pa salta i ove jadne sestrice vraca ih po par puta  jer ona zeli hladno, uz stvarno specijalan i obilan meni prilagodjen trudnicama trazi još specijalniji jer njena beba nesto jede nesto ne... itd. Katastrofa od zene, Rumunka... baš se pitam jel i u Rumuniji tako birala  u bolnici, i općenito  u zivotu...  ruzno je reći ali vidi se da je zeljna svega  pa jednostavno sve svoje frustracije  i negativnosti pokusava da ljeci na okolini... Za sada je vrlo dobro  podnosim jer me mnogo ne dotiče, ali mislim da nece proci dugo, a da je ne vratim na tvornicke  postavke, takva drskost  baš trazi  upravo  to... 
    Cure koje imaju preglede  zelim  vam srecu  danas  da sve bude ok  i bez komplikacija. Takodjer i mi koje smo  hospitalizirane da idemo  kući sa dobrim  nalazima. 

24. Rujan 2019. 09:19

Joj Goga ocito neka seljanka... ne mislim da je sa sela vec u glavi takva.
    Ja mislim da u usporedbi sa drugim trudnicama nemam tegoba, nit sam mucnine imala, niti me nesto boli, nit me hormoni soraju no opet nije to kao kad nisam u drugom stanju 😂 Danas sam rezala nokat na nozi i morala sam sjest u turski sjed i tako odrezat 😫 I ja si uopce ne izgledam simpaticno s trbuhom... bez uvrede ali nikad mi nisu trudnice bile lijepe zbog trbuha kao sto neki vele. Tako sad i sama sebi izgledam cudno 

ena10
    24. Rujan 2019. 09:30

Dobro jutro cure!
    U zaostatku sam dobrih 20 stranica, to ću pročitati kada ću čekati u Petrovoj pregled.. mi smo u  11🙈🤞🏻

Goga Baš sam razmišljala o tebi jučer, kako te dugo nema..
    Nadam se da je sve okej!

Svima želim ugodan dan, čujemo se kasnije! 🤗💞

• Sarita15
    24. Rujan 2019. 09:38

Dobro vam jutro. Zelim.svima uredne preglede danas :) :) cure koje imaju tegobe jos bilo prehlade bilo u bolnici neka sve to cim prije prode.
    Angie kako je curica? Jucer sam si cijelo vrijeme mislila na nju i da joj se nuspojave na vrate
    Petra nadam se da su bolovi prosli i da ce tempo biti laksi nadalje
    Trudnoca bas da mi je blazeno stanje nije. Prva je mozda bila vise. Imala sam daleko vise energije u 7om mj trudnoce sam pred komisijom polagala strucni ispit i dobila diplomu selili smo imala sam volje i za cistit i ici okolo sad mi se place kad mi svo sude ne stane u masinu pa moram prat. Izgled a sto ja znam koza li la i prije i sad kosa u prvoj divna sada osrednja zalost,kilaza u prvoj jedva 9 sve skupa sada vec 6 u plusu. Sada mi je sve teze i puno toga me ranije pocelo boliti...u prvoj pol stvari nisam ni znala da se mogu desiti...samo tu sam otkrila bar 15 razlicitih tegoba i uzroka za oprez mirovamje terapiju...neki put neznanne stvarno je blagoslov. Svuda pise druga trudnoca je opustenija, meni nije, sve moze biti prva uredna nije garancija ni za sto. Ja volim djecu jako ali meni je dvoje limit i ja se iskreno divim ljudima koji imaju mogu i zele velike obitelji troje cetvero ili petero. Stvarno kapa dole

Angie1205
    24. Rujan 2019. 09:40

Sarita hvala na pitanju, curka je ko zmaj ❤️

• Sarita15
    24. Rujan 2019. 09:44

Angie1205

Saritahvala na pitanju, curka je ko zmaj ❤️

Super! Srce malo! 🤗🤗🤗

Točkica37
    24. Rujan 2019. 09:46

Angie i nama je Šimun zadnje dijete. Sad sve na stranu, ali to mi je bila zelja oduvijek 3 djece, vise ne bih htjela( ajme jel to grozno zvuci) . 3 mi je idealno i oduvijek sam sanjala o tome. I mm je istog misljenja kao ja.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• valentina
    24. Rujan 2019. 09:49

Jutro cure,
    Evo da se i ja malo javi,..stalno kaskam za vama, kad hocu nest komentirati vi vec na petoj temi, a ne zelim propustiti ni jednu stranicu pa citam sve redom..
    Osim sitnih trudnickih tegoba kao sto su probadanja, zatezanja, umora, nervoze ponekad, boluckanja kad se preforsiram, zasad hvala bogu nemam. Polako pripremamo opremu i kupujemo oblekicu i to me bas opusta i veselijer s prvim nisam nista stigla sama pripremiti posto sam rano zavrsila u bolnici.
    Zelim brzi oporavak vama koje ste prehlađene, hospitaliziranima da sto prije budu otpustene naravno sa dobrim nalazima i sretno curkama koje idu danas na preglede
    Pusa i volim vas punoo

monko
    24. Rujan 2019. 09:53

Pozdrav svima :)
    Malo vas čituckam, puno se piše, ne stignem baš sve.
    Vidim da vas puno ne radi i spava dugo  pa me zanima jel vi koje radite imate problema s buđenjem ujutro? 
    Meni duša plače kad alarm zazvoni u pola 7 :(
    Kad god da odem leći jednostavno mi je preteško probuditi se ujutro.
    A i na poslu oko pola 1 krenem kljucati za stolom  

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.