Jaivanpa dali ste se to kod matičara vjenčali?Koliko ranije mu se treba javiti za vjenčanje? Nas dva mudrujemo hoćemo nećemo..na kraju mislim da cemo samo jedan dan otici i to je to hahaha
Dok je u granicama normale bit će to ok..mama je sa mnom imala puno plodne vode,ja sam se rodila zdrava al mala(2,5 kg).
Držim fige i tebi i Zoe da sve prođe dobro 😘
Pozdrav cure, nadam se da ste sve dobro i da nije bilo lošijih ili loših vijesti u grupi, posto kasnim dobrih tridesetak stranica. Ja se javljam standardno iz bolnice zbog duzine cervixa koji je opet skracen na 2.50. Zatvorena sam, kolicina plodne vode je ok kao i beba! Selili smo, a ja baš nisam imala mira nego sam radila sve da bih sve bilo ok... mada se nisam javila u bolnicu zbog bolova nego mi nestalo zraka i srce ubrzano lupalo pa su me izmedju ostalog hospitalizirali zbog cervixa neplanski...
Jaivanpa čestitam!!!
Cure sretno s pregledima! Ja sam prosli tj u petrovoj pitala za cerviks, rekao je da nije provjeravao jer moja soc gin nije naznacila na uputnici, pisalo je samo uzv pregled...🤷♀️
Grizli ja bi joj rekla da u Hrv normalni ljudi ne viču na trudnice i da mi izgleda kao da je dosla iz zoo a ne iz njemacke. Isfrustrirane zene, bas jadno...
Angie baš ste hrabrice💪💪 a i dalje si toliko simpaticna i pozitivna osoba, bravo!! I vjerujem da zbog tvoje pozitive sve prođe dobro! ❤
Zoe 😏 Nekim ženama jednostavno ide tako samo od sebe... Kolko ti je cervix? Jel primas kakvu terapiju? Vjerujem da nije ništa kritično jer bi te već stavili u bolnicu na tokolizu i što već. Držim fige🤞
Goga Što si opet u bolnici??
Jaivanpa čestitam!!!
Cure sretno s pregledima! Ja sam prosli tj u petrovoj pitala za cerviks, rekao je da nije provjeravao jer moja soc gin nije naznacila na uputnici, pisalo je samo uzv pregled…🤷♀️
Grizli ja bi joj rekla da u Hrv normalni ljudi ne viču na trudnice i da mi izgleda kao da je dosla iz zoo a ne iz njemacke. Isfrustrirane zene, bas jadno…
Angie baš ste hrabrice💪💪 a i dalje si toliko simpaticna i pozitivna osoba, bravo!! I vjerujem da zbog tvoje pozitive sve prođe dobro! ❤
Ajme ranit ću se...jel bi mu ruka otpala da je provjerio vaginalno uzv-om duljinu cerviksa🙄🙄🙄
Zoe😏 Nekim ženama jednostavno ide tako samo od sebe… Kolko ti je cervix? Jel primas kakvu terapiju? Vjerujem da nije ništa kritično jer bi te već stavili u bolnicu na tokolizu i što već. Držim fige🤞
Goga Što si opet u bolnici??
Zbog dužine cervixa koji je opet skracen... mada nisam ovaj put imala ni bolove ni grceve, javila se zbog pritiska u grudima i aritmije pa su na pregledu ustanovili i ovo . Neplanski sam ostala. Ovo mi je 2 dan u bolnici, evo sad idem na ctg i cervikometriju pa ce vjerovatno uključiti tokolizu Ili ne u zavisnosti od nalaza...
Jaivanpa cestitam i nek je sretno na moon! Bar si sigurna da kad se vratite necete dobiti prvo pitanje dal si se vratila trudna. Kao sta su nas pitali ☺️!
Cure koji ste probiotik uzimale? Ne znam sto da kupim si.
Goga žao mi je što si opet u bolnici drži se 😘😘
Kod nas od prijave za vjenčanje mora da prodje minimalno 30 dana do dana vjenčanja nez Jel kod vas nešto drugačije
Cure kod maticara se morate javiti cini mi se min 30 dana prije, ako ne i 40 dana prije planiranog vjencanja. Bez obzira jel idete samo maticaru ili se po religijskim obredima vjencate. Mora biti taj neki zakonski rok prije. Za prijavu morate ici samo u maticni gdje vas upisu i pitaju za prezimena i sl. Mi smo i biljege trebali a ne znam kaki je sada. Morate imati i kopije osobnih od svjedoka/kumova.
Sortiraj odgovore
Najstariji