ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2019. 16:42

45 dana prije poroda se ide sa komplikacija 
    uredne trudnoce idu 28 dana prije 

23. Rujan 2019. 16:42

tako je meni receno kad sam pitala za otvaranje porodiljnog 

Damnarexx 🌺
    23. Rujan 2019. 16:45

Mi također nismo vjenčani, ali imamo u planu kad curka navrši 2-3 godine da može sudjelovati 

Naravno, dobili smo hrpu pitanja oćemo li sada brzo kod matičara prije nego rodim...al nećemo. 

Ne bi htjela ništa navrat nanos. Imam prijateljicu koja nije udana, i ima 2 djece. Nikakvih specijalnih komplikacija nije imala oko papirologije.

Što se tiče crkve, mislim da ćemo sve to prekočiti. Također i krštenje. Ako bude htjela kad bude veća, neka ide  nama to ništa ne znaći.

Frajla
    23. Rujan 2019. 16:54

BabyD 💙

Nije istina, ovisi o doktoru.
    Ni zadnji put ni ovaj nemam ni dana bolovanja i oba puta mi je (tj biti ce) otvoreno 45 dana prije 
    S druge strane curi s jesenskih je njen otvorio 28 dana prije iako je bila na komplikacijama.
    Tako da svatko treba provjeriti sa svojim gin prije, da nebi racuno na nesto, a ono sipak

DeeDee
    23. Rujan 2019. 16:55

Frajla

BabyD 💙

Nije istina, ovisi o doktoru.
    Ni zadnji put ni ovaj nemam ni dana bolovanja i oba puta mi je (tj biti ce) otvoreno 45 dana prije
    S druge strane curi s jesenskih je njen otvorio 28 dana prije iako je bila na komplikacijama.
    Tako da svatko treba provjeriti sa svojim gin prije, da nebi racuno na nesto, a ono sipak

Ja sam bila uvjerena da to ovisi o vrsti posla koji radimo

[/url

23. Rujan 2019. 17:06

28 ilo 45 dana prije ovisi o procijeni lijecnika. Mene hoce cijelo vrijeme drzat na mirovanju a ja ne zelim pa ne vidim da mi ne bi dao 45 dana prije. No provjerit cu.
    Mene danas cijeli dan muci beki pritisak i lsgana bol u donjem dijelu trbuha. 

Aristea
    23. Rujan 2019. 17:08

BabyD 💙

jaivanpamene boli s desne strane vec 2 mjeseca 😂
    beba se nogicama gura a sad kako je veci jos i vise nemogu uopce sjest a da ne izgledam ko da sam metlu progutala 😂😂 bar mi kicmu ravna ..

Mene zadnjih par dana skoro stalno boli...i ne pase mi vise na desni bok leci. Kao da me pece i boli... Neznam jel me gura on ili je nekaj drugo u pitanju. Buduci da sam u bolnici pitat cu ih

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

23. Rujan 2019. 17:26

Ja zadnje vrijeme spavam i lezim samo na leđima
    na desni bok zbog te boli ne mogu a na lijevi nikako ni pod razno mi ne pase ..tako da samo na ledima prolazi ..

samonezelje
    23. Rujan 2019. 17:42

Bookic! Prije svega cestitke jaivanpa!
    Svima vama po bolniama i sa tegobama zelim brz oporavak i poboljsanje!
    Meni zvoni nekaj da je 45 dana max a 28 min duljina porodiljnog i vidla sam vec da znaju ginici radit poteskoce oko 45 dana. Ja cu zato na pregledu iduci tjedan pitat sestru kakva je situacija kod mojeg gin. I ko da mi je ostalo da negdje nekom moram najavit 30 dana ranije koristenje porodiljnog. 

Damnarexx 🌺
    23. Rujan 2019. 17:42

BabyD 💙

Ja zadnje vrijeme spavam i lezim samo na leđima
    na desni bok zbog te boli ne mogu a na lijevi nikako ni pod razno mi ne pase ..tako da samo na ledima prolazi ..

Ja sam čula da je opasno na leđima spavati od 20tt na dalje....radi bebe i otkucaja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.