ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    23. Rujan 2019. 23:57

Ajme vas ni za glavu ni za rep pohvatat...😳
    Grizli ovo što Točkica opisuje kao senzacije s vidom zapravo meni zvuči isto kao moja migrena s aurom. Ima je moja mama,imao ju je i brat. Ja sam imala dosad i tri navrata, prvo put kad sam počela anti bebi pilule uzimati),druga dva puta u Trudnoći, znači intenzivira se pod utjecajem hormona. Nije opasno,samo prelazi. Meni utrne jedna strana tijela, suzi mi se vidno polje i vidim iskrenje pred očima. Traje pila sata i onda me uhvati migrene.
    Goga ti znaš najbolje,al iskreno ostavi to za koji tjedan dva iza. Pusti da se malonstanje smiri i poveća cerviks,Sad je još sve friski a i nije ti za silu da to ovaj vikend moras imati. Prolazimo kroz isto pa znam kakvo ti je stanje... nemoj me krivo shvatiti,Samo savjet. Taman da je takva panika,ode muž sam po tvom popisu. I sve druge cure... sve se da presloziiti, tempo si mi nabijemo hrpu puta "jos samo ovo" a rizik bude ogroman -na kraju nije bezveze drugo stanje. Šaljem kiss svima da čim prije budete bolje.
    Mikio super za pregled!
    P.s. što se tice okretanja,u prvoj trudnoći mi se tu večer iza tretmana akupunktura zbog isijasa mala okrenula,25.tjedan. 

kl1v
    24. Rujan 2019. 03:24

Angie, tvoja L je hrabra i snazna. Vjerujem da se brines draga. Bit ce to sve dobro, jednostavno mora biti. 
    Ja nocas mjesecarim a kisa tako lijepo rominja. Za 3h ustajem jer dok popijemo kavu i stignemo do zg bit ce taman 8h. U 8.15 sam narucena na ocni u vinogradskoj. Nadam se da trudnoce imaju prednost jer ce mm prozvikat..

kl1v
    24. Rujan 2019. 03:25

****trudnice****

Točkica37
    24. Rujan 2019. 04:46

I ja u klubu nespavaca. Nesnosna prehlada. 🤨. To sam od vas dobila 🤪 
    Grizli nisu skuzioi od cega, i nije me glava boljela samo munja pred ocima i nema slike.brrr

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    24. Rujan 2019. 06:06

Ima sovica?? 🙈
    Hvala svima jos jednom na podrsci za moju L ❤️
    Spominjete okretanje...da, na zalost neki dr to rade i vjerujte mi ne pitaju vas jel smiju ili ne. Moja L nije bila na zadak al je u sred trudova bila nekak poprecno i sto je za nas obje bio velik rizik, babica ju je okretala...al na zalost nije imala izbora. Dr sam odje... odmah u startu pa smo babica i ja na kraju sve solo odradile. Na kraju je sve dobro proslo al nije ugodno ni malo. Srecom pa za iskusne to kratko traje, brzo zaboravis na sve to.
    Al dajte se opustite, ne ocekujte ni divote ni strahote na porodu. Najbolje je da sto manje znate, kad ne znate sto ocekivati...vjerujte mi 😉

lorija
    24. Rujan 2019. 06:23

PREGLEDI

24.9.- Simbalija
    24.9.- Dalindas
    24.9.- ena10
    24.9.- Zarica
    24.9.- Kengurica
    25.9.- Sarita15
    26.9.- Jaivanpa
    26.9.- Thinkpink1
    26.9.- DeeSB
    26.9.- Nasty
    26.9.- Tonkica1
    27.9.- aarauch
    27.9.- Tockica37
    27.9.- PetraB
    27.9.- damnarexx
    30.9.- Seni1985
    30.9.- Reserved123
    30.9.- crnokosa
    30.9.- Nita9999
    30.9.- ivikii
    30.9.- PetraB
    1.10.- piba7
    1.10.- Nita9999
    1.10.- samonezelje
    2.10- Annika
    2.10.- valentina
    2.10.- Flower
    3.10.- Sarita15
    3.10.- Juno
    3.10.- DeeDee
    3.10.- Nasty
    3.10.- Omerta
    3.10.- Angie123
    3.10.- C1M4
    4.10.- kl1v
    4.10.- C1M4
    4.10.- BabyD
    7.10.- Goga_V
    9.10.- Lobi
    10.10.- iva4
    14.10.- C1M4
    14.10.- Lunica
    15.10.- Samojed
    15.10.- lorija
    15.10.- mustra
    21.10.- mikio
    29.10.- mrgud_zg

lorija
    24. Rujan 2019. 06:27

Jutro, sretno petorki danas!! 😁
    Curama u bolnici puno pozitivne vibre saljem 🌸 drzite se! Bit ce to u redu. 
    Tockice jesu te bili slali na pretrage? MR? Moze biti da je i do vidnog polja bilo pa ti se to dogadjalo. Kako je prestalo?

PetraB
    24. Rujan 2019. 07:13

Jutrooo
    Sretno cure danas, bas vas ima! 🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com][/url

24. Rujan 2019. 07:19

Ovo sto opisujete s vidom nije nista neobicno u trudnoci... bas sam neki dan to citala. Meni se cini kao da mi je vid malo zamucen no oftamolog mi je rekao da je to cesto u trudnoci i da on ne bi mijenjao dioptriju. Da dodem nakon poroda kad se hormoni izreguliraju. No ako se suzenja vida ili dvoslike cesto javljaju treba pitati doktora.
    Mene u zivotu nije glava bolila no pred neka tri tjedna sam imala prvu migrenu u zivotu, vele da je i trudnoca uzrok toga. Svasta lijepo trudnoca donosi 😂 bdw... evo i nakon 17 dana jos se nije smirila prehlada 😫 No sad su i moj muz i mama bolesni. Sve sam zarazila 🤭

Točkica37
    24. Rujan 2019. 07:22

lorija

Jutro, sretno petorki danas!! 😁
    Curama u bolnici puno pozitivne vibre saljem 🌸 drzite se! Bit ce to u redu.
    Tockice jesu te bili slali na pretrage? MR? Moze biti da je i do vidnog polja bilo pa ti se to dogadjalo. Kako je prestalo?

3 mj nakon sto sam rodila. Sad mi zna pri promjeni vremena malo zablicat ali ni blizu onom uzasu.  U trudoci bila kod retinologa, sad nedavno radila uvz vratnih zila i eeg, magnet otkazala jer sam zatrudnila.  Znam jos dvije cure kojima se to desavalo u trudnoci. Kakti trudnicka migrena iako mene nije glava bolila osim jednom napada...
    Ne ponovilo se

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.