ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kl1v
    23. Rujan 2019. 08:34

Grizli, LoSa nekad te izbace iz takta ..jednostavno. Lana Jurcevic, predobro...  najbolje je ne zamarati se. Vecinom su to glupace i glupani. Tako je kolegica trudna  s cetvrtim djetetom. Kažu da je primitivna jer samo stancaju djecu 😄😄 
    Ahh ljudi... da nam to budu svima jedine brige...

• Sarita15
    23. Rujan 2019. 08:35

Jutro zenske! Sretno danas na pregledima! Sad kad sam vidila listu a moj je prekosutra bas me oprale emocije i straha i srece i uzbudenja ... 
    Vidi ti babe!! Ona je odlucila da je histerican ispad opravdan jer ako njoj bude slabo kako ce ona do tebe preko tvoje robe koja ce jasno svi to vidimo ispred tvojih vrata ostat zauvijek ali ne samo to jos je tu i dijete doslo da NJOJ mir remeti! Kao da ces ti nju pitat 'pardon suseda da ja ostanem trudna ili ne kako vam se to uklapa u penziju?' , a drugo nakon svih tih veleumnih izjava ne da ju nebi nikud vozila nebi ju ni pogledala vise! Dobro si rekla kucepazitelju i da definitivno prijaviti ukoliko vise ista kaze
    A ti povratnici sto velicaju zemlju u kojoj su bili su mi najjaci 'mi u njem ovako vi tu onako' ako ti ne pase siroko ti polje i tocka

Damnarexx 🌺
    23. Rujan 2019. 08:41

Sretno svima na pregledima! 
    šaljem pozitivnu vibru.
    Ja sam imala party nocas na wcu, viroza je i mene satrala. Cirka svaka 2h trcanje
    Proljev i lagana tempica(sad ju ne osjetim).
     Samo se malo brinem oko bebe, da joj nebi nastetilo... Javlja mi se, to je bitno 

Imate kakav savjet? Znaci jucer sam bila na dijeti: voda, caj, prepeceni kruh, stapici i banana.
    Unatoc tomu, sve me potjeralo. 

C1M4
    23. Rujan 2019. 08:45

Jutro cure, sretno vam svima na pregledima i takoder Angie tebi i tvojoj curici i divim vam se na hrabrosti i snaznoj volji da ne odustajetr kako sam ti i onaj dan rekla🍀🍀❤
    Jaivanpa cestitam vam od srca i zelim vam puuuno puuno srece😁😘

Lavica27
    23. Rujan 2019. 08:46

Grizli ja si samo razmisljam kud ce joj dusa s takvim stavom🤮🤮🤮
    Jaivanpa čestitaaam!! Da nisam ja bila na tvom vjencanju u subotu😁😁Isto ste trudne ti i mlada a i ime bi se iz tvog nicka dalo sloziti😂
    Damnarex pij obavezno probiotik,ako ne prodje do sutra prekosutra,preporučam Enterosgel.

• Sarita15
    23. Rujan 2019. 08:51

Jaivanpa iskrene cestitke na udaji. Nek vam brak bude sretan i skladan i docekali zajedno dijamantni pir! 💗💗

Simbalija
    23. Rujan 2019. 09:02

Jaiivanpa čestitke!! Neka vam je sretno!! :)
    Sretno svima na pregledima danas! Moj je sutra i ne mogu ga dočekati :D 
    danas je neki teški grozni dan, sva sam nikakva, glavobolja, vrti mi se.. grozno.. kad će više taj porodiljni..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• thinkpink1
    23. Rujan 2019. 09:24

Jutro curke i sretno danas!🍀
    Angie prave ste lavice, i ti i kcer❤❤
    Mikio kako si danas?
    Grizli nakon ovakvog ponasanja ona ocekuje tvoju pomoc u slucaju da joj pozli?? Zasigurno, nakon ovog...😂😂😂 Ja bi ju sprcala i rekla joj da moze ocekivat to od mene nakon sto prepise stan na vas, samo da joj dignes zivac...al nema tih para, samo bi ju prekoracila...mozda sam bezobrazna, al vracam istom mjerom, neki put ne odmah, al kad tad sve dođe na naplatu...večera se sluzi hladna, tako kazu...💪💪

• thinkpink1
    23. Rujan 2019. 09:48

Jaiivanpa iskrene čestitke!! Ljubite se i volite se do kraja zivota❤❤

Nasty
    23. Rujan 2019. 09:54

Jaivanpa draga čestitam od 💗
    Angie sretno curki danas na cijepljenju! Bit će sve super, velika je ona već i dovoljno snažna za sve. P. S. Nadam se da joj asistent u školi neće ni trebat:)
    Grizli no coment! Idući put sano preko policije komunikacija sa susjedom.. Koja lapača sebična, ma žena je psihopat i što dalje od nje, držim fige da proda stan i produži dalje..
    Ja evo bila na vađenju krvi za nalaze štitnjače i čekam taj pregled uzv krvnih žila nogu zbog ovih kapilara..
    Sretno svima na pregledima danas!!!🤞☘️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.