Mi nismo nikad brojali kolko bi imali djece, nekako su nam se cure zaredale brzo jedna iza druge i onda kako je krenulo to sve sa L nije mi padalo na pamet uopce 3.dijete dok sad eto unazad god dana smo poceli razmisljat o svemu tome i kako smo jos relativno mladi i planirali smo kucu, ja dobila posao za stalno...sve se nekako poslozilo pa reko ajmo. Jos kako smo curke “smuckali” cim smo odlucili da zelimo bebu, sad nam je bilo koma jer nismo uspjeli od prve. Mm je bio komiran tih par mj dok nismo dobili +, vec je htio na sve moguce pretrage. I od pocetka je znao da ce bit braco, i L je stalno ponavljala da cemo dobit bracu i eto, braco nam se i ostvario 🥰
Jutro evo i naas 😊
sluzbeno je porodiljni otvoren 😨 znaci jos mali i eto bebe .. iskoristila sam zatisje u ordinaciji da vidimo jel ae okrenuo i naravno da je .. na zadak se smjestio gospodin .. sumljda da ce se preokrenut jer je vec u 34-om tjednu skoro i preko 2 kile a ja sam manja pa ionako malo mjesta ima .. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ na iducem pregledu redovnom cemo vidjet sto i kako cemo al ako ostane ovako idem na carski .
Frajla znam da se nesmije rotitati as,al ovo sto sam cula je baza koja se zatorira da mozed lakse staviti brbu u auto i onda vratis klikom u polozaj za voznju.
Nego, vi koje hodate po svadbama i slicno… Imam za 2 tjedna jednu obranu za koju se hocu malo stedit da izgledam konzensko a ne da sam u trudnickim tajicama, pa gdje kupujete haljine? Neki dan sam nadobudno probala u c&a par ne trudnickih cvjetnih leprsastih poludugih haljina al u trbuhu mi ni jedna ne pase vise, mm i ja smo se samo dobro nasmijali u kabini 🤭
Ma znam, ali nema tog za jaje, nego samo za veće sjedalice. S njima se baš dobije ta rotirajuća baza i ne može ništa drugo ići na nju
Uz ovu maxi cosi ima npr cybex sirona, GB vaya, britax romer dualfix/swingfix..... Imam cijelu listu, jer baš većem kupujem sjedalicu da izađe iz jajeta jer će beba ići u njega, a kak je krenulo s biranjem prije ću roditi
I ja moram na svadbu sad početkom 10 mj Nemam pojma što ću obući....Imam jednu koliko toliko pristojnu majicu, al nekak mislim da će mi biti jeftinije naći haljinu nego pristojne trudničke hlače
Trgovine koje online imaju trudničku robu: next, h&m, c&a, asos, zara....
Pozdrav svima :)
Malo vas čituckam, puno se piše, ne stignem baš sve.
Vidim da vas puno ne radi i spava dugo pa me zanima jel vi koje radite imate problema s buđenjem ujutro?
Meni duša plače kad alarm zazvoni u pola 7 :(
Kad god da odem leći jednostavno mi je preteško probuditi se ujutro.
A i na poslu oko pola 1 krenem kljucati za stolom
Ja jos uvijek radim i namjeravam kolko god dugo budem mogla..daaa, tesko mi je ustajat ujutro pogotovo dok se ne naspavam nocu, ali kaj mogu. Veselim se barem onom vremenu pred kraj dok budem od doma odrađivala pa ne budem slusala taj alarm u 6..samo sto ona uskoro stize onaj cesci nocni
Vidim da vas puno ne radi i spava dugo pa me zanima jel vi koje radite imate problema s buđenjem ujutro?
Ja jos uvijek radim i namjeravam kolko god dugo budem mogla..daaa, tesko mi je ustajat ujutro pogotovo dok se ne naspavam nocu, ali kaj mogu. Veselim se barem onom vremenu pred kraj dok budem od doma odrađivala pa ne budem slusala taj alarm u 6..samo sto ona uskoro stize onaj cesci nocni
*onda
Ja sam inače tip koji mrzi jutro i treba mi da se dobijem podosta. U pubertetskim danima sam znala skinut 15-20 sati nakon izlaska 🙈
Sad radim od 10, znači alarm mi je u 7:45, 8 ali se manje više uvijek probudim sama od sebe prije njega, oko cca 7.. Iako, puno sam umornija na kraju dana od kad sam trudna tako da sam manje više svaki dan prije 22 u krevetu, inače nikad nisam isla prije ponoći pa mi i to mijenja situaciju. Probudim se u biti naspavana, ali vec oko 13,14 mi se baterije isprazne :D
[/url
Meni svi govore da bježim odmarati kući čim prije jer ne znam što me čeka
Baš je teško, pogotovo s ovakvim vremenom. Ubijaju me leđa i želudac danas, stranke navalile kao da dijelim nešto, kiša cmolji... Kukam, ali ne mogu si pomoć. Ne mogu zamislit da moram čekati 28 dana prije poroda za porodiljni
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Meni svi govore da bježim odmarati kući čim prije jer ne znam što me čeka
Baš je teško, pogotovo s ovakvim vremenom. Ubijaju me leđa i želudac danas, stranke navalile kao da dijelim nešto, kiša cmolji… Kukam, ali ne mogu si pomoć. Ne mogu zamislit da moram čekati 28 dana prije poroda za porodiljni
Ne možeš otvorit komplikacije ranije?
Ja idem s 1.11.,tad cu bit 28+3 i mislim da mi je to dosta i previše. Iako cu administrativni i promo dio hendlat od doma koliko god budem mogla
[/url
DeeDee, nisam sigurna. 9.10. imam idući pregled, vidjet ću s ginekologinjom, mada mi se ne čini da je jedna od onih koja bi otvorila komplikacije samo tako.
Svakako ću joj naglasiti da mi je posao i terenski, da idem po svakakvim kućama i da mi borba sa strankama često utječe na tlak
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Monko a da kuzim, ja sam navikla na mog koji me od prvog pregleda (tad sam bila 7+3😂) pita ako ćemo otvorit komplikacije.. I od tada ga na svakom moram uvjeravat kako se dobro osjećam, čuvam i da mi je u interesu radit što dulje 😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji