ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    18. Rujan 2019. 14:40

Samojed sretan rockas!! Ja danas jedem samo ono što ne bi smjela pa ono... daj i tortu kad je bal😂
    Red fox ajoj di sam ja od "iskusne". Al iskreno nisam mislila kupovati stramplice. Moja je bila proljetna beba pa smo to izbjegle,prebacile se na ljetne haljinice. Al u zimi kad je imala 7-8 mj sam ju naveliko oblacila u stramplicr i haljijice i mini bundice🙈 Isto bi otišla u Zaru ili Reserved i raspistoljila se🙈
    Moja kuma je rodila tri mj prije mene,u siječnju i nije oblacima strample. Deblju trenirkicu i na to odjelce i još deka za van i jooos na sve to ide na košaru ona gore navlaka...Tako da im ne može bit hladno nikako... 

• Sarita15
    18. Rujan 2019. 14:41

Slazem se sa Petrom cim jednostavnije i pamucno. Moj sefic straplice ni u ludilu dok nije napunio nekih godinu i pol pa otkrio snijeg vani pa sam ga uz uvjeravanje da to obucemo za snijeg uspjela obuc. Inace ne. Kad su mali oni nebi nis. Ljute se na oblacenja navlacenja okretanja kopcanja tu kopcanja tamo. Za novorodence i bebu do nekih 10mj meni su najpraktinicije bile te tutice sa stopalicama ispod kratki bodi ili dugi bodi pa one tutuce sta se kopcaju na ramenima. Za bas malene imam one bodije sto se obuku na ruke i kopcaju na tijelu a ne navlace se preko glave. Savrseno. I majica i hlacice. Recimo dobio je traper kombinezone kosuljice vestice pulovere lajbeke sve je to premedeno malo izgkedaju ko mala gospoda u tome ali njih to sputava. Oni bi mahali rukama nogama i zato cim jednostavnije i pamucno. Sloj vise ne nisam oblacila. Radije pokrijem nego gomilam rukave. Da znate vec sad bebama su rukice hladne i nogice to nije mjerodavno da im je zima. Ako im je zima ili prevruce gledajte vratic iza jel topao ili hladni ja se uvijek ravnala po tome i nisam ga bundala u kuci uopce

• Sarita15
    18. Rujan 2019. 14:43

PetraB

Ja sam svojima ovakve carape oblacila kad bi isli van a da je bilo hladno

Moj ni to nije tolerirao 😂😂 ma da se razumijemo ni sad 3 i pol ne voli carape ni cipele 

18. Rujan 2019. 14:45

mame ima li koja da joj nisu sjele kompl. ja sam dva puta bila na banci nema nista jos .. 💆🏼‍♀️💆🏼‍♀️

Lavica27

Meni je možda too much do 10mj bebe te tute s nogama jer baš to,sputava ih. Ja sam to iskreno nosila 2-3mj. Moja je krenula sjediti i puzati sa 6mj,nikako mi to nije bilo praktično. Al to same skuzite po djetetu. 

annika

to pišem baš za novorođene bebice, kasnije ćete već vidjeti same kako bebi paše. ja mrzim štrample iz dna duše- taj materijal, svojima nikad nisam oblačila

Js isto ne volim štrample... ne voli ih ni moja mama pa mi ih nikad nije oblačila 😂 Ja nosim jedino najlonke ispod šosa/haljine kad bas moram. Ne mogu zamislit da obucem štrample ispod hlaca 😱 Mi smo u novoj kuci i mozemo lako regulirat temperaturu u cijeloj kuci tako da ne mislim da cu morat bebu jako oblacit za po doma.

Red Fox
    18. Rujan 2019. 14:46

Hvala puno ma savjetima 😊 znaci ne treba komplicirati, bodi, pidamica u komadu i lagana dekica kad spavaju 😊 a za van samo preko toga medo odjelce. I posto ce nam bebe biti zimske, nailazim na suprotna misljenja, patronazna je prosle godine na tecaju rekla da bez problema smiju ici van, u neko normalno vrijeme, na kratko. Meni isto nema bas smisla da beba bude do proljeca u kuci. Kak to ide kad se krene u setnje? Prvo na kratko, pa postupno duze ili?

• njurko
    18. Rujan 2019. 14:48

Ja sam dobila tonu bodija dugih i kratkih i puno ih je 50 i 56, i hlačica s nogavicama i par pidzamica i par medo odjelca i sad mi je glupo kupovati. A nemrem da ne kupim nesto, bojim se da sam dzabe to dobila ako krenem po ducanima 🙈 pa se pokusavam skoncentrirat na stvari koje mi trebaju, tipa vreca za spavanje, gdje ste to kupile? 
    Kengurica dobro si me sjetila, fakat bi se vec trebala narucit kod frizera, nisam bila od prije ljeta..🤔
    I molim da me se predbiljezi za pregled uzv 20.09. Idem u petrovu prvi put na redovan uzv jer ne zelim opet placat privatno ako ne treba a i da se malo aklimatiziram sa petrovom 😀

Angie1205
    18. Rujan 2019. 14:48

Stramplice su i nama bile nuzno zlo 🙄
    Bas kad bi ih usminkavala sam ih utegnula u strample i imam 2-3stramplica sad za malca al cisto sumnjam da cu ga natezat u strample svakodnevno 😂
    Bodic dugih, trenirkica gore i dolje, odjelce sa zatvorenim nonicama (ak je bas turbo zima carapice ispod odjelca na nogice), jaknica/skafic i to je to. Naravno dekica i kapica....al opet kad sjedamo u auto bit ce skidanja pa mislim da cemo sa medo odjelcem profurat prva tri mj. bez vecih teskoca oko kopcanja u as.

Lavica27
    18. Rujan 2019. 14:49

Ma daj pa naravno da mogu van,mislim nakon 2 tjedna. Nama je pedijatrica uvijek govorila do -5 temperature ,samo dajte. Iskreno i ja sam sama sebi bila malaksala i tebi je tesko odmah navaliti u neke setnje,prvi put po ulici 10ak min,Pa tako par dana 10-20, pa neka duža ruta i samo pratiš svoj i bebin ritam. I naravno,da nije neka mecava bas😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.