ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    18. Rujan 2019. 11:12

Meni je super, mi smo uzeli skafander 3-6mj. jer nam je bio presladak i kasnije tek skuzili da to vec bude 5. mjesec i kasnije kad mali nece trebat skafander😂😂😂 molim boga da bude veca beba ili duza zima hahah

Nasty
    18. Rujan 2019. 11:19

I ja imam skafander za veću bebu tamo za 2-3mjesec, za slučaj snijega u Dakmaciji🤣🤣🤣nadam se da će ljeto zakasnit🤣🤣🤣 A ovaj od nule skafander koji nam ustvari treba moram kupit.. A ništa proslijedit ću dalje ak mu ne bude trebalo.

• Kengurica
    18. Rujan 2019. 11:20

Cure ja nakon dugo imala noc bez ijednog pisanja i to spavala cca 8 sati. Pa čudo nevidjeno.
    Kod frizera sam i tri trudnice smo tu 🧐
    Grizli next imas u Avenue mallu, u Pointu i navodno jos jedan u zg. Netko je i west gate spominjao.
    E jeste ona odjela medeke stavljale u susilicu ili skafandere? Pise na njima da ne idu.

18. Rujan 2019. 11:30

Ja sam uzela medo odjelce u h&m 62 i dobila sam na pingvinica isto odjelce 56 prala u masini normalno al susila na susilu strah me bilo u susilicu stavit 

• Kengurica
    18. Rujan 2019. 11:34

Iva ja u Waikikiju, Lidlu, sve sam uzimala tipa po dvije na akciji da ispribam razne, Pepco, al recimo oni imaju i neke flanelske, to ne kuzim za kaj je i onda sam 10kom narucila preko stranice Ethereal. Ja se ne usudim te kineske jer ne znam jel prolaze sve kontrole te boje koje koriste.

Red Fox
    18. Rujan 2019. 11:40

Iva ja sam sa etherala uzela tetrice

• Zoe27
    18. Rujan 2019. 11:50

Ja sam medo odjelce iz h&m-a normalno susila u susilici i nije se skupilo 😀 a tetra pelene sam i ja uzela sa etherala i zadovoljna sam, imaju pojedinacne ili u paketima po 5 ili 10 komada

Točkica37
    18. Rujan 2019. 11:52

Medo jucer bio u perilici i susilici 💪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Sarita15
    18. Rujan 2019. 12:55

Tetra pelene iz lidla bile super i iz bubamare isto super bit ce dobre i sad. 
    Medo prala susila sve ok
    Sad ga kupila prijateljici u beba centru pise moze se prat susit normalno
    Velicinu uglavnom 56 nesto malo 50 tek za pocetak
    Carapice promasen slucaj bolje tutice i hlacice sa stopalicama jos budu i podstavljena super prakticno ove majusne carapice nego gubimo
    Cipelice za bebu preslatko ali realno beskorisno oni to izbacaju koliko ih obujes mi dobili dvoje starkice tako male i eno ih jos stoje. Izbacio bi ih iz noge u roku sekunde i strpao u usta eto toliko o tome

Grizli
    18. Rujan 2019. 12:59

Jadan mm i moj novcanik kad se docepam Zagreba! 😏 Hvala Kengu za informacije!
    Posto moje grlo kuha isla ja kod dr opce i odmah mi dala amoksicilin ako mi se ne smiri do veceri moram počet pit. Uopce me ne veseli to, potonula sam cim mi je to dala, nakon sto me poslusala. A zapravo me grlo boli onako jace od sinoc. I sad pitanje koji caj vi pijete? Ja sve sto gledam to ima hibiskusa a mi kao ne bi smjeli pa ne znam koji kupiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI