Jutro, curke. I ja na OGTT, nije mi muka od te glukoze, samo je prevruće unutra i zagušljivo, strašno, da mi je samo ići kući, da ne pokupim šta. I da jedeeem, baš sam gladna🙈
Sretno svima danas 😄
Lavica ja imas pravo 62 je dosta vece. Jucer kad sam gledala sam skuzila da nije bas to tako sitno kao 50 ili 56. Ja nekako sam si smislila uzet 56 vecinu sada za pocetak. Pred kraj trudnoce vec sam pokazala muzu sto je sto od robe i ako bude po uzv pokazivalo da je beba manja, a ja ne budem mogla ici u shopping onda bude on otisao kupiti nekoliko stvarcica 50 i dat mojoj sestri da opere. Inace ja mislim obadrat ranije samo za iz rodilista robu 50. 62 budem kupila mozda tu i tamo nesto sitno sada, jer svi mi govore da najcesce tu velicinu i poklanjaju ako ne opet nadam se da cu moc ici kupiti jer to koliko sam shvatila je od 3mj na gore najčešće. Inace ja sam rođena kao beba od 59 cm i 5kg mama me stalno plasi da ce i moja biti tako velika, al ja nekako mislim da ipak nece jer za sad je tocno u dan po dimenzijama zadnja 2 uzv +/- 2 dana. Pa si mislim da bi vec sad se vidilo da je neka gigantska beba.
Da, da curke... Evo moji prosjecne bebe od 3,5 kg i 51 cm... Obukli 62 velicinu tek nakon mjesec dana... A sto se carapica tice, pogotovo zimske bebice mislim da vam ne treba puno njih vec je bolje da uzmete one gegice (hlace sa stopalima) i jednodijelna odijelca... Zacudit cete se kak gube carape s nogica 🙈🤣... Stalno ih lovis po podu tak da je meni to bilo dosta neprakticno u pocetku. Uzmete eventualno par komada kad je jaaaako hladno (iako realno svima u kucama/stanovimajeneka normalna temleratura)...
Ja upravo malca ostavila u vrticu danas (drugi dan nam je danas) i nijeme ni pogledao🤦♀️... Sam nek tak i ostane, za sat vremena idem po njega, bas me zanima 🤭
url=https://lilypie.com][/url
Petra b i to što kažeš za carapice...
Iva cipelice su Preslatke,jedino baš ti nemaju funkciju kad su tak mali pogotovo kad imaš ova dva medo odijelca,uz to moja je imala visoki rist,Ja joj taj tip cipelice kupila iz fore prije nego se rodila znaci ubila bi se da joj navucem i za tri sekunde ju skine jer lamace nogama (kao i carape). 😏
E ove tri pidjame sam ja uzela... još mi nije dostava dosla🤔 Jedino to su ti pidjame a ne "odjelca" al ono,doma je,moze bit i u pidjami...
Čestitam na jučerašnjim urednim pregledima i sretno svima kojima je danas!
U zadnje vrijeme spavam ko top.. I ja danas plaćam račune preko int. bankarstva i to mi je teška tlaka. S robicom sam se uglavnom opskrbila za početak. Fale ni još koje hulahopkice ili hlače sa čarapicama i koje medo odjelce.
Jutro!
I ja sam jutros išla ponoviti OGTT (bio mi je uredan no kod nas većina rade dvije vrijednosti pa me ginekolog tražio da ponovim sa 3vrijednosti- što opet nije ispravno označio na uputnici).
Sretno svima na pregledima!
Kad se moja mala rodila bila sam u čudu koliko joj je stoplao malo, ko dva članka prsta; mislim da vam ne trebaju čarapice, evntualno do 3para onih debljih, praktičnije je to navuč na odjelce.
Skinula sam si s neta što sve treba novorođenčetu: 50 neću uopće kupovat; ako i bude nedonošće ostati će duže u bolnici a c&a mi je blizu pa ću 2-3dana pred otpust pokupovat. Moja je bila treminska beba s 3250gr, 50cm- nosila je 56vel. samo mjesec dana. Računajte da se odjeća i nešto 'skvrči' pri pranju, posebno u sušilici.
Moram se pohvalit, jucer sam dobila jastuk za spavanje neki fensi ogromni, znači savršenstvo, nisam se uopće budila, (osim na wc jednom al s obzirom da je bebi moj mjehur najdraža igračka to se ne računa). Ugl. skoro zaspala na posao, najudobnije ikad, apsolutna preporuka.
[/url
I ja sam većinom kupila 56 sto sam mislila , jedino još koje odjelce/gege . Bude ih u kiku od 40 kn
DeeDee ajde da se bar neka od nas naspava kao covjek.
Joj preslatke su pidzamice. Jesam dobro zapamtila da ta trgovina postoji negdje u Zg? Ja sama sebi obecala da necu nis od robice online kupovat jer to bi moglo izmaknut kontroli onda znajuci samu sebe.
Ja sam gledala zapravo debele one carapice. Mislila sam da to ide na noguce umjesto cipelica kad se ide van 🤔
https://m2.hm.com/m/en_us/productpage.0746083001.html
Meni se i body 90 cini malen 😂😂 ja sam u Lidlovom satoru po 5-10 kn kupila bodije i pidzamice i 50 i 56 pa nek se nadu. A carapice 5 pari za 10 kn. Uskoro planiram ici i u nabavku nekih stvari "za grad" za bebu 😂😂 Ovi bodici i pidzamice su vise za po doma.
Sortiraj odgovore
Najstariji