45 dana prije poroda se ide sa komplikacija
uredne trudnoce idu 28 dana prije
Nije istina, ovisi o doktoru.
Ni zadnji put ni ovaj nemam ni dana bolovanja i oba puta mi je (tj biti ce) otvoreno 45 dana prije
S druge strane curi s jesenskih je njen otvorio 28 dana prije iako je bila na komplikacijama.
Tako da svatko treba provjeriti sa svojim gin prije, da nebi racuno na nesto, a ono sipak

45 dana prije poroda se ide sa komplikacija
uredne trudnoce idu 28 dana prije
Nije istina, ovisi o doktoru.
Ni zadnji put ni ovaj nemam ni dana bolovanja i oba puta mi je (tj biti ce) otvoreno 45 dana prije
S druge strane curi s jesenskih je njen otvorio 28 dana prije iako je bila na komplikacijama.
Tako da svatko treba provjeriti sa svojim gin prije, da nebi racuno na nesto, a ono sipak
Ja sam bila uvjerena da to ovisi o vrsti posla koji radimo

[/url
28 ilo 45 dana prije ovisi o procijeni lijecnika. Mene hoce cijelo vrijeme drzat na mirovanju a ja ne zelim pa ne vidim da mi ne bi dao 45 dana prije. No provjerit cu.
Mene danas cijeli dan muci beki pritisak i lsgana bol u donjem dijelu trbuha.
jaivanpamene boli s desne strane vec 2 mjeseca 😂
beba se nogicama gura a sad kako je veci jos i vise nemogu uopce sjest a da ne izgledam ko da sam metlu progutala 😂😂 bar mi kicmu ravna ..
Mene zadnjih par dana skoro stalno boli...i ne pase mi vise na desni bok leci. Kao da me pece i boli... Neznam jel me gura on ili je nekaj drugo u pitanju. Buduci da sam u bolnici pitat cu ih

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja zadnje vrijeme spavam i lezim samo na leđima
na desni bok zbog te boli ne mogu a na lijevi nikako ni pod razno mi ne pase ..tako da samo na ledima prolazi ..
Bookic! Prije svega cestitke jaivanpa!
Svima vama po bolniama i sa tegobama zelim brz oporavak i poboljsanje!
Meni zvoni nekaj da je 45 dana max a 28 min duljina porodiljnog i vidla sam vec da znaju ginici radit poteskoce oko 45 dana. Ja cu zato na pregledu iduci tjedan pitat sestru kakva je situacija kod mojeg gin. I ko da mi je ostalo da negdje nekom moram najavit 30 dana ranije koristenje porodiljnog.

Ja zadnje vrijeme spavam i lezim samo na leđima
na desni bok zbog te boli ne mogu a na lijevi nikako ni pod razno mi ne pase ..tako da samo na ledima prolazi ..
Ja sam čula da je opasno na leđima spavati od 20tt na dalje....radi bebe i otkucaja
Opasno je al ja sam se savjetovala sa dva ginekologa .. na lijevom ne mogu spavati ni lezati a na desnom me rebra bole vec na dodir ..tako da nema sanse da spavam na njemu
leđa mi pasu , nit imam problema s disanjem niti ista .. tako da do kraja samo ledja dokle god mogu .. inace cu spavat stojecki ili sjedeci 😂😂
Jaivanpa zasto si u bolnici? Ja mislila da se zezas za medeni njesec u bolnici😟
Imam na granici prema visku plodne vode pa kontroliraju zasto ... I danas sam imala 23cm. U međuvremenu kako sam davala urin otkrili mi urinoinfekt...sutra ujutro dajem urin. I ako opet pokaže da je upala primit cu cu antibiotike. Kaže doktorica to sto me boli desno ispod rebra moze biti od te upale jer ne osjećam me udara....a poviseni poviseni leukociti su od prehlade a i inace su povecani u trudnoći

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cure cestitam na udaji i urednim pregledima 💪🎉
Da se vratim na ulazak u 3.tromjesecje.. jel se to tocno do kraja 27.tt mora ogtt napravit? Ja sam u petak taman punih a mislila sam tad ic. Imam neku ludnicu na poslu i ful mi je nezgodno, a prosli tj bila na putu 🙈
Danas odradila u petrovoj 3 2.vadenje krvi jer sam rh-
Fakat to brzo ide
Inace ja sam danas koma. Em imam posla uzasno i pocela sam i ja odbrojavat dane (ja isto racunam na 45 dana prije a necu ic na komplikacije), i jos nam je ova kisa napravila neku stetu na krovu kuce doslovno bi se pokrilq preko glave i plakala od jada. Uopce ne znam kako i kad cemo to popravljat 😫😢

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji