ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2019. 13:32

Mene je 4 dana bolilo grlo i isla sam prvo ginekologu pa doktoru opce prakse i ni jedan mi nije htio nista dati. Cijelo sam vrijeme pila caj od kamilice s limunom i medom,jela cesnjak,kuhala kompote, cuclala isla pastile i sl. no nista nije pomoglo. Sad vec 4 dana mi je nos potpuno zacepljen i bila sam kasljala jako. Uzela sam u ljekarni slijezov caj koji mi pomaze i Biovitalis sirup od slijeza bez alkohola. On mi isto smiruje kasalj no jos mi nije sasvim dobro. To sve sad vec 10 dana traje 😡 i ginekolog i doktor su mi rekli da je antibiotik nuzno zlo i da je ovo moje vjerojatno virus te da ce proc no trebam biti strpljiva. Da ce proc za 3 tjedna 😥

• lucille9
    18. Rujan 2019. 13:41

Red fox, pojma nemam za štramplice; planiram ta pamučna jednodjelna odjelca + lagana pamučna dekica za po doma. Ionak samo čore. Cipke mislim tek od 3mj. Meni se sviđaju ona odjelca od velura, ali nisam našla da je 100%pamuk. Planiram 3next pidžame 56, ostalo sve veći brojevi.

• Sarita15
    18. Rujan 2019. 14:15

iva4

Sarita15

iva4

Sarita15

Tetra pelene iz lidla bile super i iz bubamare isto super bit ce dobre i sad.
    Medo prala susila sve ok
    Sad ga kupila prijateljici u beba centru pise moze se prat susit normalno
    Velicinu uglavnom 56 nesto malo 50 tek za pocetak
    Carapice promasen slucaj bolje tutice i hlacice sa stopalicama jos budu i podstavljena super prakticno ove majusne carapice nego gubimo
    Cipelice za bebu preslatko ali realno beskorisno oni to izbacaju koliko ih obujes mi dobili dvoje starkice tako male i eno ih jos stoje. Izbacio bi ih iz noge u roku sekunde i strpao u usta eto toliko o tome

to kad strpaju u usta su mi najsladi…miceki ne kuze sta je sta i za sta sluzi…
    tetrice narucene uzela sam ono u pakiranju njih 5 za pocetak da ih vidim,a sad se bacam dalje na hmsva sreca mm je jucer prebacio cijelu svoju placu na moj racun hihihihiihjadan ni nezna sta radim doma sa parama

Sve je za usta sve dostupno ide u usta prvo onda razbacaju okolo da se sto vise bakterija nakupi onda opet u usta i tako bar godinu dana.
    A muzevi 😍 bas su slatki tako kad nam puste pare na povjerenje 🤑🤑🤑🛍🛍

micek je sve stavio kod mene jer je on podravska banka pa nema toliko bankomata,ali nije ni svjestan koliku pogresku radi sa tim pogotovo sad kad mi je sve slatko i kad me hormoni peru…neki dan sam si fotelju za ljuljanje narucila…al bila sam dobra pa sam mu na dvije rate provukla

Da da nemaju pojma idu na posao i pustaju nas kuci sa wifijem i novcem i zive u blazenom neznanju (bar dok racuni ne dodu) 😂😂 uuuu foteljaaaa finoooo 👌👌

samojed
    18. Rujan 2019. 14:23

Eh cure da vam se javim čestitam onima koji su bili na pregledu nisam stigla ništa citat, ugl danas mi je rođendan pa dodjite na tortu hehe 

Red Fox
    18. Rujan 2019. 14:28

Samojed sretan rodendan 😊🎉🎂 
    Lucille budemo vidjeli kaj za stramplice kazu iskusne mame, cekamo Lavicu, Angie, Saritu, Omertu, Aniku i ostale 😊 al ja isto mislim ak su pokriveni dekicom da nema potrebe za stramplicama

PetraB
    18. Rujan 2019. 14:31

Grizli mene spasio caj od djumbira i limuna iz lidla...i kad sam imala mucnine a i sad u ovoj prehladi... Stavim zlicu meda unutra i super.
    Curke sto se stramplica a pogotovo hulahopki tice za curke... Uf, moja ni primirisat tome, cim bi joj navukla (tako maloj mislim) krenuo je vrisak... Haljinice su toliko nespretne, ja znam da je tesko odoljeti no to je stvarno vexa muka nego veselje kad se obuce 😅... Ako vec ne mozete odoljeti radje uzmite bodice koji imaju kao prisivenu suknjicu gore, to je stvarno puno prakticnije. Za momke, moj je rodjen u 10 mjesecu i kad smo isli van bi mu obukla kad je bilo jako zima...bodic dugih rukava, gegice, i onda pamucno odijelce (pidzama kao) jer se u plisu uzasno znojio a strample, isto vriska cim sam ih navukla...a namucila sam se s navlacenjem da ne pricam 🙈🤣... Dok su tako mali mislite na to da ih je sto jednostavnije presvuci i da im bude sto ugodnije i komotnije. I slojevi vam isto ovise o bebama, curka je recimo bila uvijek tako nekako obucena, po ps-u kak se veli, jedan sloj vise od mene ili dugi rukav umjesto kratki, a malac... I dandanas je uvijek slabije obucen od svih nas, njemu je stalno vruce. Evo danas u vrticu, svi u debelim trenirkama i dugim rukavima... Moj cim smo usli, skida duksu i ostaje u kratkim rukavima i bodicu bez rukava, jednostavno je takav. Nemojte pretjerati s robicom... Opskrbite se bodicima i tim pidjamicama, njima najugodnije, nama najjednostavnije a kasnije ih sminkajte 😉
    Tetre... Lidlove su meni zakon (ja sam uzimala za malca one s likovima bugs bunnya i ekipe)... Odlicne, mekane, nisu se deformirale, niti izblijedile...

url=https://lilypie.com][/url

Juno
    18. Rujan 2019. 14:32

Dalindas

Jutro curke :)
    Tko kupuje carapice , od sutra su mislim u lidlu 5 pari 20 kn i u Kauflandu 3 para 10 kn
    U lidlu sam vidjela da će biti i 5 bodija za mislim 80 kn
    I u Kauflandu će isto biti nekih bodija ali ako sam dobro skužila ,samo kratki rukav

U Kauflandu su čarapice od ponedjeljka, 23.09.

annika
    18. Rujan 2019. 14:34

novorođene bebice uvijek oblačite sloj deblje nego sebe. odijelce i dekicu ili onaj jastuk-poplunčić, sasvim dovoljno

[iimg]

annika
    18. Rujan 2019. 14:37

to pišem baš za novorođene bebice, kasnije ćete već vidjeti same kako bebi paše. ja mrzim štrample iz dna duše- taj materijal, svojima nikad nisam oblačila

[iimg]

PetraB
    18. Rujan 2019. 14:38

Ja sam svojima ovakve carape oblacila kad bi isli van a da je bilo hladno

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.