ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    23. Rujan 2019. 11:50

Jaivanpa tnx na info..po netu sam skontala da ne moze proci vise od mjesec dana od najave a na kraju se mora čekati mjesec 😁 Mi smo 7 godina u vezi i zaruceni sad godinu il dvije (kod nas sam ja ta koja je loša s datumima) 😂😂😂 Isto ne planiramo nista posebno,sam na večeru s roditeljima i kumovima i gotovo...najviše mi da se ne moramo gnjavit s papirologijom kad bebač stigne a i da lakše dobijemo kredit 😂 Al sam rekla da ostavljam svoje prezime,samo ću njegovo dodati 😁

Aristea
    23. Rujan 2019. 11:53

Mi smo imali 20 do 8 navecer...
     Prije nas je izasla neka mladenka u smeđoj haljini....
    Ovako pitaju te na toom obredu, neznam kak da ga nazovem hahhaah...jel hocete razmjenjivati prstenje ili ne. Mi jesmo. Morate pri toj prijavi mj dana prije reci koje cete kumove imati i njhove adrese.. na kraju nas nisu ni trazili osobne na obredu. A mene i njega jesu dok smo prijavljivali vjenčanje...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• lucille9
    23. Rujan 2019. 11:55

Pozdrav cure! Evo mene s kontrole, za sada je sve ok, cerviks 3,7cm, T ušće, bebonja 1700gr.

Jaivanpa, čestitam!!!!

Aristea
    23. Rujan 2019. 11:57

Mi cemo imati vjenčanje u crkvi dok se bebac bude krstio i onda pocastiti i obitelji..tj roditelje,i braću i sestre itd ..:) ja iskreno ni nisam tip za neke ceremonije. Nama se to neda

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Red Fox
    23. Rujan 2019. 12:04

Bok svima, ja sam danas obavila ogtt, bas mi je bilo jako zlo. Cestitke ma vjencanju 😊 
    Cure s cerviksima odmarajte. Menj moj gin mjeri cerviks ultrazvukom preko trbuha jer me uopce ne zeli pregledavati vaginalno da mi kojim slucajem ne prenese neku bakteriju. Nama su i odnosi zabranjeni i bilo kakve vaginalete. Kad sam bila u bolnici lezala je zena kojoj je cerviks bio 6 mm i izdrzala je do termina. Tak da samo lezite, sve bude to super, vec su nase bebice velike pa je to jos dodatan pritisak. Moj je cerviks na 3 cm, al je moj gin je rekao da to nije ni toliko bitno nego da sam zatvorena.

annika
    23. Rujan 2019. 12:04

Juno

PetraBništa ne brini. Sve je to dio prilagodbe. Tek je prošlo 2 ili 3 tjedna koliko se sjećam. Nekima treba kraće, nekima dulje, nekima i do 6 mjeseci. A što se tiče pelena, nadam se da neće forsati previše,da će mu ponuditi tutu pa možda prihvati kad vidi i drugu djecu. Ti samo budi pozitivna i lijepo mu pričaj o vrtiću.
    Pitanje:da li se na ultrazvuka preko trbuha vidu dužina cerviksa? Mene moj dr. još ni jednom nije vaginalno pregledao, a i jako brzo smo prešli na ovaj preko trbuha uktrazvuk. A dobro zna da sam se u obje trudnoće rano počela otvarati.

meni je gin gledala samo preko uzv i rekla i napisala da sam zatvorena skroz, ušće 4 cm, T oblik, tako da se očito vidi

[iimg]

Gogaa_V
    23. Rujan 2019. 12:13

Vidi se dužina cervixa  i abdominalnim  ultrazvukom , ali je vjerodostojniji vaginalni  ultrazvuk,  pogotovo  kod nas koje smo "ugrožene " po tom pitanju  i treba nam tacno stanje, odnosno  mjere... zato su me i ostavili  u bolnici  i svako 2 dan rade cervikometriju. Tek sam usla u 6 mjesec i ne zele da razikuju da dodje do prijevremenog  poroda bar dok  ne dodjem do jos  sigurnijih tjedana. 

Aristea
    23. Rujan 2019. 12:18

Grizli na ovo jedino možeš ostati bez teksta. Luđakinja, neka se vrati tamo od kuda je dosla... čangrizava babetina

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    23. Rujan 2019. 12:28

Hvala svima na lijepim zeljama u skrstenim prsticima...pikicu smo obavili. Dr kaze da nema opasnosti za mene i bebu, da je manja trudnoca onda bi odgodili. 
    Cestitke frisko udanim, na super odradjenim pregledima i sretno onima koji tek iscekuju. 
    Vama bubanima saljemo 😘😘😘😘
    Danas nam je ludi dan i sve sam nesto nabrzaka procitala...

• Sarita15
    23. Rujan 2019. 12:47

Odspavala ja i tu 4 stranice upamtila Gogu drzi se u bolnici kako prvi put i sada ce se to vratiti na svoje pa ces kuci 🤞 
    Maticaru na prijavu 40 dana do mj dana ranije, daju vam datum na biranje ili vi kqzete njima koji zelite dan, mi smo mogli koji god dan smo htjeli, u popodnevnim satima, trebaju vase osobne i od kumova dobite uplatnicu na 300kn i biljege i to je to. Obred traje ako 5 min. Mozete razmjeniti prstenje ne morate kako cete. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.