ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2019. 18:00

Opasno je al ja sam se savjetovala sa dva ginekologa .. na lijevom ne mogu spavati ni lezati a na desnom me rebra bole vec na dodir ..tako da nema sanse da spavam na njemu 
    leđa mi pasu , nit imam problema s disanjem niti ista .. tako da do kraja samo ledja dokle god mogu .. inace cu spavat stojecki ili sjedeci 😂😂

Aristea
    23. Rujan 2019. 18:06

miki0

Jaivanpa zasto si u bolnici? Ja mislila da se zezas za medeni njesec u bolnici😟

Imam na granici prema visku plodne vode pa kontroliraju zasto ... I danas sam imala 23cm. U međuvremenu kako sam davala urin otkrili mi urinoinfekt...sutra ujutro dajem urin. I ako opet pokaže da je upala primit cu cu antibiotike. Kaže doktorica to sto me boli desno ispod rebra moze biti od te upale jer ne osjećam me udara....a poviseni poviseni leukociti su od prehlade a i inace su povecani u trudnoći

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mrgud_zg
    23. Rujan 2019. 18:43

Cure cestitam na udaji i urednim pregledima 💪🎉
    Da se vratim na ulazak u 3.tromjesecje.. jel se to tocno do kraja 27.tt mora ogtt napravit? Ja sam u petak taman punih a mislila sam tad ic. Imam neku ludnicu na poslu i ful mi je nezgodno, a prosli tj bila na putu 🙈
    Danas odradila u petrovoj 3 2.vadenje krvi jer sam rh-   
    Fakat to brzo ide
    Inace ja sam danas koma. Em imam posla uzasno i pocela sam i ja odbrojavat dane (ja isto racunam na 45 dana prije a necu ic na komplikacije), i jos nam je ova kisa napravila neku stetu na krovu kuce doslovno bi se pokrilq preko glave i plakala od jada. Uopce ne znam kako i kad cemo to popravljat 😫😢

PetraB
    23. Rujan 2019. 18:48

Prvo cestitke na vjencanju i svima po bolnicama sretno 😘.
    Prezivio ovaj moj i spavanje u vrticu al meni je ovo koma... Kak on ide u zg u vrtic a mi iz siska, moram ubit nekako tih 5 sati. Ja sam jedva izdrzala, s tima da sam i sjela na kavu i sjela pojest nesto... No svejedno, trbuh me bas ubija. Popila sam sad magnezij al ne mogu mrdnuut i sad me naravno vec i panika lovi jer me bas pika i u trbuhu i dolje. Mislim da cu sutra do atarog se odvest i tamo cekat. Bila sam bas nadobudna kak cu ja za to vrijeme obaviti sto trebam od shopinga al nis od toga. 😒

url=https://lilypie.com][/url

• Sarita15
    23. Rujan 2019. 18:54

BabyD samo si povisi malo jastuk ako nisi i spavaj kako ti pase. 
    Idealno bi bilo biti na lijevom boku ali okrecemo se pogotovo u snu i nije to nis strasno.
    Moze iva moze tako jako lupat u rebra. Moj je meni plavice izazvao rebra me desna bolila od ulaska u 3.tromjesecje do poroda. Kako su okrenuti lupaju nogama i jasno da boli.
    Moja beba danas poludila! Mali dosao iz vrtica primio se trbuha i prepricao bebi sto jeo sto je slozio prepricao joj tri crtica od jucer i nabrojao tete i malo vrisnuo cisto da nije bebi dosadno. Nista nisam smjela pitat ni pomaknut se jer on 'azgovaja sa bebom sada, mama' i od tad beba luduje ... djeca 🤩🤩😍😍

23. Rujan 2019. 19:00

PetraB oprosti na pitanju ali zasto ide u Zg u vrtic? Malo mi se nezgodno cini.

Aristea
    23. Rujan 2019. 19:05

Sarita15

BabyDsamo si povisi malo jastuk ako nisi i spavaj kako ti pase.
    Idealno bi bilo biti na lijevom boku ali okrecemo se pogotovo u snu i nije to nis strasno.
    Moze iva moze tako jako lupat u rebra. Moj je meni plavice izazvao rebra me desna bolila od ulaska u 3.tromjesecje do poroda. Kako su okrenuti lupaju nogama i jasno da boli.
    Moja beba danas poludila! Mali dosao iz vrtica primio se trbuha i prepricao bebi sto jeo sto je slozio prepricao joj tri crtica od jucer i nabrojao tete i malo vrisnuo cisto da nije bebi dosadno. Nista nisam smjela pitat ni pomaknut se jer on 'azgovaja sa bebom sada, mama' i od tad beba luduje … djeca 🤩🤩😍😍

Awwwwww😍😍😍😍😍 dušica!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

PetraB
    23. Rujan 2019. 19:08

LoSa84

PetraBoprosti na pitanju ali zasto ide u Zg u vrtic? Malo mi se nezgodno cini.

Radimo jedan i drugi u zagrebu... Jedini vrtic kojem pripadamo po prebivalistu radi do pola 5, a mi do do 4 minimalno tak da ga nebi stigli pokupiti. Svi su nam u Zg tak da kad nam zagusti imamo nekoga za pokupiti. Sad je u ovom trenutku totalno nezgodno al nam je dugorocno puno jednostavnije 🙈. A i nismo planirali jos djece tak da sam se ja trebala sad vratiti na posao pa je sve bilo prilagodjeno tome. 😊

PetraB
    23. Rujan 2019. 19:09

I nista Losa oprosti na pitanju 🤗🤗🤗

23. Rujan 2019. 19:25

Nisam ni ja mogla vjerovat da tako moze bolit od bebe .. al cim sjednem i iden se kao sagnut osjetim kako me bodu nogice u rebra .. prije par dana sam modricu imala .. da me netko vidio reko bi da me muz tuce 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.