Ustvari zaboravite. Citajuci sve vase komentare totalno sam se preracunala. Sad si vidim potpis i shvatim da sam danas tek 26+3. Totalno sam zabrijala. Imam vremena i sve stignem
Ne znam tačno, navodno te salje ginekolog na tu pretragu šećera. Ovde je rade po potrebi. Dok je god secer normalan na običnoj kontroli ne salju dalje. Mada ću vidjeti na iducoj kontroli stanje i hoće li predložiti ginekologica tako nesto... ti svakako jos imas vremena, a sumljam da ce ginekologiva zaboraviti na tako nesto ako ima potrebe za pretragom
DeeDee ista stvar kod mene,ovo mi je prva trudnoca i neznam sto me ceka,al samo mislom da bude to brzo gotovo i da ce proci,i da ugledam svoju princezu,meni je 28tt i beba je na zadak,vjerojatno ce se preokrenuti nadajmo se,ali ginekolog mi je rekao posto je prva trudnoca i beba ce se sve teze okrenuti,dali mislite da ce se okrenuti ili ce ostati na zadak? Jos imam i rogatu maternicu,ginic sumnja na okretanje i da ce ostati na zadak,
Ustvari zaboravite. Citajuci sve vase komentare totalno sam se preracunala. Sad si vidim potpis i shvatim da sam danas tek 26+3. Totalno sam zabrijala. Imam vremena i sve stignem
😁 ja po tom potpisu jedino i nekak pratim tjedne...sve mi se brzo mijenja i nikad ne znam u kojem sam tjednu..ja sam kazem 5 mjeseci
Goga baš te zeza taj cerviks...nakon zadnje bolnice se bio povecao ne? Bitno da si zatvorena i nema ostalih bolova a ovo samo što više leži :)
znaci ustravila sam se sada . od frenda mama radi na odjelu ginekologije tu kod nas .. i kazem joj da sam osjetila da se malac okrenuo i da me strah da nije na zadak il poprecno .. zena mrtva hladna pa sta se bojis ako se ne okrene do poroda okrenut ce ga doktor rucno
neznam puno o porodu al znam jednu stvar nema tog Boga da mu dozvolim da mi okrece djete rucno
potpisat cu za carski ako se to smije uopce .
Da cula yam za okretanje,ali to ne dolazi u obzir,nema nikakve sanse,rade idem na carski,ni ja nedam okretanje
To je jako opasno i nemoj to dozvoliti. Meni.je jedna glupaca ( privatnica ginekologuca)rekla da ja sama okrecem.bebu...😱
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Goga samo polako... Napravi si tocno popis svega sto trebas, ciljaj da to obavis u jednom ili eventualno dva ducana, ako vec ne mozes prebaciti nekome da to obavi umjesto tebe. Nemoj se zekat treba jos to predurat do kraja. Super si mi kak si pozitivna i samo tako nastavi dalje jer to je pola posla 🤗🤗🤗
Mene ovo ne popusta uopce, sad sam klince jedva sprtila u krpe i legla ponovno. A mali je danas ko za vraga bio sto na sat kad smo dosli kuci. Muz koliko je mogao je pomogao ali mora pripremit sve za radne akcije ovaj vikend pa sam ipak osudjena da sve solo hendlam u kuci. Nisam uspjela ni skuhat za sutra, bit ce pizza smrznuta, jbg, prezivjet cemo svi, a valjda i moj secer.
Bas sam u nekoj frci sad...kaj je najgore jos mi se ne javljaju bebaci redovito pa me to dodatno brine i stvara dodatnu paniku. Mislim da cu se piknut ranije danas sa clexanom, popit normabel i u krevet jer sutra me opet isto ceka 😞
url=https://lilypie.com][/url
Petra uf i ta svakodnevna putovanja a blizanacka trudnoca i to treca po redu...ne znam ja bi usporila na tvom mjestu i pokusala preslozit neke stvari nekako.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Grizli znam ja to imat ali ne ravnaj se po meni pliz moje oci su brizne..inace od boli tj ceone glavobolje se moze zamutiti vid. Najbolje lec. Negdje sam bila citala i da trudnoca moze utjecati na vid da je dobro kontrolirati ali opet moze i ne mora. Ako je to jednom je glavobolja kriva.
Mrgud ogtt izmedu 24.i28.tt. imas vremena jos.
Goga drzi se izdrzat ces 💪💪
BabyD ma ne okrecu bebu tek tako dr mora biti itekako iskusan da bi to napravio i moze i boliti i nesto se spetljati ne rade to bas...koga god znam da je beba bila na zadak isla je na cr nikome nisu bebu okretali.
Sortiraj odgovore
Najstariji