Angie uf tebe je bas znaci uhvatilo jucer sve. Jesi bila vise aktivnija, naradila se ili tako sta pa zato mozda da te sve boli. Drzi se
Losa mene ovo isto boli kad hodam, ako se sagnem ili duze sjedim. Kad lezim smiri se. Bas taj osjecaj istegnutog mišića. Bit ce da nasi misevi rade mjesta, jer i kod nas 0 bodova od odnosa. Al kad pusem nos onda imam osjecaj ko peckanja u misicima dole nisko ispod trbuha. Uh koje jos nijanse bolova nas sve cekaju.
Grizli sto je najbolje jucer mm bio doma pa je on i vozikao cure i sve odradio, ja sam samo sjedila ko kofer 😬 Svekrva radila rucak tak da ni to nisam morala. Al mi se cini da sam prekjucer se premorila pa mi se to jucer i danas naplacuje 😕
Bokic curke! Lorija javljam pregled za 1.10.
Senimeni takva osjetljivost zubi bude kad sam jako neispavana. Bas na ugriz bude bolno sve. Inace povremeno mi malo desni krvare al ne uvjek kod cetkanja elektricnom c, al sa koncem ne smijem meso ni taknut..Sarita bas sam se nasmijala.. super mi je kad mi netko u 26.tt kaze "a kaj ak budu blizanci?". Jednog u dzepu skrivam valjda pa se ne vidi na uzv..🤦♀️
Mojoj frendicu su nedavno tek u 16 tjednu skuzili da su blizanci… koji šok je to bio 😂 Inace je treca beba trebala biti… uz dvije curice jos dvije im dolaze.Bokic curke! Lorija javljam pregled za 1.10.
Senimeni takva osjetljivost zubi bude kad sam jako neispavana. Bas na ugriz bude bolno sve. Inace povremeno mi malo desni krvare al ne uvjek kod cetkanja elektricnom c, al sa koncem ne smijem meso ni taknut..Sarita bas sam se nasmijala.. super mi je kad mi netko u 26.tt kaze "a kaj ak budu blizanci?". Jednog u dzepu skrivam valjda pa se ne vidi na uzv..🤦♀️
Mojoj frendicu su nedavno tek u 16 tjednu skuzili da su blizanci… koji šok je to bio 😂 Inace je treca beba trebala biti… uz dvije curice jos dvije im dolaze.
Omg pa kak?! Pa meni se je na prvom uzv jasno vidlo da je solo..
🤣🤣🤣 Tak, tak draga moja… Prvi uzv u 8. tjednu kaze dr beba ok, srceko kuca, manja za tjedan dana al obzirom da su ciklusi dugi, sve je ok. Obavim sve kaj trebam od pretraga vratim se za 4 tjedna, kod druge dr sam se prebacila u medjuvremenu, i zena veli znaci tu imamo blizance, a ja mrtva hladna velim NE 🤣… Trebalo mi je jedno vrijeme da dodjem sebi a zena je bila bas super strpljiva (ova trudnoca je opcenito bila neplanirana, dvoje ih imamo, godine su tu i rekli smo ok, to je to)
Super! Ma ja sam oduvjek sanjala o blizancima, pogotovo kaj i sa moje i mm strane ima u obitelji pa je i genetika tu. Al me odmah u pocetku gin odrezo da bi se to vidlo... A mozda je imao slucaj pa sad pedantno pregledava vec na prvom uzv.. al ko zna, mozda ak bude srece da imamo i drugo, pa drugo i trece odmah bude!
Angie wow! Lubenica... ocu i ja takav!
Losa ja sam se zalila na to. Mene taman tak negde oko 23tt pocelo bolit tak. Citala sam da je to neki hormon koji koji opusta misice i ligamente za porod, pa ti se razdvajaju dva dijela karlice sto uzrokjje nestabilnost u zdjelici koja inace daje stabilnost kod dizanja i hodanja. Sve nas to ceka, nes neke malo prije uhvatilo.. pise proc ce nakon poroda.. jaoko utjesno kad znas da ce bit tak jos par mjeseci. Meni nije nis puno lakse, samo sam se navilkla pa se vise ne zalim..
mozda bi mi vjezbanje za te donje misice pomoglo da preuzmu napor, al za sad jos uvjek pilates lopta u kutiji ispuhana stoji.. nisam bas Ivo Sportivo..
DeeDee bas to! Isto kad sam vidla na nekoj slici di su mi sad crijeva, samo sam se pomolila.
DeeDee 😂😂 ovo definitivno ko da je neko moj presjek stavio. Tocno tako se osjecam kad krene beba ludovati.
Samonezelje kako utjesno si opisala tu bol... Bas joj se veselim! 😒 Moja pilates lopta je jos u trgovini. Hahaha
Angie slatka si... Kako oznaciti Angie po tjednima... 🎱 ⚾⚽🏀🌍... 😁 Malo te zezam, al zbilja ti fino raste trbuh. Ja se takvom nadam tako negdje od 32tt, prije mi je cist ok i manji! Nisam od onih koje prizeljkuju si veliki trbuh odmah sada, mislim da mi je ipak lakse sa ovime sto imam.
Jutro cure… ima vas vec iako je vikend😊
Meni su ovi utrici uzasni za uzimanje oralno🥴 sad sam uzela malo pahuljica da ih ne pijem na prazan zeludac ali svejedno osjecam da se nesto desava unutra bas su fuj🥴
Sto se tice bolova mene sve zivo boli tak da necu ni nabrajat, odustala sam vec od pomisli da ce bit bolje😅 jedino sto eto imam za prijavit je nova bol na desnoj strani trbuha😂
I da malo sam googlala ovaj progesteron sta pijem… jel to sad u trecem tromjesjecju ima uopce kakvog ucinka po vama?
Ja sam pitala svoju gin zasto da ga pijem do kraja trudnoce ako nema nekog ucinka nakon 1. tromjesecja i rekla je da on kasnije pomaze u sprecavanju prijevremenog porodaja kod visokorizicnih trudnoca😊 sad koliko je tocno ne znam, ali valjda zena zna sto prica xd
Sortiraj odgovore
Najstariji