ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    23. Rujan 2019. 10:12

Sretno curke danas! 🤗
    Angie sve ce bit ok ❤️❤️❤️❤️
    Grizli sunasce joj poljubim...ona bi pomoc...uf, bas me nazivciraju takve babetine... Nek si ode u staracki dom pa ce imati mira, a i ako joj pozli ima odmah medicinsku skrb tamo...🤦🏻‍♀️...Za poludit sto sve krade kisik na ovoj planeti

Nego, netko je rekao da radi u vrticu ako se ne varam...ima li kakva metoda kojom bi pomogla ovom svom blentavom djetetu...vristanje, bacanje, udaranje kad ga ostavljam (jos je na prilagodbi al do petka bi trebao ostati normalno cijeli dan)... Znam da to sve mora proc i nisam ja mama koja sad place na odlasku, ja to sve obavim sa osmijehom, ides se igrati sa novim prijateljima, ufjem, teta ga preuzme (jadna koliko ju izudara necu ni razmisljat) i ja mahnem papa, kazem vidimo se poslije i izadjem... Inace, kaze teta on kad se jednom smiri bide to sve ok i vise ne place poslije. Puno pricamo doma o vrticu, igrackama (koliko to dvogodisnjak moze 🤣) ali ne znam... S kcerkom nije bilo tako pa sam sad malo izgubljena... Htjela bi mu ja pomoci... Jos me danas teta pita za piskenje... Rekoh ne, ima pelenu jos (2 godine ce sljedeci mjesec) i polako to doma pokusavamo al ne zelim sad mu sve odjednom natovarit... Pa prolupat ce...
    Uf,jesam vas zadavila sad, sorry al ak ima koja savjet neki 🤗❤️

url=https://lilypie.com][/url

23. Rujan 2019. 10:24

jutro curee 
    Grizli da se nadovezem na ocu tvoju 
    ista situacija je kod nas 
    mala zgrada mi smo jedini tu zimi ostalo su povremeni vlasnici koji dodu jednom godisnje na odmor .. kad je skuzila da sam trudna jedini kom je bio 
    jaao sad ce zgrada bit puna ljudi i male djece loji dolaze kod vas a i vase djete ce skakat non stop ( oni su u stanu ispod nas ravno 2 tjedna godisnje ) 
    reko draga susjeda ne brinite se dok se vi opet vratite iduce ljeto mi se selimo u nasu kucu a tu Vam dolazi jedna fina senilna baba pa se mozete skupa druzit pod stare dane ... od onda mi se nije obratila vise nikako 😂😂

Lavica27
    23. Rujan 2019. 10:26

PetraB ja ne radim u vrtiću ali mislim da ovo što opisujes za prilagodbu je sasvim normalno,bar su nama tako pričali na roditeljskom. Kažu teže da se smire i nekad kroz dan prijete al brzo zaborave. Ipak je stariji krenuo u vrtić i drukčije je kad ih ostaviš s godinu i par mj pa ni ne znaju što ih je snašlo a sad sve kuze. Što se tiče pelene, ja bih je sad pustila jer je to previše za odjednom, on će sad kroz mj dva sam primjetiti da ih dosta ide na tutu pa će i on pokazivati interes,ja sam ga to da se ne ide silom... nama je teta rekla s 2g i 1mj da misli da je spremna I da joj doma skinemo. Došli doma,skinuli pelenu i od tad je nije imala više. Zna se upiskiti nekad u noći kad se zaboravi al to je sve normalno...Sretno!
    Zoe sigurno će ti se isplatiti🤞🤞🤞

Lavica27
    23. Rujan 2019. 10:27

Dakle ovaj moj autocorrect je hit. 😂😂😂
    Nije teže nego tete i nitko se ne prijeti nego sjete😂😂😂

• Zoe27
    23. Rujan 2019. 10:30

Ja gotova s pregledom.. Kaze nalaz bi se mogao reci da je isti kao i zadnji put, osim sto se cerviks dodatno smeksao i skratio. Te da i dalje moram strogo mirovati jer je sve jako nisko i radi dodatan pritisak na cerviks ako nisam u lezecem polozaju. Kontrola za 2 tjedna, 7.10. S tim da je napomenuo da je iduca postaja bolnica, da vise nemam lufta da nalaz napreduje

MaRe
    23. Rujan 2019. 10:32

Sretno svima danas :) 
    Angie sretno malenoj na cijepljenu..bit će sve ok 
    Grizli ja bi joj rekla da poslije ovoga kraj mene može i krepati ne bi joj pomoć zvala. 
    Jaivanpa čestitke na vjenčanju 

• Tonkica1
    23. Rujan 2019. 10:40

Jaivanpa cestitke na udaji! ❤ Uzivajte!
    Zoe ti strogo mirujes? Vidim da vecini spomenu cerviks na pregledu, meni moja nikako nista, budem ju pitala u cet. Vidim da nesto pise u knjizici, ali tko ce taj njihov srakopis procitati??

Aristea
    23. Rujan 2019. 10:44

Hvala svima! Ma nismo radili ništa spektakularno. Mi i kumovi, otisli u restoran i to je to....
    Eto mene u bolnici, plodna voda još uvijek 23cm. Neznam kaj da mislim jos uvijek o tome. Kaze doktorica da je to jos uvijek okej u granicama normale...kao moze ukazivati na anomalije probavnog sustava bebe ali to obicno bude ako je iznad granice, kak gdje je vise vode...i zbog toga me ne zeli plasiti. Vidjet cemo 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Zoe27
    23. Rujan 2019. 10:50

Tonkica1

Jaivanpa cestitke na udaji! ❤ Uzivajte!
    Zoe ti strogo mirujes? Vidim da vecini spomenu cerviks na pregledu, meni moja nikako nista, budem ju pitala u cet. Vidim da nesto pise u knjizici, ali tko ce taj njihov srakopis procitati??

Da, ja sam od 26 tj na strogom mirovanju zbog ulozivosti i cerviksa. Najgore mi je to sto unatoc strogom mirovanju svaku kontrolu kaze da nalaz napreduje i da nije do mene da je jednostavno beba nisko i da pritisce sve dolje. A doslovno ustajem samo na wc 😂 Al dobro, ocito cu se jako odmoriti u ovoj trudnoci 🙈

• Sarita15
    23. Rujan 2019. 11:01

Petra to ti sve spada u prilagodbu, ni ja ne radim u vrticu ali sam radila praksu na faxu dio u vrticu, u pocetku je tako i poslje se svi smire, prvi mj im je najtezi, i bolje da sada ispuca nezadovoljstvo jer ti ides ca nego za par mj kad svi misle prilagodilo se djete. Jeslicari nemaju jos pojam o vremenu i njima je gore to sto mama ide nego sto oni moraju ostat. Ti samo pozitivno i prilagodit ce se. Ujutro vodimo mi malog i jaslicka grupa svi tule u glas svih 12 slozno skupa sjede i tule jasno da je i mom zasuzilo oko primio se tate svog i nis grlili ga malo teta preuzela i njima je sada lijepo. Nisu sva djeca ista niti istom brzinom sve prihvacaju. Vidjet ces kroz mj dana drugo djete. 
    Zoe drzi se visoki su to tjedni jos malo i tvoja beba ce doci a ako treba i lezat ajde nije ni to najgore zlo bolje i tako nego da se nesto nezeljeno desi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.