ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    23. Rujan 2019. 11:35

Dobro jutro svima . Skoro i podne, ali dok sam procitala sve zaostatke, nakupilo se sati.

Sve koje odmaraju i cuvaju trudnocu, iskreno zelim sto mirniji ostatsk trudnoce i da bude sve ok.
     A svima nama kojima zivce netko dize, da nađemo oazu mira 😀 

Nego curke, ako ima netko ideju, sto pokloniti za 2. godisnjicu braka? 
    ja uopce vise nema ideja ili sam sve ispucala.
    Dakle, gospodin mi radi u kosulhsma i odjelima i to redovno kupujem, kao i cipele, novcanike, remrnje, satove... nakit ne nosi, slika imamo po svim zidovima, nije neka romanticna sladunjava mimoza pa te sve slatkoce mi isto nisu primamljive, hobija nema 😀
     na veceru svakako idemo... 
    i ja apsolutno nrmam ideje 
    ( jedino pomislila neko vikend putovanje, ali u blizini pa kao mozda Beograd iako je Beograd moja zelja, a on je sad zs vikend prenocio u Bg na povratku iz Makedonije 😀 
    inace, godisnjica je iduci ponedjeljak 😀, tad imamo i pregled, mozda saznamo i spol, ali ide i on s nama pa ni to ne moze biti dio iznenađenja...
    eto, ja se raspisala, ali bas sam bez ideje skroz

23. Rujan 2019. 11:37

Ja govorim za Hrvatsku... u Las Vegasu se vjerojatno moze samo doci i vjencat 😂

23. Rujan 2019. 11:38

Nita ja ne kupujem nista za godisnjice. Odemo na veceru i produljeni vikend negdje i to je to.

Aristea
    23. Rujan 2019. 11:39

Ja sam se u Zg udala kod maticara. Na Trešnjevci smo otisli u matični ured, platis neke biljege i dobijes uplatnicu...negdje oko 300kn to dođe. Vjenčali se u Starogradskoj vijećnici..morate doci mj dana prije datuma kak vam pase. Vjencanja su petkom i subotom.3 termina dnevno.mi smo otisli krajem 8 mj ....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    23. Rujan 2019. 11:41

Mi smo devet godina skupa i nikako nam se nije zurilo.reko stignemo. I onda se dogodio moj cirkus sa jajnikom i sta ces. Rekli smo idemo probati i uspjelo je. I glupo mi sad da se ne vjencamo a beba dolazi ....
    Hvala svima na čestitkama :) ❤️❤️❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    23. Rujan 2019. 11:43

Grizli ja pijem Prolife probiotik kapsule.
     Nita ja svom od prve godišnjice kupujem po onom nekom prva godišnjica je paper,druga cotton,treća ne sjecam se,peta (bila nam nedavno) wood. Znači u skladu s materijalom smislim poklon. Za drugu sam mu u kutiju (pinterest inspiracija) stavila s unutarnje strane natpis "my husband my hero"n a unutra pamucne boxe na batmana, čarape na spidermana, majica na Captain America,njegov omiljen parfem i čestitku. Mislim da je tako islo nekako, svi heroji :)
    Goga Nadam se da nije tako kritičan nalaz,neću pametovat al na tvom mjestu bi se jako pazila do kraja trudnoće jer ti je ocito cerviks osjetljiv.. Držim fige!

annika
    23. Rujan 2019. 11:44

Pozdrav cure!
    Kao što je netko rekao, čitam pa mi bezveze pisati: Eto, kod mene je sve super, ništa me ne boli niti smeta pa vam samo šaljem svima veliki zagrljaj i želim vam da sve tegobe brzo prođu.
    MI smo ovaj vikend bili kumovi u svatovima i ja sam se toliko naplesala i prejela da sam rano ujutro dušu ispovraćala.
    Krenula sam zadnjih 10-ak dana baš pretjerivati s  hranom, moram se sabrati 

[iimg]

Juno
    23. Rujan 2019. 11:45

PetraB ništa ne brini. Sve je to dio prilagodbe. Tek je prošlo 2 ili 3 tjedna koliko se sjećam. Nekima treba kraće, nekima dulje, nekima i do 6 mjeseci. A što se tiče pelena, nadam se da neće forsati previše,da će mu ponuditi tutu pa možda prihvati kad vidi i drugu djecu. Ti samo budi pozitivna i lijepo mu pričaj o vrtiću.
    Pitanje:da li se na ultrazvuka preko trbuha vidu dužina cerviksa? Mene moj dr. još ni jednom nije vaginalno pregledao, a i jako brzo smo prešli na ovaj preko trbuha uktrazvuk. A dobro zna da sam se u obje trudnoće rano počela otvarati. 

Lavica27
    23. Rujan 2019. 11:45

Jaivanpa

Ja sam se u Zg udala kod maticara. Na Trešnjevci smo otisli u matični ured, platis neke biljege i dobijes uplatnicu…negdje oko 300kn to dođe. Vjenčali se u Starogradskoj vijećnici..morate doci mj dana prije datuma kak vam pase. Vjencanja su petkom i subotom.3 termina dnevno.mi smo otisli krajem 8 mj ….

Jaivanpa pa mi smo se onda stvarno susrele u subotu! Ja sam bila na vjenčanju u 18:40,al sam kojih pola sata ranije bauljala ispred s malom dok je muž tražio parking.

PetraB
    23. Rujan 2019. 11:48

Lavica27

Dakle ovaj moj autocorrect je hit. 😂😂😂
    Nije teže nego tete i nitko se ne prijeti nego sjete😂😂😂

🤣🤣🤣🤣 Kaj je najbolje po njegovom karakteru, on bi mogao i prijetiti 🤣🤣🤣... Al skuzila sam kja mislis. Hvala ti... Da, ja isto mislim da bi mu jos i skidanje pelene sad bilo stvarno previse.

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.