ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    23. Rujan 2019. 11:02

Jaivanpa dali ste se to kod matičara vjenčali?Koliko ranije mu se treba javiti za vjenčanje? Nas dva mudrujemo hoćemo nećemo..na kraju mislim da cemo samo jedan dan otici i to je to hahaha
    Dok je u granicama normale bit će to ok..mama je sa mnom imala puno plodne vode,ja sam se rodila zdrava al mala(2,5 kg).
    Držim fige i tebi i Zoe da sve prođe dobro 😘

Gogaa_V
    23. Rujan 2019. 11:07

Pozdrav cure,  nadam se da ste sve dobro i da nije bilo lošijih ili loših vijesti u grupi, posto kasnim  dobrih  tridesetak stranica. Ja se javljam  standardno  iz bolnice zbog  duzine  cervixa  koji je opet skracen  na 2.50. Zatvorena  sam, kolicina plodne vode je ok kao i beba! Selili  smo, a ja baš nisam  imala  mira  nego  sam radila  sve da bih  sve bilo  ok... mada se nisam  javila  u bolnicu zbog  bolova nego  mi nestalo  zraka  i srce ubrzano  lupalo  pa su me izmedju  ostalog hospitalizirali zbog  cervixa  neplanski... 

• njurko
    23. Rujan 2019. 11:10

Jaivanpa čestitam!!!
    Cure sretno s pregledima! Ja sam prosli tj u petrovoj pitala za cerviks, rekao je da nije provjeravao jer moja soc gin nije naznacila na uputnici, pisalo je samo uzv pregled...🤷‍♀️
    Grizli ja bi joj rekla da u Hrv normalni ljudi ne viču na trudnice i da mi izgleda kao da je dosla iz zoo a ne iz njemacke. Isfrustrirane zene, bas jadno...
    Angie baš ste hrabrice💪💪 a i dalje si toliko simpaticna i pozitivna osoba, bravo!! I vjerujem da zbog tvoje pozitive sve prođe dobro! ❤

Lavica27
    23. Rujan 2019. 11:14

Zoe 😏 Nekim ženama jednostavno ide tako samo od sebe... Kolko ti je cervix? Jel primas kakvu terapiju? Vjerujem da nije ništa kritično jer bi te već stavili u bolnicu na tokolizu i što već. Držim fige🤞
    Goga Što si opet u bolnici?? 

Lavica27
    23. Rujan 2019. 11:15

njurko

Jaivanpa čestitam!!!
    Cure sretno s pregledima! Ja sam prosli tj u petrovoj pitala za cerviks, rekao je da nije provjeravao jer moja soc gin nije naznacila na uputnici, pisalo je samo uzv pregled…🤷‍♀️
    Grizli ja bi joj rekla da u Hrv normalni ljudi ne viču na trudnice i da mi izgleda kao da je dosla iz zoo a ne iz njemacke. Isfrustrirane zene, bas jadno…
    Angie baš ste hrabrice💪💪 a i dalje si toliko simpaticna i pozitivna osoba, bravo!! I vjerujem da zbog tvoje pozitive sve prođe dobro! ❤

Ajme ranit ću se...jel bi mu ruka otpala da je provjerio vaginalno uzv-om duljinu cerviksa🙄🙄🙄

Gogaa_V
    23. Rujan 2019. 11:20

Lavica27

Zoe😏 Nekim ženama jednostavno ide tako samo od sebe… Kolko ti je cervix? Jel primas kakvu terapiju? Vjerujem da nije ništa kritično jer bi te već stavili u bolnicu na tokolizu i što već. Držim fige🤞
    Goga Što si opet u bolnici??

Zbog dužine cervixa koji je opet skracen... mada nisam ovaj put imala ni bolove ni grceve,  javila se zbog pritiska u grudima i aritmije pa su na pregledu ustanovili i ovo . Neplanski sam ostala.  Ovo mi je 2 dan u bolnici, evo sad idem  na ctg i cervikometriju pa ce vjerovatno uključiti tokolizu  Ili ne u zavisnosti  od nalaza...  

Grizli
    23. Rujan 2019. 11:30

Jaivanpa cestitam i nek je sretno na moon! Bar si sigurna da kad se vratite necete dobiti prvo pitanje dal si se vratila trudna. Kao sta su nas pitali ☺️!
    Cure koji ste probiotik uzimale? Ne znam sto da kupim si. 

samojed
    23. Rujan 2019. 11:30

Goga žao mi je što si opet u bolnici drži se 😘😘

Kod nas od prijave za vjenčanje mora da prodje minimalno 30 dana do dana vjenčanja nez Jel kod vas nešto drugačije

samojed
    23. Rujan 2019. 11:31

Jaivanpa čestitke na vjenčanju 💏❤️

23. Rujan 2019. 11:35

Cure kod maticara se morate javiti cini mi se min 30 dana prije, ako ne i 40 dana prije planiranog vjencanja. Bez obzira jel idete samo maticaru ili se po religijskim obredima vjencate. Mora biti taj neki zakonski rok prije. Za prijavu morate ici samo u maticni gdje vas upisu i pitaju za prezimena i sl. Mi smo i biljege trebali a ne znam kaki je sada. Morate imati i kopije osobnih od svjedoka/kumova.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.