ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    21. Rujan 2019. 09:31

Meni danas tak lijeni dan.. krenula pravit buhtle, a stala na tome da sam izvadila brasno i posudu prije 1h i cekam da se ostalo samo doda i zamijesi..
    Grizli i meni je bilo "utjesno" dok sam citala.. al kako za to i sve ostalo, zato me tjesi bebolina koja upravo vodi borbu sa mojom rukom na trbuhu. Svako malo mi daje 5. 

Angie1205
    21. Rujan 2019. 09:34

Hvala svima na komplimentima za moju lubenicu 🥰
    Vec mi se tolko koza rastegnula da svaku vecer prebrojim nove zile i vene sa svake strane, sva sam puna plavih crta po busi. Al na srecu koza mi ne puca (jos) i ne svrbi me bas. Bude i vas vasa lubenica iznenadila kad samo odjednom naraste duplo 😬
    Ovaj presjek je nasa surova realnost 😂
    Samo meni je nejasno gdje mi je zeludac...cujem ga da krulji odmah ispod sisa pa sam malo 😳

PetraB
    21. Rujan 2019. 09:35

samonezelje

Meni danas tak lijeni dan.. krenula pravit buhtle, a stala na tome da sam izvadila brasno i posudu prije 1h i cekam da se ostalo samo doda i zamijesi..Grizli i meni je bilo "utjesno"dok sam citala.. al kako za to i sve ostalo, zato me tjesi bebolina koja upravo vodi borbu sa mojom rukom na trbuhu. Svako malo mi daje 5.

I ja tak cekam da netko krene pripremu za juhu 🤣🤣🤣🤣
    Neda mi se niiiis... Jos sam se nadala da ce ovaj moj bar danas produzit malo sa spavanjem jer ga prek tjedna jedva budim u sedam... I evo ga danas u 6:55 🤦‍♀️ kaj faaakaaat? I ajmo doje... Mlijeko... Papati... Doje.... Igati... 🙈

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    21. Rujan 2019. 09:46

Valjda takav dan. Ja sjedim na poslu i čitam forum i proucavam pelene 😂😂
    Produktivnost 0 bodova danas.
    Slažem se s Grizli, preslatko mi je kad vidim Angie, ali neka meni on ostane što manji još dok radim + krećemo idući tjedan sa sređivanjem stana. Tamo negdje od 15.11. na dalje smije narasti haha

[/url

Lavica27
    21. Rujan 2019. 09:58

Jutro curke! Dok sam svoje otpravila iz kuće napokon vrijeme za mene...imamo danas neko malo vjenčanje pa reko da se podrezem i upristojim😂🛁🧽🧼✂️
    PetraB I hear you sister😭 prvo nas je u 5 probudila sad drugu noc za redom svaaaa upisana,mijenjaj posteljinu i sve,Pa dok zaspi nazad i nešto prije 7 evo nje sa doblo jutlo. Nema pelenuu već 3mjeseca i ne kužim što joj je zadnje dvije noći...

Iva dobro je Cima objasnila... kao prevencija preranog poroda. Zato i ja uzimam.

Što se tiče bolova,evo mene taman sa strane prema bubrezima pika od jučer,nisam imala stolicu već danima. Luda sam. I naravno,čim stavim utric potjera me na wc i on izleti. Luda sam!
    Iii i prijavljujem prvu striju u svim mojim trudnocama,fino crvenu veliku preko cijele cice. Ne kužim jer em imam manje kila nego u prvoj T em je ful rano...mazem se i sve. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Grizli
    21. Rujan 2019. 10:25

Lavica mislim da nema pravila sa stijama. Ja hvala bogu jos nis nemam ni na vidiku, al pomirila sam se s time da ce sigurno kad tad doci. Mouda ti je koza jos od prike na tom mjestu ostecena pa zato je sad uranila.
    DeeDee ti si vec na pelenama 🤔
    Joj ja se tako sad razveselila! Zove mene sestra i kaze da je geldala raspored za drugi tjedan i kao sve smo obavili pa nemamo nekog pametnog posla, ona mora na svoje pretrage 2 dana pa ako cemo mm i ja biti na slobodnim danima slobodno da idemo! Mislim zadnje dane bas i ne radim nešto, al stvarno mi treba da se malo maknemo, a i da mm odmori koji dan jer sad je puna 3 mj radio svoj posao + dio fizikalija koja sam ja inace radila svih 7 dana u tjednu. Tako da samo jos završimo obaveze danas i sutra i u pon idemo sad mi malo nenajavljeno njegovima 😁😁😁 ili do Zg ili di god samo da se maknemo. Odmah je reko da vidi imam magic baby u kojima ima tih kolica sto ja hocu vidit i da tamo idemo. 😊 Veselim se ovome ko da idemo u Japan, a ne onako par sto km dalje. Vec sam se ucrvala od neputovanja, sad tek vidim koliko mi to fali. Inace sam godisnje bila oko 150 dana na putu, a ove godine niti 15. Kriza me hvata vec. 

Nasty
    21. Rujan 2019. 10:31

Jutro curke, i ja prijavljujem bolove u donjem dijelu trbuha i preponama. Zadnjih par dana mi je i grozan pritisak na mjehur. I bok me zaboli kad dugo ležim na bonu, a samo i ležim na boku.. Za sada leđa još ne.
    Angie lijep ti je trbuščić! I moj je već prilično velik, a otpočetka mi je velik, al neka, prvi put sam ponosna na svoj trbuh😃
    Meni nisu dali utriće nego duphastone da opet pijem 3xdnevno i rekli mi da mi je to pervencija od prijevremenog poroda. Pretpostavljam da ću to pit tamo do 30tih tjedana.. 

DeeDee
    21. Rujan 2019. 10:37

Grizli ja sam preskočila sve ostalo i ulovila se pelena, to sto nemam ni sobu, ni kolica ni robicu je manje bitno 🙈
    Oduvijek sam znala posložiti prioritete 😂

[/url

Nasty
    21. Rujan 2019. 10:40

DeeDee pelene su najvažnije, a tek onda robica, krevetić i autosjedalica..pa ostalo.. Na dobrom si putu! 

Angie1205
    21. Rujan 2019. 11:01

Iva to ti je sve od 🥦🥦
    🤪🤪🤪🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.