ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    23. Rujan 2019. 19:34

Jaivanpa

miki0

Jaivanpa zasto si u bolnici? Ja mislila da se zezas za medeni njesec u bolnici😟

Imam na granici prema visku plodne vode pa kontroliraju zasto … I danas sam imala 23cm. U međuvremenu kako sam davala urin otkrili mi urinoinfekt…sutra ujutro dajem urin. I ako opet pokaže da je upala primit cu cu antibiotike. Kaže doktorica to sto me boli desno ispod rebra moze biti od te upale jer ne osjećam me udara….a poviseni poviseni leukociti su od prehlade a i inace su povecani u trudnoći

Znači ipak te gnjave s tom vodom. Sjećam se da si pitala u jesenskima vezano uz to. A odakle si? Mislim, u kojem gradu se kontroliraš? Ja kad sam bila u Rovinju kod svoje gin i Puli u TA sa 31 tt, isto mi je voda bila 23. U Poreču kod privatne je bila okej. Sad sam došla kod svojih u Čakovec i tu je kod nove gin i u TA sve uredno i trenutno sam na 16, a u ovim tjednima bi kao trebala biti 12-13 i nitko niš ne kaže da je to problem... 

23. Rujan 2019. 20:34

PetraB ima smisla da idu u Zg. 
    DijMar ti si u terminu 

Gogaa_V
    23. Rujan 2019. 20:34

Evo i mene, pregledali me maloprije jer su sumljali na curenje plodne vode, medjutim po testu  nije, nego urin posto je bebica nisko pa pravi pritisak na mjehur... cervix  iste duzine kao po primanju  bolnicu u subotu vece 2.50cmpored strogog mirovanja i terapije. Zatvorena čvrsto. Sutra bi me još trebao pregledati glavni doktor i ako ostane ovako možda budem  puštena kuci uz mirovanje i nešto laganih poslova po stanu. Nemam kontakcije, grceve, bolove i nadam se da će tako ostati bar dok ne udjem  u sigurne sedmice (jos 5 nerednih), a naravno voljela  bih do kraja  da doguram, ili bar što blize kraju. Baš razmišljam sad ako me puste  odmarati ću do vikenda kući, pa bih za vikend odvojila par sati i otisla da kupim sve stvari  i kozmetiku  za bebu sa muzem, i za sebe napuniti torbu za bolnicu sa neophodnim. Ako me iznenade bolovi ili beba pozeli da nas upozna kroz mjesec, dva ranije  da mi je sve spremno. Ovako sam se baš istraumirala  i isstresirala jer nemam ništa spremno, a izmenadila  me hospotalizacija. Plus  rano  mi je za prijevermeni, ali evo  na kraju  će sve biti  ok, bar vjerujem  u to. Jaivanpa takodjer i tebi  zelim  da sve bude ok. Ne znam nista o kolicini  pl. vode meni samo uvijek  kazu  da je Ima dovoljno, valjda mjere za sebe pa ne kazu...

23. Rujan 2019. 20:37

Gogaa bit ce sve ok, bitno da si pod kontrolom. Drzi se!

• leptiric00
    23. Rujan 2019. 20:42

Cure evo i mene nakon dugog nejavljanja,pa kako ste? Vrijeme nam jako brzo prolazi,jeste se spremile za radaonicu bolnicu?? Ja se od 10 mj polakon pocinjem priremati,kupovati stvari,da sve pripremin i mogu krenuti,malo me hvata strah,vas? 

DeeDee
    23. Rujan 2019. 20:51

leptiric00

Cure evo i mene nakon dugog nejavljanja,pa kako ste? Vrijeme nam jako brzo prolazi,jeste se spremile za radaonicu bolnicu?? Ja se od 10 mj polakon pocinjem priremati,kupovati stvari,da sve pripremin i mogu krenuti,malo me hvata strah,vas?

Isto tako.. Od 10. planiram sve..iako imam dogovoren krevetic i kolica. A panika me lovi skroz, em me strah poroda, em me strah kako cu ishendlat to sve skupa.. Jos sad kad vidim koliko cura ostaje na promatranju nakon pregleda, baš mi nije ugodan osjećaj.. A i dalje nisam bas svjesna trudnoće, niti mi se vidi, niti je pretjerano osjećam..i nikako dočekat pregled, imam osjecaj da sam bila pred 2 mjeseca, a ne 2 tjedna :S

[/url

Grizli
    23. Rujan 2019. 20:59

Goga i Jaivanpa sretno u bolnicama.
    Sarita a joooj sva sam se raznjezila na jazgovoj s bebom. 😍
    Da vas pitam jel se kojoj dogodilo neka tupa bol i pritisak u glavi sa prednje strane kao ceoni dio i zamucenje vida ko da gledam kroz vodu? Uhvatilo me nakon vecere da sam odmah otišla lec i sad tek dosla malo k sebi. Malo me to zabrinulo da nije nesto s tlakom ili ne znam. Ima koja iskustva? 

• Zoe27
    23. Rujan 2019. 21:01

Meni je isto danas kada je spomenuo prijevremene trudove proslo kroz glavu koliko se to sve priblizilo, a zapravo jos uopce nisam ni svjesna.. Razmisljam samo kako da doguram do 37. Tjedna, a sad bome razmisljam i o porodu. 😂 Ne znam jel me vise strah trudova ili epiduralne 🙈

mrgud_zg
    23. Rujan 2019. 21:05

Znam da se ponavljam al ako netko zna molila bih vas pomoc. Jel se ogtt obavezmo mora zadnje u 28 tt radit? Il je neka velika panika ako se u 29?

mrgud_zg
    23. Rujan 2019. 21:08

Ustvari zaboravite. Citajuci sve vase komentare totalno sam se preracunala. Sad si vidim potpis i shvatim da sam danas tek 26+3. Totalno sam zabrijala. Imam vremena i sve stignem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.