ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena10
    24. Rujan 2019. 09:30

Dobro jutro cure!
    U zaostatku sam dobrih 20 stranica, to ću pročitati kada ću čekati u Petrovoj pregled.. mi smo u  11🙈🤞🏻

Goga Baš sam razmišljala o tebi jučer, kako te dugo nema..
    Nadam se da je sve okej!

Svima želim ugodan dan, čujemo se kasnije! 🤗💞

• Sarita15
    24. Rujan 2019. 09:38

Dobro vam jutro. Zelim.svima uredne preglede danas :) :) cure koje imaju tegobe jos bilo prehlade bilo u bolnici neka sve to cim prije prode.
    Angie kako je curica? Jucer sam si cijelo vrijeme mislila na nju i da joj se nuspojave na vrate
    Petra nadam se da su bolovi prosli i da ce tempo biti laksi nadalje
    Trudnoca bas da mi je blazeno stanje nije. Prva je mozda bila vise. Imala sam daleko vise energije u 7om mj trudnoce sam pred komisijom polagala strucni ispit i dobila diplomu selili smo imala sam volje i za cistit i ici okolo sad mi se place kad mi svo sude ne stane u masinu pa moram prat. Izgled a sto ja znam koza li la i prije i sad kosa u prvoj divna sada osrednja zalost,kilaza u prvoj jedva 9 sve skupa sada vec 6 u plusu. Sada mi je sve teze i puno toga me ranije pocelo boliti...u prvoj pol stvari nisam ni znala da se mogu desiti...samo tu sam otkrila bar 15 razlicitih tegoba i uzroka za oprez mirovamje terapiju...neki put neznanne stvarno je blagoslov. Svuda pise druga trudnoca je opustenija, meni nije, sve moze biti prva uredna nije garancija ni za sto. Ja volim djecu jako ali meni je dvoje limit i ja se iskreno divim ljudima koji imaju mogu i zele velike obitelji troje cetvero ili petero. Stvarno kapa dole

Angie1205
    24. Rujan 2019. 09:40

Sarita hvala na pitanju, curka je ko zmaj ❤️

• Sarita15
    24. Rujan 2019. 09:44

Angie1205

Saritahvala na pitanju, curka je ko zmaj ❤️

Super! Srce malo! 🤗🤗🤗

Točkica37
    24. Rujan 2019. 09:46

Angie i nama je Šimun zadnje dijete. Sad sve na stranu, ali to mi je bila zelja oduvijek 3 djece, vise ne bih htjela( ajme jel to grozno zvuci) . 3 mi je idealno i oduvijek sam sanjala o tome. I mm je istog misljenja kao ja.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• valentina
    24. Rujan 2019. 09:49

Jutro cure,
    Evo da se i ja malo javi,..stalno kaskam za vama, kad hocu nest komentirati vi vec na petoj temi, a ne zelim propustiti ni jednu stranicu pa citam sve redom..
    Osim sitnih trudnickih tegoba kao sto su probadanja, zatezanja, umora, nervoze ponekad, boluckanja kad se preforsiram, zasad hvala bogu nemam. Polako pripremamo opremu i kupujemo oblekicu i to me bas opusta i veselijer s prvim nisam nista stigla sama pripremiti posto sam rano zavrsila u bolnici.
    Zelim brzi oporavak vama koje ste prehlađene, hospitaliziranima da sto prije budu otpustene naravno sa dobrim nalazima i sretno curkama koje idu danas na preglede
    Pusa i volim vas punoo

monko
    24. Rujan 2019. 09:53

Pozdrav svima :)
    Malo vas čituckam, puno se piše, ne stignem baš sve.
    Vidim da vas puno ne radi i spava dugo  pa me zanima jel vi koje radite imate problema s buđenjem ujutro? 
    Meni duša plače kad alarm zazvoni u pola 7 :(
    Kad god da odem leći jednostavno mi je preteško probuditi se ujutro.
    A i na poslu oko pola 1 krenem kljucati za stolom  

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

Angie1205
    24. Rujan 2019. 09:56

Mi nismo nikad brojali kolko bi imali djece, nekako su nam se cure zaredale brzo jedna iza druge i onda kako je krenulo to sve sa L nije mi padalo na pamet uopce 3.dijete dok sad eto unazad god dana smo poceli razmisljat o svemu tome i kako smo jos relativno mladi i planirali smo kucu, ja dobila posao za stalno...sve se nekako poslozilo pa reko ajmo. Jos kako smo curke “smuckali” cim smo odlucili da zelimo bebu, sad nam je bilo koma jer nismo uspjeli od prve. Mm je bio komiran tih par mj dok nismo dobili +, vec je htio na sve moguce pretrage. I od pocetka je znao da ce bit braco, i L je stalno ponavljala da cemo dobit bracu i eto, braco nam se i ostvario 🥰

24. Rujan 2019. 09:59

Jutro evo i naas 😊 
    sluzbeno je porodiljni otvoren 😨 znaci jos mali i eto bebe .. iskoristila sam zatisje u ordinaciji da vidimo jel ae okrenuo i naravno da je .. na zadak se smjestio gospodin .. sumljda da ce se preokrenut jer je vec u 34-om tjednu skoro i preko 2 kile a ja sam manja pa ionako malo mjesta ima .. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ na iducem pregledu redovnom cemo vidjet sto i kako cemo al ako ostane ovako idem na carski . 

Frajla
    24. Rujan 2019. 10:01

miki0

Frajla znam da se nesmije rotitati as,al ovo sto sam cula je baza koja se zatorira da mozed lakse staviti brbu u auto i onda vratis klikom u polozaj za voznju.
    Nego, vi koje hodate po svadbama i slicno… Imam za 2 tjedna jednu obranu za koju se hocu malo stedit da izgledam konzensko a ne da sam u trudnickim tajicama, pa gdje kupujete haljine? Neki dan sam nadobudno probala u c&amp;a par ne trudnickih cvjetnih leprsastih poludugih haljina al u trbuhu mi ni jedna ne pase vise, mm i ja smo se samo dobro nasmijali u kabini 🤭

Ma znam, ali nema tog za jaje, nego samo za veće sjedalice. S njima se baš dobije ta rotirajuća baza i ne može ništa drugo ići na nju
    Uz ovu maxi cosi ima npr cybex sirona, GB vaya, britax romer dualfix/swingfix..... Imam cijelu listu, jer baš većem kupujem sjedalicu da izađe iz jajeta jer će beba ići u njega, a kak je krenulo s biranjem prije ću roditi 
    I ja moram na svadbu sad početkom 10 mj  Nemam pojma što ću obući....Imam jednu koliko toliko pristojnu majicu, al nekak mislim da će mi biti jeftinije naći haljinu nego pristojne trudničke hlače
    Trgovine koje online imaju trudničku robu: next, h&m, c&a, asos, zara....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI