ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2019. 15:06

Ne bi smjelo ovisit o sveceniku no ocito ovisi... jer vjerski gledano djete nije krivo sto mu roditelji zive u grijehu 😊

Grizli
    23. Rujan 2019. 15:07

Ovo vezano za krstenje nedavno od sestre sogor je kratio dijete. Nisu vjencani jer je ta njegova ne znam sta zapravo ostavila muza i djecu i ppbjegl sa sestrinim sogorom. Uglavnom oni su krstilo bebu jos dok se ni ona nije sluzbeno rastala od bivseg muza. Popu su rekli da nisu vjenčani, a on im je rekao da on mora svakoga primiti na sakramemt krštenja. Tako da moze biti samo do nekog stava popa da nece krstiti. Moj roditelji su vjencani samo kod maticara bili pa smo mi krstene. Jedino kum/ovi/a krsni moraju biti krsteni, a ako su u braku onda crkveno vjencani.

23. Rujan 2019. 15:09

Evo link sa odgovorom https://www.bitno.net/vjera/pitajte-svecenika/smiju-li-se-krstiti-djeca-rodena-u-civilnom-braku-ili-izvanbracna-djeca/

• Tonkica1
    23. Rujan 2019. 15:15

Grizli

Ovo vezano za krstenje nedavno od sestre sogor je kratio dijete. Nisu vjencani jer je ta njegova ne znam sta zapravo ostavila muza i djecu i ppbjegl sa sestrinim sogorom. Uglavnom oni su krstilo bebu jos dok se ni ona nije sluzbeno rastala od bivseg muza. Popu su rekli da nisu vjenčani, a on im je rekao da on mora svakoga primiti na sakramemt krštenja. Tako da moze biti samo do nekog stava popa da nece krstiti. Moj roditelji su vjencani samo kod maticara bili pa smo mi krstene. Jedino kum/ovi/a krsni moraju biti krsteni, a ako su u braku onda crkveno vjencani.

Skoro sam se popisala od smijeha "kratio dijete" 🤣🤣🤣🤣

Grizli
    23. Rujan 2019. 15:32

Tonkica 🤣🤣🤣🤣 i ja isto sad kad sam vidila sto sam napisala. Nek je on nju skratio. Tipfelera mi ne fali

DeeDee
    23. Rujan 2019. 15:50

Pffff mene ste šokirale s ovih mjesec dana prije kod matičara :O
    Mi smo skupa 6 godina i nadam se da ćemo bit zauvijek, al ja imam ful neku averziju prema braku, ne znam zašto, ali oduvijek. Sad sam počela razmišljati o tome kao zbog bebe, da imamo svi troje isto prezime i da si preveniram probleme s papirologijom u našoj vrloj državi administrativnoj al sad ne znam haha. Mislila sam doslovno uzet kumove pod ruku jedan dan i ajmo, nije mi napeto ovo s predumišljajem 😂😂😂

[/url

MaRe
    23. Rujan 2019. 15:53

Za krštenje smo se isto već raspitali pošto nismo imali u planu se vjenčati i nema veze dali su roditelji u braku, svećenik mora primiti dijete na krštenje iako ima ih koji to odbiju..onda samo promijeni se župa i gotovo, uvijek postoji netko tko će pristati bez obzira na "grijeh" roditelja. Kod nas je stvar što sam ja katolik a on pravoslavac tako da smo odlučili ne krstit ga tako malog nego mu ostaviti na izbor kad bude malo veći da sam odluči što želi a dotad ćemo ga odgajati i po jednoj i drugoj vjeri...mislim da se neće previše buniti na dva Božića i Uskrsa  Ma da naravno sad kad kažemo nekome da ga nećemo krstit svi se križaju xD Jer šta će selo reći na to -.- 

Angie1205
    23. Rujan 2019. 15:53

Ja sam danas tolko bila van sebe i nervozna zbog L da sam zaboravila da je danas 1.dan mog 3.tromjesecja 🥰
    Neznam kako vama al 2.tromj.mi je proletjelo 🙈

Aristea
    23. Rujan 2019. 15:58

Jel koga od vas ikad bolilo ispod sise sa strane u rebrima? 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

23. Rujan 2019. 16:11

DeeDee ja sam u braku 7 godina i brak mi nije promjenio apsolutno ništa. Ja čak ni prezime nisam mjenjala  No olaksao nam je neke administrativne stvari (viza i sl.). Od mojih bliskih prijatelja nitko nije u crkvenom braku, ili nisu uopce vjencani a imaju djecu, ili su rastavljeni, ili su u svjetovnom braku. Uopce ne znam koga cu uzet za kuma djetetu 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.