mame ima li koja da joj nisu sjele kompl. ja sam dva puta bila na banci nema nista jos .. 💆🏼♀️💆🏼♀️
Meni isto nisu sjele, zaba...
I da Samojed sretan rockas!!!!!!!
Od ponedjeljks u Kauflsndu bude putni kreveticza bebe za 249 kn i kadica za 59 kn.
Naravno da ces ici van sa bebom. Moja L je zimska beba bila i mi smo u pocetku na balkon par minuta...pa kratka setnjica 15-20 min i tako svaki put sve duze. Pratis bebu i sve ce ti bit jasno. Inace bebe obozavaju bit vani na zraku i cim udahnu friskog zraka zaspu, tako da samo daj...ko bi nas zatvorio na 3 mj doma 🙈
Ja sam otp .. al vidim da nisam jedina kojoj nisu sjele .. cak sam pocela sumljat jesam predala doznake 😂😂😂
Samojed sretan rođendan :D
Štramplice mi se baš nezgodne čine za oblačenje, pa to tri dana treba da navučeš i onda im većinom skliznu dolje..mislim da ću ja najviše imat tih bodija,pidžamica i slično i samo par nekih kompletića za doktora ili posjet baki :) Ostalo prva 3 mjeseca ne vjerujem da ćemo previše lutati a ako bude išao u šetnju kolicima imat će medu na sebi i vjerovatno dekice i slično
Dal treba za kolica,onaj ležeći dio kupovati kakav dodatan jastuk di leže ili je dovoljno ona posteljina što ima od kolica jer u mojima ima kao neki jastučak il što li je već?
Za izlazak iz bolnice planiram neki od ovih setova naručiti...tak su mi slatki da bi ih sve uzela
https://ma-desire.hr/product-category/odjeca-za-bebe-i-djecu/kompleti-za-bebe-djecake/?filter_velicina=0-3mj
al trudim se čekati s shoppingom...nešto sam si razmišljala bolje čekati pregled pa da još jednom utvrdimo da je dečko da ne bi na kraju ispala cura u plavom
Meni još jučer sjele komplikacije i sve potrošila😥, ali ovaj put nažalost na režije i kredit. Srećom, za bebicu imamo hrpetine svega. Jučer smo kupili madrac za kinderbet, podlogu za prematanje, stalak za kadicu, termometar za vodu i škarice za nokte.
Još nam samo treba četka za kosu, jastuk za čuvanje da olakšamo dedekima i gostima, jednokratne pelene i kremica, bademovo ulje(svakako uzmite hladno prešano-puno je kvalitetnije od rafiniranog) i ta mene ulošci i neke sitnice za bolnicu. To planiram uzeti u Dm-u dok je 15%iznad 200 kn i još imam 80 kn bonusa na kartici koje čuvam za tu kupovinu.
Inače što se tiče online kupovine preko H&m-a, primjetila sam da su im stvari online skuplje nego u dućanu pa ako planirate više kupovati, ispkati se u dućanu, ali je izbor veći online. U zadnje vrijeme sam obišla puno njih u Zg i najveći izbor trudničkog i za bebe našla u Varaždinu. Arena i City East su me baš razočarali.
Štramplice sam kupila u Calzedoniji po 10 kn, premekane i jako rastezljive, a takve su i u Kauflandu ona njihova marka za djecu po 15 kn. Neka se nađu.Imam čak i jedne termo za uz haljinu dok bude fensi šmansi oblačenje.
Svaka od nas će s vremenom skužiti što joj je najjednostavnije oblačiti bebici. Meni osobno smeta brdo tih drukera na body benkicama i jednodjelnim odjelcima, bojim se da ne uštipnem bebu i tri dana kopčanja pogotovo po noći. Meni su najjednostavniji bili bodići preko glave jer tako i tako se jako otvor da raširiti, majica i hlačice. Ako bljucne, presvuče se samo majica, ako se premotava povuku se dolje hlače, a ovak ju cijelu moraš presvlačiti.
Meni je možda too much do 10mj bebe te tute s nogama jer baš to,sputava ih. Ja sam to iskreno nosila 2-3mj. Moja je krenula sjediti i puzati sa 6mj,nikako mi to nije bilo praktično. Al to same skuzite po djetetu.
Neki put se uopce neznam izraziti strasno 🙈🙈 pamucno i jednostavno na to sam.mislila ali te tute sa stopalima je moj imao za spavat i ko beba od 10 mj. Moram se drugi put malo bolje zbrojit kad pisem da ne zbunjujem ljude 🙈🙈😂😂
Mikio evo stvarno ne znam zasto odmah antibiotik. Kao grlo gledala ok nije strasno, al kad me isla slusat pluca onda rekla ako mi do jutra se ne poboljsa da krenem piti taj antibiotik. Mislim da je nju strah jer imam astmu a meni obicna prehlada jako bruo pređe na pluca i onda mi krene show sa gusenjima zbog astme. Inace ta antibiotike bas i ne daje olako pa me to iznenadilo. Temp nisam ni mjerila osim jednom i bila je 37.1 sta nije nista. A ja cu pokusat ga izbjeci i nadam se da ce mi splasnut prehlada do jutra. Inace cesnjak ne mogu to mi je ko da cavle jedem za zeludac, trputac i sljez ne smijem alergicna kao i na lipu, marelicu, brezu, bor, kadulja itd. niz biljaka... Pokusat cu narezat jabuke na tanko i limune pa zalit vrucom vodom i sama napraviti neki kvazi caj sa hrpom meda ako sam dobro zapamtila neka od vas je napisala taj recept neki dan. Pase mi toplo, pa sam za rucak juhu pilecu. A dr mi preporucila cak da umjesto septoleta puno bolje je mentol zvaka. Ja ju gledam kaze zena zvaka potice slinu dugo a septoleta kratko i da bolje zvaku malo samo sazvacem i drzim u ustima ne da ju stalno zvacem. I kupila si ja airways neke crne ko bronhi imaju okus i stvarno funkcijonira za sada ne pece samo skaklja u grlu.
Stramplice volim nositi ponekad, al mislim da iz za bebu necu uzimat to ki izgleda bas nezgodno za obuci. Osim ako bas budemo isli negdje di je jako hladno. Kad sam procitala sto sve obuce se bebama preznojila sam se. Kod nas nema tako ekstremnih zima pa mislim da bodi dugih rukava, trenerka i carapice ili neko deblje odjelce sa nogicama za pp doma su dosta, a za van medo odjelce i dekica i kapica naravno. To mi se cini da bi trebalo bebi biti dovoljno jer kod nas bas rijetko bude ispod 5 stupnjeva, a ako opali bura ni ja ne idem van pa nece ni beba.
Sortiraj odgovore
Najstariji