Ja imam perilicu suđa na wifi i nikad mi nije bilo jasno cemu to. Ako vec stavim sude untra onda i upalim… dobro bi dosla opcija da se suđe stavi samo untra… ovako samo paljenje bez veze 😂
Pa to da...za 10 000 kn ima da sama ode u kupaonu po veš i natovari se 😂😂
Saritahvala na info, vidjet cu sutra kad dodjem kod doktorice. To nije nasa pedica vec skolska doktorica. Trebala se cjepit jos prije upisa al nisam dala dom ne dobijemo zeleno svjetlo od neuropedijatra koji vodi malu od samog pocetka dijagnoze. Sestra me zvala neki dan da dodjemo sutra, reko ok al ak se dijete razboli u medjuvremenu?! Ona onako otresito meni “mama, i vama je u cilju da se L sto prije cijepi!!” Pa reko ok al ak dobije temp pa nece se onda cjepit i necu je ni dovodit, onda je nes promrljala kao da joj onda javim ak ne dolazimo. Ide i mm s nama jer sam ja sva u panici da ne zakuri il nekaj. Jos poslije cjepljenja mora logopedu pa popodne u skolu…pa da izludim 😔
Sestra bas ima pristup ono super -.-
Oprosti ako zabadam nos a sto je curici? Ostalo mi u sjecanju da je digla ruku ako moze ona doc i sutra u skolu sto mi je bilo preslatko i sada da su bile kreativne pa mi se eto namece pitanje...
Nemoj se jako stresirati oko cjepiva prije upisa sada ili za 2mj nije to tako strasno ...ja sam malom.svakom cjepivo odgodila zadnje za cak 11mj tako da biti ce sve ok. Zelim ti da vam sve ok prode i da curka bude zdrava 🤗🤗
Sarita ma ne zabadas nos...samo pitaj. Davno sam pisala o tome. Moja L je sa 14 mj dobila prvi epi napad, samo 2 tj od cjepiva koje se dobije sa god dana. Otada nije cjepljena nikako s nicim. Sad je vec skoro 3 god bez terapije i nema kontraindikacija za cijepljenje, sad nam je i neuropedijatar dao dozvolu, al strah je svejedno u meni. Ti napadaji su bili strasni, trajali 5-10 min, rijetko koji je prestajao sam od sebe, uvijek smo imali klizme pored sebe. Dosta je kasnila za vrsnjacima no forsali smo vrtic i tu se stanje pocelo popravljati, i zdravstveno i socijalno. Ona je sad ko zmaj, nema napadaja, nema nekih vecih poteskoca no i dalje kaska za klincima njene dobi. Odgodili smo skolu jednom i ove god trazili asistenta no kao sto svi vidite stanje s tim, nismo ga dobili. Trenutno je na individualiziranom programu uz obzervaciju, sto znaci da ju prate skolski psiholog, logoped i naravno uciteljica, pa ako do kraja polugodista utvrde da treba pomoc, trebala bi ga dobit sa drugim polugodistem. Za sada je super u skoli, zadovoljna i uciteljica a jos vaznije zadovoljna je i L. Starija seka joj puno pomaze, sad su se jos vise povezale otkako su skupa i u skoli, E ju obilazi i pazi da ima sve kaj joj treba. Ona je nasa lavica i pobjedila je sve ruzne dijagnoze koje su je pratile, uz epi bilo je tu jos toga i jos uvijek smo pod velikim kontrolama al guramo dalje.
Ja jos malo pa moram ic stavit vaginaletu i sve me strah jer me jucer toliko boljelo da sam je samo na pola uspjela stavit😣 neznam kako ste vi ostale uspjele sa tim ali meni nejde nikako😩 imam osjecaj kao da cu se ozljedit i napravit vise stete nego koristi sa njom
Vaginaleta se mora namocit pod vodom prije stavljanja (ako nema splikator), onda lako ide.
Da se nadovezem na ovu ludakinju iz Njemacke.. Mm i ja smo u najmu stana jedne Njemice koja je isto prica za sebe.. To kad ode gore radit i provede radni vijek tamo popije svu pamet svijeta i onda dodu tu nama "glupim" Hrvatima solit pamet kak se to u Njemackoj radi. Uzasno sam alergicna na takve ljude i nadam se da postoji poseban krug pakla za njih 🤭
Iva meni je doktorica objasnila (jer zadnja dva puta kad su me vaginalno gledali i uzimali briseve sva sam se stišala, baš sam bila skroz osjetljiva) da kod tako dugotrajnog uzimanja utrogestana se on djelomično natalozi na stijenke rodnice i tu kao stvrdne i zbog toga je sam pregled (a vjerojatno i bilo kakvo cackanje) više nelagodan.
Angie stvarno ste puno prošli... pusa curkama😘
Mikio drago mi je da si bolje... A ovo što ste utvrdili ti i M,da otprilike, od dana začeća sinu brizi stalno... kad se rodi samo se nastavlja i još više brineš.
Saritama ne zabadas nos…samo pitaj. Davno sam pisala o tome. Moja L je sa 14 mj dobila prvi epi napad, samo 2 tj od cjepiva koje se dobije sa god dana. Otada nije cjepljena nikako s nicim. Sad je vec skoro 3 god bez terapije i nema kontraindikacija za cijepljenje, sad nam je i neuropedijatar dao dozvolu, al strah je svejedno u meni. Ti napadaji su bili strasni, trajali 5-10 min, rijetko koji je prestajao sam od sebe, uvijek smo imali klizme pored sebe. Dosta je kasnila za vrsnjacima no forsali smo vrtic i tu se stanje pocelo popravljati, i zdravstveno i socijalno. Ona je sad ko zmaj, nema napadaja, nema nekih vecih poteskoca no i dalje kaska za klincima njene dobi. Odgodili smo skolu jednom i ove god trazili asistenta no kao sto svi vidite stanje s tim, nismo ga dobili. Trenutno je na individualiziranom programu uz obzervaciju, sto znaci da ju prate skolski psiholog, logoped i naravno uciteljica, pa ako do kraja polugodista utvrde da treba pomoc, trebala bi ga dobit sa drugim polugodistem. Za sada je super u skoli, zadovoljna i uciteljica a jos vaznije zadovoljna je i L. Starija seka joj puno pomaze, sad su se jos vise povezale otkako su skupa i u skoli, E ju obilazi i pazi da ima sve kaj joj treba. Ona je nasa lavica i pobjedila je sve ruzne dijagnoze koje su je pratile, uz epi bilo je tu jos toga i jos uvijek smo pod velikim kontrolama al guramo dalje.
Srce malo hrabro! I vi skupa sa njom! Kapa dole. Apsolutno mogu razumjeti strah pogotovo sto je sve to krenulo nakon cjepiva i s obzirom da je sada dobro razumijem da zadnje sto zelis je da joj se sve ponovi...zar ona onda ne spada u rizicnu skupinu koja se nebi smjela vise cjepiti s obzirom na diagnozu? Da situacija sa asistencijom je uzas i katastrofa. Deckic u sinovoj grupi u vrticu je slijep i autistican i da se jedna mlada cura dobrovoljno nije javila samo za njega on nebi isao u integraciju. A za njega kao i za tvoju curku je to vazno. Da su sa djecom da ih potice na napredak i da su prihvaceni. Od srca zelim da i dalje tako lavovski napreduje saljem vam bas velike zagrljaje i hrabro sutra onda biti ce sve sve ok 🤗🤗🤗
Ivice ako te imalo tjesi svaku vaginaletu koju sam stavila me bolilo i bilo nelagodno i bas ih ne volim. A sto se pregleda tice u trudnoci meni su ti vaginalni izrazito neugodni...ili sam ja mimoza ili su oni svi grubi neznam..
Mikio ne briga ne staje ne. Mislis da izguram trudnocu pa ce bit lakse pa su mali njezni pa strepis i brines pa krenu hodat padat udarat se pa jos brines i tako redom ... mama uvijek brine to nam opis posla
Mala djeca mala briga velika djeca velika briga..to moja mama stalno nam ponavlja 🙂
Ja opet muku mucim s zgaravicom xD Dok sjedim je ok,čim legnem evo je 😒 Danas ću očito sjedeći spavati 😴 Mantram da pada kiša tako da dragi ne može raditi da idemo po krevetić 🙏
Lavice ja čitam i mislim si šta ti radis na pregledima da si se stišala 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji