ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    18. Rujan 2019. 14:23

Eh cure da vam se javim čestitam onima koji su bili na pregledu nisam stigla ništa citat, ugl danas mi je rođendan pa dodjite na tortu hehe 

Red Fox
    18. Rujan 2019. 14:28

Samojed sretan rodendan 😊🎉🎂 
    Lucille budemo vidjeli kaj za stramplice kazu iskusne mame, cekamo Lavicu, Angie, Saritu, Omertu, Aniku i ostale 😊 al ja isto mislim ak su pokriveni dekicom da nema potrebe za stramplicama

PetraB
    18. Rujan 2019. 14:31

Grizli mene spasio caj od djumbira i limuna iz lidla...i kad sam imala mucnine a i sad u ovoj prehladi... Stavim zlicu meda unutra i super.
    Curke sto se stramplica a pogotovo hulahopki tice za curke... Uf, moja ni primirisat tome, cim bi joj navukla (tako maloj mislim) krenuo je vrisak... Haljinice su toliko nespretne, ja znam da je tesko odoljeti no to je stvarno vexa muka nego veselje kad se obuce 😅... Ako vec ne mozete odoljeti radje uzmite bodice koji imaju kao prisivenu suknjicu gore, to je stvarno puno prakticnije. Za momke, moj je rodjen u 10 mjesecu i kad smo isli van bi mu obukla kad je bilo jako zima...bodic dugih rukava, gegice, i onda pamucno odijelce (pidzama kao) jer se u plisu uzasno znojio a strample, isto vriska cim sam ih navukla...a namucila sam se s navlacenjem da ne pricam 🙈🤣... Dok su tako mali mislite na to da ih je sto jednostavnije presvuci i da im bude sto ugodnije i komotnije. I slojevi vam isto ovise o bebama, curka je recimo bila uvijek tako nekako obucena, po ps-u kak se veli, jedan sloj vise od mene ili dugi rukav umjesto kratki, a malac... I dandanas je uvijek slabije obucen od svih nas, njemu je stalno vruce. Evo danas u vrticu, svi u debelim trenirkama i dugim rukavima... Moj cim smo usli, skida duksu i ostaje u kratkim rukavima i bodicu bez rukava, jednostavno je takav. Nemojte pretjerati s robicom... Opskrbite se bodicima i tim pidjamicama, njima najugodnije, nama najjednostavnije a kasnije ih sminkajte 😉
    Tetre... Lidlove su meni zakon (ja sam uzimala za malca one s likovima bugs bunnya i ekipe)... Odlicne, mekane, nisu se deformirale, niti izblijedile...

url=https://lilypie.com][/url

Juno
    18. Rujan 2019. 14:32

Dalindas

Jutro curke :)
    Tko kupuje carapice , od sutra su mislim u lidlu 5 pari 20 kn i u Kauflandu 3 para 10 kn
    U lidlu sam vidjela da će biti i 5 bodija za mislim 80 kn
    I u Kauflandu će isto biti nekih bodija ali ako sam dobro skužila ,samo kratki rukav

U Kauflandu su čarapice od ponedjeljka, 23.09.

annika
    18. Rujan 2019. 14:34

novorođene bebice uvijek oblačite sloj deblje nego sebe. odijelce i dekicu ili onaj jastuk-poplunčić, sasvim dovoljno

[iimg]

annika
    18. Rujan 2019. 14:37

to pišem baš za novorođene bebice, kasnije ćete već vidjeti same kako bebi paše. ja mrzim štrample iz dna duše- taj materijal, svojima nikad nisam oblačila

[iimg]

PetraB
    18. Rujan 2019. 14:38

Ja sam svojima ovakve carape oblacila kad bi isli van a da je bilo hladno

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    18. Rujan 2019. 14:40

Samojed sretan rockas!! Ja danas jedem samo ono što ne bi smjela pa ono... daj i tortu kad je bal😂
    Red fox ajoj di sam ja od "iskusne". Al iskreno nisam mislila kupovati stramplice. Moja je bila proljetna beba pa smo to izbjegle,prebacile se na ljetne haljinice. Al u zimi kad je imala 7-8 mj sam ju naveliko oblacila u stramplicr i haljijice i mini bundice🙈 Isto bi otišla u Zaru ili Reserved i raspistoljila se🙈
    Moja kuma je rodila tri mj prije mene,u siječnju i nije oblacima strample. Deblju trenirkicu i na to odjelce i još deka za van i jooos na sve to ide na košaru ona gore navlaka...Tako da im ne može bit hladno nikako... 

• Sarita15
    18. Rujan 2019. 14:41

Slazem se sa Petrom cim jednostavnije i pamucno. Moj sefic straplice ni u ludilu dok nije napunio nekih godinu i pol pa otkrio snijeg vani pa sam ga uz uvjeravanje da to obucemo za snijeg uspjela obuc. Inace ne. Kad su mali oni nebi nis. Ljute se na oblacenja navlacenja okretanja kopcanja tu kopcanja tamo. Za novorodence i bebu do nekih 10mj meni su najpraktinicije bile te tutice sa stopalicama ispod kratki bodi ili dugi bodi pa one tutuce sta se kopcaju na ramenima. Za bas malene imam one bodije sto se obuku na ruke i kopcaju na tijelu a ne navlace se preko glave. Savrseno. I majica i hlacice. Recimo dobio je traper kombinezone kosuljice vestice pulovere lajbeke sve je to premedeno malo izgkedaju ko mala gospoda u tome ali njih to sputava. Oni bi mahali rukama nogama i zato cim jednostavnije i pamucno. Sloj vise ne nisam oblacila. Radije pokrijem nego gomilam rukave. Da znate vec sad bebama su rukice hladne i nogice to nije mjerodavno da im je zima. Ako im je zima ili prevruce gledajte vratic iza jel topao ili hladni ja se uvijek ravnala po tome i nisam ga bundala u kuci uopce

• Sarita15
    18. Rujan 2019. 14:43

PetraB

Ja sam svojima ovakve carape oblacila kad bi isli van a da je bilo hladno

Moj ni to nije tolerirao 😂😂 ma da se razumijemo ni sad 3 i pol ne voli carape ni cipele 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI