ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    23. Rujan 2019. 10:27

Dakle ovaj moj autocorrect je hit. 😂😂😂
    Nije teže nego tete i nitko se ne prijeti nego sjete😂😂😂

• Zoe27
    23. Rujan 2019. 10:30

Ja gotova s pregledom.. Kaze nalaz bi se mogao reci da je isti kao i zadnji put, osim sto se cerviks dodatno smeksao i skratio. Te da i dalje moram strogo mirovati jer je sve jako nisko i radi dodatan pritisak na cerviks ako nisam u lezecem polozaju. Kontrola za 2 tjedna, 7.10. S tim da je napomenuo da je iduca postaja bolnica, da vise nemam lufta da nalaz napreduje

MaRe
    23. Rujan 2019. 10:32

Sretno svima danas :) 
    Angie sretno malenoj na cijepljenu..bit će sve ok 
    Grizli ja bi joj rekla da poslije ovoga kraj mene može i krepati ne bi joj pomoć zvala. 
    Jaivanpa čestitke na vjenčanju 

• Tonkica1
    23. Rujan 2019. 10:40

Jaivanpa cestitke na udaji! ❤ Uzivajte!
    Zoe ti strogo mirujes? Vidim da vecini spomenu cerviks na pregledu, meni moja nikako nista, budem ju pitala u cet. Vidim da nesto pise u knjizici, ali tko ce taj njihov srakopis procitati??

Aristea
    23. Rujan 2019. 10:44

Hvala svima! Ma nismo radili ništa spektakularno. Mi i kumovi, otisli u restoran i to je to....
    Eto mene u bolnici, plodna voda još uvijek 23cm. Neznam kaj da mislim jos uvijek o tome. Kaze doktorica da je to jos uvijek okej u granicama normale...kao moze ukazivati na anomalije probavnog sustava bebe ali to obicno bude ako je iznad granice, kak gdje je vise vode...i zbog toga me ne zeli plasiti. Vidjet cemo 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Zoe27
    23. Rujan 2019. 10:50

Tonkica1

Jaivanpa cestitke na udaji! ❤ Uzivajte!
    Zoe ti strogo mirujes? Vidim da vecini spomenu cerviks na pregledu, meni moja nikako nista, budem ju pitala u cet. Vidim da nesto pise u knjizici, ali tko ce taj njihov srakopis procitati??

Da, ja sam od 26 tj na strogom mirovanju zbog ulozivosti i cerviksa. Najgore mi je to sto unatoc strogom mirovanju svaku kontrolu kaze da nalaz napreduje i da nije do mene da je jednostavno beba nisko i da pritisce sve dolje. A doslovno ustajem samo na wc 😂 Al dobro, ocito cu se jako odmoriti u ovoj trudnoci 🙈

• Sarita15
    23. Rujan 2019. 11:01

Petra to ti sve spada u prilagodbu, ni ja ne radim u vrticu ali sam radila praksu na faxu dio u vrticu, u pocetku je tako i poslje se svi smire, prvi mj im je najtezi, i bolje da sada ispuca nezadovoljstvo jer ti ides ca nego za par mj kad svi misle prilagodilo se djete. Jeslicari nemaju jos pojam o vremenu i njima je gore to sto mama ide nego sto oni moraju ostat. Ti samo pozitivno i prilagodit ce se. Ujutro vodimo mi malog i jaslicka grupa svi tule u glas svih 12 slozno skupa sjede i tule jasno da je i mom zasuzilo oko primio se tate svog i nis grlili ga malo teta preuzela i njima je sada lijepo. Nisu sva djeca ista niti istom brzinom sve prihvacaju. Vidjet ces kroz mj dana drugo djete. 
    Zoe drzi se visoki su to tjedni jos malo i tvoja beba ce doci a ako treba i lezat ajde nije ni to najgore zlo bolje i tako nego da se nesto nezeljeno desi 

MaRe
    23. Rujan 2019. 11:02

Jaivanpa dali ste se to kod matičara vjenčali?Koliko ranije mu se treba javiti za vjenčanje? Nas dva mudrujemo hoćemo nećemo..na kraju mislim da cemo samo jedan dan otici i to je to hahaha
    Dok je u granicama normale bit će to ok..mama je sa mnom imala puno plodne vode,ja sam se rodila zdrava al mala(2,5 kg).
    Držim fige i tebi i Zoe da sve prođe dobro 😘

Gogaa_V
    23. Rujan 2019. 11:07

Pozdrav cure,  nadam se da ste sve dobro i da nije bilo lošijih ili loših vijesti u grupi, posto kasnim  dobrih  tridesetak stranica. Ja se javljam  standardno  iz bolnice zbog  duzine  cervixa  koji je opet skracen  na 2.50. Zatvorena  sam, kolicina plodne vode je ok kao i beba! Selili  smo, a ja baš nisam  imala  mira  nego  sam radila  sve da bih  sve bilo  ok... mada se nisam  javila  u bolnicu zbog  bolova nego  mi nestalo  zraka  i srce ubrzano  lupalo  pa su me izmedju  ostalog hospitalizirali zbog  cervixa  neplanski... 

• njurko
    23. Rujan 2019. 11:10

Jaivanpa čestitam!!!
    Cure sretno s pregledima! Ja sam prosli tj u petrovoj pitala za cerviks, rekao je da nije provjeravao jer moja soc gin nije naznacila na uputnici, pisalo je samo uzv pregled...🤷‍♀️
    Grizli ja bi joj rekla da u Hrv normalni ljudi ne viču na trudnice i da mi izgleda kao da je dosla iz zoo a ne iz njemacke. Isfrustrirane zene, bas jadno...
    Angie baš ste hrabrice💪💪 a i dalje si toliko simpaticna i pozitivna osoba, bravo!! I vjerujem da zbog tvoje pozitive sve prođe dobro! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI