Juno svaka čast da već sve imas spremno. Neki dan mene šogorica pitala dal još nešto trebam.... reko pa još ništa nemam. 😂 Ovaj mjesec mi je dosla na naplatu zadnja rata za neku Ikea-u od prosle godine pa cu od iduce place u ozbiljniji shoping 😀
Naravno da se moze van sa bebom.ali to najvise ovisi o mami i oporavku i o vremenu. Kad se mali rodio 3tj su bile kise pracene snijegom (3mj) i mene je bolio rez i nisam mogla puno hodat. Pa prvi izlazak je bio na balkon 10tak min. Pa do ped prvi put sa mj dana pa se vrijeme stabiliziralo pa smo isli u setnje na duze relacije po mjestu. Pratite sebe i bebu.
U kolicima u kosari sam ja savila rucnik i stavila ispod spuzve da mu bude malo poviseno kao i madrac na kreveticu.
Ja sam dobila tonu bodija dugih i kratkih i puno ih je 50 i 56, i hlačica s nogavicama i par pidzamica i par medo odjelca i sad mi je glupo kupovati. A nemrem da ne kupim nesto, bojim se da sam dzabe to dobila ako krenem po ducanima 🙈 pa se pokusavam skoncentrirat na stvari koje mi trebaju, tipa vreca za spavanje, gdje ste to kupile?
Kenguricadobro si me sjetila, fakat bi se vec trebala narucit kod frizera, nisam bila od prije ljeta..🤔
I molim da me se predbiljezi za pregled uzv 20.09. Idem u petrovu prvi put na redovan uzv jer ne zelim opet placat privatno ako ne treba a i da se malo aklimatiziram sa petrovom 😀
Vreće za spavanje imas u Kiku i C&A
Ja sam vrecu za spavanje uzela iz ethereala. Imaju preslatke, jedva sam se odlucila koji motiv bi uzela.
Joj ja sam na njihovoj stranici (Ethereal ) vidjela predivne jastuke za nošenje sto mogu biti i dekice i preslatke su mi :) definitivno kupujem
Samojed ,sretan rođendan :)
Hvala na odgovorima kaj se tice izlaska s bebicom. Ja sam isto mislila kak ste i vi napisale, naravno da ne budem po kisi i snijegu vani, al mislim da je zdravo da su na svjezem zraku. Negdje sam citala da skandinavci bas inzistiraju da djeca izlaze na zimu, cak i malo ekstremno za nase pojmove, al znam jel to istina. Moja frendica npr.nije valjda 2 mjeseca izasla iz kuce s malim, mislim da je to malo pretjerivanje, a mali je bio skroz zdrav, mislim nije imao nekih konkretnih razloga da nejdu i setnju, nju je bilo strah i kao bolje da je on u kuci.
Dalindas ja sam tu vrecu/podlogu/jastuk uzela u pepcu jer je bila dosta jeftina, jos prije nego sam vidjela da ima i u etherealu. Inace sam od njih uzela tetre, minky dekicu i vrecu za spavanje. I sve su stvari jako kvalitetne i nasa proizvodnja. Ja inace volim kupovati od hrvatskih proizvodaca da se potakne nasa proizvodnja 😊 iduci mjesec cu uzeti jos pamucnu dekicu i minky sivu i mozda jos koju tetru 🤦🏼♀️ imaju nove motive 😂
Boze, ovako kad vas citam, vi koje ste mi po tjednima tu negdje uglavnom imate vec hrpu toga, ja nemam nista😂 njihaljku, klokanicu i malo robice😂 bas mi je sad proslo kroz glavu hocu li sve stici kupiti koliko ste toga nabrojale haha🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji