Samonezelje radije cu ja nes konkretno...evo nas na cokolinu 🥰
Jedva cekam da se taj nas malac rodi da nas sve dotjera u red i da ne razmisljam o sranjima.
Samonezeljeradije cu ja nes konkretno…evo nas na cokolinu 🥰
Jedva cekam da se taj nas malac rodi da nas sve dotjera u red i da ne razmisljam o sranjima.
👍💪
Lorija uzeli smo neku od Gorenja,model nemam pojma 🤔 gledala sam samo da je kondenzacijska da je mogu bilo di strpati i 8 kg...i obicnija je tj nije onaj ekran potpuno digitalni..to mi je bitnije jer sam citala da ove nove s tom elektronikom znaju zezati nekad pa bolje klasika.Ima 5 godina jamstva,i previše 😁 sutra cemo je pokupit pa cu je vidjeti na djelu..sviđa mi se sto ima dosta programa sušenja. A vidjela sam jednu za 10 000kn wtf..ima wifi pa upravljas mobitelom haha..šta neće smislit
Mozda i ova juzina utjece na depru... bas mi je uzasan taj juzni vjetar.
Grizli mozda te baba krivo skuzila pa je mislila da si njoj rekla da je trudna i bolesna Ako je baba debela mozda ju to uvrijedilo
Inace, u Hr ne vrijedi bas to da nemas nista ispred stana. Moji susjedi u zgradi gdje sam prije zivjela imali su pred vratima ormaric za cipele u kojem bi drzali cipele i ormar za jakne s jaknama. A drugi pak neki dvosjed i smece. Nije da je to sve bilo najpristojnije no meni nisu smetali,ja sam mogla normalno proci i niko se nije nikad zalio. A ksmoli da bi nekom smetao ves koji se privremeno suši. Nek ide Nijemica u Njemacku ako joj tu ne paše
Cure, gdje savjetujete radit ogtt? Petrova ili vuk vrhovac? Gdje budu manje guzve?
I mene zanima.
MaRe vidjela sam ovo za susilicu 😂 mi imamo tu sa wi fijem dosla neki dan i mogu rec da je odlicna ! mm je jucer stavio ves i naravno nije upalio 😂😂 i tog se sjetio nakon sat vremena a unutra roba za radit ..tako da smo samo preko app upalili
i ima program bas za djeciju robicu tako da sam oopet sve oprala i stavila na taj program danas .. ispalo je mekano skroz i ko ga je popeglano .
Ja imam perilicu suđa na wifi i nikad mi nije bilo jasno cemu to. Ako vec stavim sude untra onda i upalim... dobro bi dosla opcija da se suđe stavi samo untra... ovako samo paljenje bez veze 😂
Angie to sa cjepivom me podsjetilo..kaze mi frendica da je trudnoca kontraindikacija za neka cjepiva jer da ti virusi protiv cega se cjepe djeca mogu utjecati na nas oslabljeni imunitet i na bebu (iako smo i mi cjepljeni) nju je ped pitala ako je trudna sad kad je malog vodila, nije, ali ja nisam smjela k njima taj neki period inkubacije...evo cisto inf da se konzultiras sutra .
Ruzna dan danas pa svima raspolozenje na nuli..proc ce i to.
Grizli nadam se da baba vise ne pametuje
Sarita hvala na info, vidjet cu sutra kad dodjem kod doktorice. To nije nasa pedica vec skolska doktorica. Trebala se cjepit jos prije upisa al nisam dala dom ne dobijemo zeleno svjetlo od neuropedijatra koji vodi malu od samog pocetka dijagnoze. Sestra me zvala neki dan da dodjemo sutra, reko ok al ak se dijete razboli u medjuvremenu?! Ona onako otresito meni “mama, i vama je u cilju da se L sto prije cijepi!!” Pa reko ok al ak dobije temp pa nece se onda cjepit i necu je ni dovodit, onda je nes promrljala kao da joj onda javim ak ne dolazimo. Ide i mm s nama jer sam ja sva u panici da ne zakuri il nekaj. Jos poslije cjepljenja mora logopedu pa popodne u skolu...pa da izludim 😔
Cure, gdje savjetujete radit ogtt? Petrova ili vuk vrhovac? Gdje budu manje guzve?
I mene zanima.
Petrova, i posalju nalaze na mail 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji