Jutroo 😀 vi na ribici 😂 ja sam kupila hrpu toga u velicinama 56 i 62. Jednostavno ne mogu odoliti kada vidim to takvo malo i slatko, premda sam vec sad svjesna da neke stvari nece vjerovatno niti jednom stici obuci, ali eto, nek se nadje 🙈 sretno curama danas 😘
Jutro cure! Ja jučer kupila prve stvarcice, i uopće ne znam za kuda! Ali su preslatkeee...mali prsluk kao neku bundicu u zari i dva kompletića iz c&a, jedno kao haljinica i stramplice i druge neke hlacice i majcica! Bila sam s mamom, i znam da nemam pojma di ću joj to i kad obući i da nemam ni jedan bodi i sl., al trebalo je od nekuda krenuti! Dosta su povoljni bodi u c&a (bar onoliko koliko se ja kužim) 5 bodija - 60 kn, ali imaju kopčanje samo za pelenu, a ja bi ono dužinom cijelog tijela jer me malo trta kak cu provlaciti glavicu.
Bok cure, nadam se da ste se naspavale. Danas je bas dan ze dekicu i nesto toplo, ja pijem kakao 🥰 kad ste vec pokrenule temu robice, ja sam kupila vecinom 56, nisam htjela gomilati, tak da cemo nadokupiti kad ce trebati. I opet imam pitanje za iskusne mame 😂 znam da bebi treba sloj vise nego nama, pa sam ja mislila oblaciti bodi dugih rukava i preko toga ona plisana odjelca ili one next pidame kaj je Iva stavila link. Al muci me kaj je sa nozicama, jel doma trebaju stramplice ili samo za van? Inace sam kupila jos u prosloj trudnoci stramplice tak da ih imam pripremljene. A medo odjelce smo prosli put kupili 62, pa mi se cinilo veliko, sad smo uzeli i 56 i to u h&m, izgleda ko siva trenirka, a unutra je plisano bijelo.
Meni je super, mi smo uzeli skafander 3-6mj. jer nam je bio presladak i kasnije tek skuzili da to vec bude 5. mjesec i kasnije kad mali nece trebat skafander😂😂😂 molim boga da bude veca beba ili duza zima hahah
I ja imam skafander za veću bebu tamo za 2-3mjesec, za slučaj snijega u Dakmaciji🤣🤣🤣nadam se da će ljeto zakasnit🤣🤣🤣 A ovaj od nule skafander koji nam ustvari treba moram kupit.. A ništa proslijedit ću dalje ak mu ne bude trebalo.
Cure ja nakon dugo imala noc bez ijednog pisanja i to spavala cca 8 sati. Pa čudo nevidjeno.
Kod frizera sam i tri trudnice smo tu 🧐
Grizli next imas u Avenue mallu, u Pointu i navodno jos jedan u zg. Netko je i west gate spominjao.
E jeste ona odjela medeke stavljale u susilicu ili skafandere? Pise na njima da ne idu.
Ja sam uzela medo odjelce u h&m 62 i dobila sam na pingvinica isto odjelce 56 prala u masini normalno al susila na susilu strah me bilo u susilicu stavit
Iva ja u Waikikiju, Lidlu, sve sam uzimala tipa po dvije na akciji da ispribam razne, Pepco, al recimo oni imaju i neke flanelske, to ne kuzim za kaj je i onda sam 10kom narucila preko stranice Ethereal. Ja se ne usudim te kineske jer ne znam jel prolaze sve kontrole te boje koje koriste.
Ja sam medo odjelce iz h&m-a normalno susila u susilici i nije se skupilo 😀 a tetra pelene sam i ja uzela sa etherala i zadovoljna sam, imaju pojedinacne ili u paketima po 5 ili 10 komada
Sortiraj odgovore
Najstariji