ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    23. Rujan 2019. 04:57

Grizli jao koja babetina baš sam se nanervirala nek se istresa na svoj muža a ne na tebe (odmah sam zamislila da su oboje stari i da joj kažem babetino ako je tebi muž u impotenciji i nema hopa cupa tu histeriju izbacaj na drugo mjesto a ne na mene🤣🤣🤣🤣)
    Angie stvarno ti je curica prava lavica duša draga i sasvim je normalno da se plašiš cijepljenja ali ništa nemoj da se sikiras ❤️💓💔
    Ja evo cjelu noć oko muža opasna ga je gripa safatala ne može ni da guta vodu a kamoli sta drugo

lorija
    23. Rujan 2019. 06:25

PREGLEDI

23.9.-lucille9
    23.9.- Kengurica
    23.9.- Zoe27
    24.9.- Simbalija
    24.9.- Dalindas
    24.9.- ena10
    24.9.- Zarica
    24.9.- Kengurica
    25.9.- Sarita15
    26.9.- Jaivanpa
    26.9.- Thinkpink1
    26.9.- DeeSB
    26.9.- Nasty
    26.9.- Tonkica1
    27.9.- aarauch
    27.9.- Tockica37
    27.9.- PetraB
    27.9.- damnarexx
    30.9.- Seni1985
    30.9.- Reserved123
    30.9.- crnokosa
    30.9.- Nita9999
    30.9.- ivikii
    30.9.- PetraB
    1.10.- piba7
    1.10.- Nita9999
    1.10.- samonezelje
    2.10- Annika
    2.10.- valentina
    2.10.- Flower
    3.10.- Sarita15
    3.10.- Juno
    3.10.- DeeDee
    3.10.- Nasty
    3.10.- Omerta
    3.10.- Angie123
    3.10.- C1M4
    4.10.- kl1v
    4.10.- C1M4
    4.10.- BabyD
    7.10.- Goga_V
    9.10.- mikio
    9.10.- Lobi
    10.10.- iva4
    14.10.- C1M4
    14.10.- Lunica
    15.10.- Samojed
    15.10.- lorija
    15.10.- mustra
    29.10.- mrgud_zg

lorija
    23. Rujan 2019. 06:30

Jutrooo cure,sretno danas na pregledima.
    Angie i tvojoj curici. Samo opusteno da ne primjeti nervozu puno na tebi. Najgore je iscekivanje. Vjerujem da ce sve biti u redu 😘
    Mare e da,i ja trazim si sto jednostavniju,bez tih dodatnih karafeka 😂. 
    Ugodan dan svima! ☺

Točkica37
    23. Rujan 2019. 06:37

Angie sretno sa maleckom 🙏 
    I drugima sa bebicama u bušicama 🐞🐞🐞🐞

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    23. Rujan 2019. 07:04

Jutro cure, sretno na pregledima danas! 
    Angie znam da strah postoji jer ste nakon proslog cijepljenja prosli svasta, al tvoja L je jaka cura i uspjet cete vi to rijesiti bez problema. Drzim vam 🤞 na mojim rukama i nogama, a provjerim i sa mojom cudovistem u trbuhu ako moze drzat. 😘
    Mikio bas mi je drago da nema vise krvi. Nadam se da ce ti se gin odmah javiti danas pa da se smiris skroz.
    Babuskara susjeda je isla kod predstavnika i rekla da nju vrijeđa moj veš (6 rucnika je na tom vesu bilo) jer da sta ako njoj pozlije pa treba hitno moju pomoc nece moc do mog stana je rekla. I onda mu izjavi da su stan tu kupili da uzivaju u miru i tisini, a sad ja trudna i samo ce im se neko dijete derat i nece moc imat mir. Covjek me zvao jer sam kod sestre bila i to mi ispricao, nije ni znao da sam trudna pa sam mu objasnila situaciju i da poruci babi da ja nisam 112 za hitne slucajeve i ako joj ne pase da ima stan u zgradi di je beba nek fino proda i kupi drugi. I ako me bude jos uznemiravala da cu je tuziti za psihicko zlostavljanje. Covjek je bio malo sokiran svime jer uvijek se prave jako fini i ljubazni, a sad ocito ju uhvatila zuta minuta. Samo je reko da se ja ne sekiram da ce joj reci da nas ne gnjavi jer da ce on onda morat pozvat policiju zbog remecenja javnog reda i mira, a u tom slucaju u RH da zastitu imaju hrvatski drzavljani, a pogotovo trudnice, djeca i bolesni. Mm kad je dosao i vidio to sve pobacano ispred vrati poludio, ja sam namjerno pustila nek vidi i on, a i nisam mogla to ponjet nigdje. I samo je komentirao da baba ili je pukla ili boluje od nejebice.
    Eto tako da smo unatoc mojoj prehladi odlucili ipak otic do njegovih na par dana jer mi se babu ne slusa i ne gleda trenutno posto bi ju mogla samo odalamiti, a ne zelim se spustat na njen nivo. Sva sreca pa mi ide na bolje i osim kaslja i malo jos zacepljenog nosa ostalo sve se povuklo.
    Svima zelim jedan lijep i miran dan! 

• Tonkica1
    23. Rujan 2019. 07:12

Dobro jutro! Sretno svima danas 🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞🥰
    Jos 5 tjedana radim, vec mi je sada dosta, uf. I ove guzve po Zg i ljudi i kolega na poslu, jedino sto mi sam posao ne smeta 🤣

23. Rujan 2019. 07:26

Ajme Grizli koja sebicna baba. Znaci ona odlucila da bude u mirnoj zgradi sa mlađim susjedima koji ce je vozit doktoru kad zatreba. Ko da ste vi duzni nju vozat okolo. Svašta... Šta nije kupila stan u zgradi za umirovljenike pa ne bi bilo djece. Ja sam vec spomenula da sam dosta vremena zivjela u inozemstvu, među ostalim i u Njemačkoj, i to mi je bio najgori period. Nijemci su se prema meni Hrvatici redovno ponašali kao drugorazrednoj i kao iz neke siromašne nekulturne zemlje, ko da sam im sluga. Rekao mi je frend Nijemac- nama su ti stranci ok da ciste hotele, budu majstori ili prodaju kebab... ali da nam budu na vodecim pozicijama ili kao sebi ravne ih ne mozemo prihvatiti. Zato sam kasnije otisla preko bare radije.

Aristea
    23. Rujan 2019. 07:52

Dobro jutro svima! Sretno danas curama na pregledu. Ja sam evo udala u subotu, jucer se pakirala za danasnji odlazak na medeni mjesec u bolnici 😂😂😂.. nedao Bog veceg zla .. 
    Angie svaka čast i tvojoj maloj kćeri i velikoj! Meni je prekrasno kad su braća i sestre jedni uz druge..da se bar zadrži ta nevinost i dobrota djece dok odrastu. Zelim sve najbolje i tvojoj Lei i Emi :) neka su zive, zdrave i jake. Imaju na koga ocito biti. Svaka čast i tebi i mužu! ❤️ Zao mi je što društvo slabo pomaže djeci koja trebaju asistente. Stvarno ispada da su nadležni bez imalo srca. A pitam se koliko bi skrstenih ruku sjedili da se o njihovoj djeci radi. Svako dijete je najveći Boziji blagoslov i najbolje biće na ovoj planeti i zaslužuje da se prema njemu lijepo ponaša i da se pomaže. Zalosno da je i za te asistente tako  slabo plaćeno. Jednostavno je sve krivo organizirano. Ajde ti potencijalni asistenti će naći posao negdje drugdje, ali sto sa djecom . Uvijek tulim na sve one tv priloge kad se napokon nekome pomogne... Najvise Najvise mi zao sto su ti procesi tako spori, al za vozni park u 6 brzini...
    Mikio  jako mi je žao zbog toga krvarenja, ali isto tako sam sretna sto je na tom stalo i da se bebica lupa i da nema nekih indikacija za nečim lošim. Drži se i sto prije zaboravi na to u prepusti se trudnoći. Znam da je lakše napisati nekome nego drugoj osobi provesti u djelo. ❤️❤️❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    23. Rujan 2019. 08:02

Jutro curke.. Pratim ja sve al mi nisu neke teme za bit mudra i pametna haha. Nadam se da su svima boljke gotove ili pri kraju. Mislim da ova Njemica ne bi više izlazila iz stana dok sam ja prisutna u zgradi, popiz.sam sinoć kad sam pročitala.

Sretno svima s pregledima, pogotovo Angie tvojoj curici, šaljemo Bebe i ja dobre vribre 💗

[/url

• Zoe27
    23. Rujan 2019. 08:31

Jutro cure, ja sam za sat vremena na pregledu pa cemo vidjeti isplatili se ovo mirovanje ili sam bezveze skupljala prasinu na krevetu po cijele dane 😂
    I ja prijavljujem da je brijanje i sredjivanje prije pregleda postalo nemoguca misija 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.