ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    24. Rujan 2019. 07:48

Dobro jutro svima! Zelim curama koje idu na preglede da budu uredni. Vama koje ste bubane da sto prije ozdravite, Gogi sretno sa svime! ❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    24. Rujan 2019. 07:49

LoSa84

Ja sigurno nisam bas najzdravija u trudnocu 😂 em mi ne valja jest povrce i meso pa mi je prehrana koma, em me uhvatila prehlada nakon 10 godina, koza mi je grozna,kosa ko slama 🙄 ja se ne slazem s onim blaženo stanje… vise s onim drugo stanje. Svatko tko idealizira trudnocu nije bas normalan 😂 No sta se mora mora se da bi dobili svoju

I ja ne podnosim bas najbolje nit blistam...tako da te razumijem. Znam cure koje se bolje osjecaju trudne nego normalne...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    24. Rujan 2019. 07:50

Angie kako je mala? Kakav ti je oggt na kraju?
    I petorka sretno danas 🐞🐞🐞🐞🐞

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    24. Rujan 2019. 07:54

Ja sam napokon spavala doma. Napokon čisto zbog najboljeg najdražeg jastuka na svijetu koji je dosta nepraktican za slagat ga, a ne mogu ga samo bacit u auto jer na zadnjem sjedalu ima više dlaka nego na psu 🙈
    Znači na svakom okretanju bi mu rekla da je super i najbolji i šta bi ja bez njega hahah
    Spavala sam valjda od 22 do 7 s jednom piš pauzom, osjecam se preporođeno

[/url

Angie1205
    24. Rujan 2019. 07:55

Tko rece da je trudnoca blazeno stanje, ta mora da je prespavala svih 9 mjeseci 😂😂
    Em bujam ko dizano tijesto na ocigled, em nemrem spavat ko covjek, em hodam ko patka i sve me boli na samu spomen, em jedem svaka 2 sata ko novorodjence...bas sam si sva blazena, nema kaj 🙄
    Ali ne mogu se samo ni zaliti, ova trudnoca mi je najmanje stresna, najbezbolnija. Nema strogog mirovanja, nema neke ekstra terapije, iako nema ni sexa al kaj je tu je 😂 tak mi je valjda grah pao 🙈
    Kad ste kod as i kolica...mi se jos nismo odlucili konacno 🥴

• thinkpink1
    24. Rujan 2019. 07:56

Jutro curke i sretno danas na pregledima!
    Curke koje ste hospitalizirane, zelim vam cim prije uredne nalaze, da bude sve ok s bebitama i da vas otpuste kuci. A onda dignut rucnu i nema mrdanja.🤗
    Ja vec doma, dosla iz labosa za kontrolu TSH i FT4. Sutra bu muzic s nalazima u bolnicu specijalisti za stitnjacu. 
    U trudnoci je dozvoljen jedino Lupocet/Lekadol/Efferalgan (paracetamol) na svoju ruku, a ibuprofeni (NSAR) u trudnoci bez indikacije i dozvole lijecnika nisu preporuceni zbog ozbiljnih nuspojava.

Angie1205
    24. Rujan 2019. 07:57

Tockice mala je super bila jucer, temp nema, nije naoteklo nista, vidjet cemo danas kakva je kad ustane. 
    A ogtt mi je savrsen...4.7, 5.8 i 6.4

DeeDee
    24. Rujan 2019. 08:06

Mhm, i ja svako toliko imam monolog na temu blaženog stanja i luđakinje koja je to izjavila 😅
    Iako, generalno si ja skroz ok izgledam, osim nemogućnosti spavanja i umora nakon 3 koraka i kroničnog nedostatka alkohola i kakvog takvog drustvenog života hahah i pišanja svakih 20 minuta (doslovno)  toga što ne mogu do poda, tj. moram odradit pripreme za nešto podignut....aha i sexa se rado sjećam😄.... Inače sam super 😂😂😂😂

[/url

DeeDee
    24. Rujan 2019. 08:07

Angie1205

Tockicemala je super bila jucer, temp nema, nije naoteklo nista, vidjet cemo danas kakva je kad ustane.
    A ogtt mi je savrsen…4.7, 5.8 i 6.4

Odlično, baš sam sinoć mislila na tebe i tvoju hrabricu. 💗💗

[/url

Angie1205
    24. Rujan 2019. 08:12

Od svih tih divota trudnoce zaboravih napomenut ove promjene izgleda mog trbuha...kad u jednom trenu izgleda kao predivna loptica ciste ljubavi a u drugom kao da mi treba egzorcist 😂😂😂😂

Ma moja lavica je jucer to super odradila...pikica, logoped pa skola, pa “cuvanje tate” dok sam ja bila na roditeljskom...jos je sa voljom odradila hrpu zadace!! Svaki dan me sve vise iznenadjuje, nesalomiva je ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.