Čestitke na urednim pregledima. Što se tiče epiduralne, ja je neću uzeti, ali samo zato jer je u mojoj bolnici niti nemaju. Nadam se brzom i ne tako bolnom porodu kao što je bio drugi, svega 2 sata.
Ja sam operirala klempave uši kod Glumičića i psihički se nakon tog oporavila koliko me to smetalo. Ne zatežu samo kožu nego i odstranjuju višak hrskavice. Kod djece se radi u općoj, a kod odraslih u lokalnoj anesteziji. Čim sam rodila i malog zamotali onako u smotuljak, išla sam se nalukavati unutra da vidim ima li klempave uši. Imao je kao mali ne baš jako, a sada su mu se nekako ispravile.
Annika kako se naručuješ kod ove naše? Telefonom, osobno ili mailom? Vidim da su mi prebacili karton pa sam se mislila ranije naručit..ne znam koliko se kod nje dugo čeka na pregled tj. kakva je gužva? Sa sestrom sam se dog. da bi se naručila kad dođem po doznake al si sad razmišljam možda bolje i prije.
probaj telefonom ali jako je teško dobiti. ja sam osobno, da mi idući termin nakon pregleda. ovisi kad si bila na zadnjem pregledu, ona pravi razmak 5 tjedana između pregleda.
[iimg]
Jaivanpa sorry al nisam skuzila (mozak mi stvarno ne radi), jesi li skroz na komplikacijama i doma ili radis pola radnog vremena na komplikacijama? Ili si ti inace radila na 4 sata? Al definitivno nazovi i pitaj... I ja sam morala vracat kad su mi uplatili mirovinu vise nakon mamine smrti... A njihov propust bio 🤷♀️
Lavica a nemam pojma zakaj al bas volim procitat tvoje komentare i nekako si uvijek objektivna, no ne napadna, ne znam...🤷♀️🤗 Ne zelim rec da ste vi druge curke napadne 🤦♀️ isuse fakat mi mozak ne radi 😅
Inhalirala sam sa fizioloskom a moja dr mi je danas ovako rekla, ona bi pokusala jos pricekat s atb jer ipak sam tek 15 tjedana trudna nije razvoj jos gotov a njih su ucili ovako: dok bebin zivot nije ugrozen, mamin je nebitan 😅😅😅... Tako da sutim i trpim... Evo taman popila dva paracetamola i normabel no ipak sam spricnula meralys za klince 🙈... Ma ne mogu disat nikako tak da se nadam da ce to sad pomoc.
Bravo svim curkama za dobre preglede 👌mibsutra nastavljamo s prilagodbom 💪🏼
url=https://lilypie.com][/url
Sto se tice epiduralne i poroda, mislim da sam vec pisala o mom iskustvu sa Sv.Duha. Uredno sam potpisala da hocu, ali eto zbog guzve mi je na kraju nisu uspjeli dati + sto me nitko nije ni pregledao izmedju 4 i pol i 10 prstiju (dok vec nisam osjetila taj nagon na tiskanje/kakanje) jer sam eto bila zadnja od svih trudnica, a boxevi zauzeti. Ti trudovi od dripa su me posteno rasturili, sjecam se da do wc-a nisam mogla, a nikog da mi pomogne ustati pa sam se dva put popisala po krevetu.. Sva sreca sam izgon je kratko trajao i sve nakon toga je bilo super i sve ok samnom i sa bebicom pa se ajde ovo drugo "zaboravi". Iako nadam se da cu ovaj put izdrzati jos koji tjedan dulje (da nece biti tog nezgodnog curkanja plodne vode) i poceti se prirodno sama otvarati.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pila sam Duphastone za izazivanje menge i jucer mi je bila zadnja tableta. Ali uz to pijem bromazepam ? Da li on moze uticati na Duphaston ? Ako neko ima ko zna, neka mi kaze. Strah me da nisam uzalud pila Duphastone :(
Jutrioo! Ja danas od 4 budna 😂 Kasalj me probudio i reko zasto da se u krevetu mucim pa sam se probudila. PetraB ja isto kapnem nos... osjecam da cu bez zraka ostat i panika me hvata jer ne mogu disat pa jednostavno kapnem. Vise djetetu steti to sto ne mogu disat nego kapljica jednom na dan. Citala sam da su kapljicenopasne jedino ako se prekomjetno koriste u prva tri mjeseca. Prekomjerno vjerojatno znaci non stop.
PREGLEDI
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
19.9.- Angie1205
19.9.- Jaivanpa
19.9.- sofio9
19.9.- iva4
19.9.- Red Fox
20.9.- Lala27
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
23.9.- Zoe27
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
24.9.- ena10
24.9.- Zarica
24.9.- Kengurica
25.9.- Sarita15
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
26.9.- DeeSB
26.9.- Nasty
27.9.- aarauch
27.9.- Tockica37
27.9.- PetraB
27.9.- damnarexx
30.9.- Seni1985
30.9.- Reserved123
30.9.- crnokosa
30.9.- Nita9999
30.9.- ivikii
30.9.- PetraB
1.10.- piba7
1.10.- Nita9999
2.10- Annika
2.10.- valentina
2.10.- Flower
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
3.10.- Nasty
4.10.- kl1v
4.10.- C1M4
4.10.- BabyD
7.10.- Goga_V
9.10.- mikio
9.10.- Lobi
14.10.- C1M4
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
29.10.- mrgud_zg
Jutrooo cure!!! 😁 sretno danas na pregledima. E daaa i Grizli takodjer sad se sjeti da ima pregled i danas. 🙈 Drzim fige da je uzbuna bezazlena. Vjerujem da si zabrinuta posebno nakon kalkuliranja te doktorice,i mene bi znoj oblio. Sretnooo!!!
Omerta i u mojoj trudnickoj pise da se radi od 18-22tt. 😕
I evo zaboravi sad sta sam jos htjela napisati,eh.
Jutro... Sretno cure na pregledima danas 🤗🤗🤗🤗
Losa pa upravo... Probudim se kad lovim zrak jer nisam navikla disat na usta... A mislim i da neispavanost isto tako ne pomaze ni meni ni bebi onda. Ja sam ko nova danas, lijepo se naspavala, digla prije alarma... A ne kao jucer 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Jutro zene! Sretno svima danas na pregledima, poslovima, ali i onim koje su doma.
Mene od sinoc grlobolja ubija. Rekla sam mm da sam pokupila prehradlu sa foruma ocito. Ovo vrijeme i klime po trgovinama ubi boze. Muz me sinoc razveselio bodije za bebicu na kojem pise I ❤️ Mumm iz c&a. Bas je lijep nisam ni skuzila kad ga je jucer stigao kupiti a da ja ne vidim. Tako je mekan, jedino jadnik nije znao pa uzeo velicinu 62, al nema veze doci ce i ta velicina na red, a on mislio da je to cim se rodi velicina koju nosi. Ja sam tamo kupila paket obicnih bijelih dugi rukav za 60 kn 5 komada, cini mi se kao jako povoljno, a kvalitetni su. Tako da mi se to cini isplativo za pocetak kad ih nose ispod sve robe i ne vide se.
Jel mi moze koja ponoviti koju velicinu carapica se uzima za prva 3 mj? Neke gledala prelijepe al meni se to cini pre pre malo ko za lutke.
Sortiraj odgovore
Najstariji