Dobro jutro ekipa! Sretno svima danas na pregledima!
Grizli obicno na carapicama pise newborn ili 0-3 mj il tak nekaj. Jako su male al bebine nogice i jesu jaaaakooo male i tanasne tak da to kaj si gledala vjerojatno jesu carapice za novorodjene bebe 😉
Svim smrkavicama zelim brz oporavak, mene za sad izbjegavaju bolestine, nadam se da ce tak i ostati 🥰
Danas sam slobodna od voznje u skolu, mm radi od 8 pa ih usput bude iskipao pred skolom, ja ih poslije pokupim samo...i slobodno popodne malo za promjenu, nikakvih extra aktivnosti danas nemamo 😬
Angie u h&m pise 10-12 e to mi je extra malo, 13-15 minizgleda isto malo, 16-18 mi izgleda donekle dobro. E sad te brojeve ne kuzim. Mislim necak kad se rodio je imao neke cipelice za bebe 19 velicinu, i to me zbunjuje skroz.
Ah ti brojevi...to je kao br cipelica 🙈
Br 19 je malo veci, za vece bebuske, nije za novorodjence, taj br vec spada za hodace.
Ja sam upravo dosla s ogtta i prve runde bockanja, meni stvarno ta glukoza nije bila problem za popit, valjda kako cijeli zivot jedem slatko ko manijak...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Iva po mom popisu fali ti tutica koja, hlacice. Ako sam ja dobro shvatila bodij dugi rukav po zimi je samo za ispod umjesto potkosulje, a na to ide gore jos odjelce ili maja i hlace.
Za pelene jednokratne ako mislis moj plan je slijedeci. Ja kupujem skoro svu kozmetiku i za pranje robe u DM, skupljam bodove. Kad rodim DM daje i paket pelena na poklon tih najmanjih. Tako su mi rekli. I onda planiram da muz to fino pokupi i donese, a drugi paket planiram kupiti tamo i iskoristiti taj popust koji do onda u DM skupim. Inace sad pratim malo i vidila sam da cesto pampers i violeta pelene budu na akciju u kauflandu, plodinama i dm-u. Pa mislim da cemo tako kombinirati. Naravno morat cemo prvo isprobat koje bebi odgovaraju zato mi se i ne da nakrcat pelena nekih a poslije da ispadne da bebi ne pasu.
Grizli,broj carapica ti je 10-12 za tek rodjene. 19 broj je moja nosila s godinu i 2 mj :)
Iva slažem se s Grizli...Ja bi dodala još koju pidjamu, jednodijelna odjelca,hlacica/majica, kapice,čarape.
Nemojte me zaraziti s tom.grloboljom!!!
Petra b drago mi je da si bolje❤
Cure Sretno na pregledu🥰
Angie uzivaaaaj!
jutroo cure 😊
mi pijemo kavu pa idemo na banku i placat racune 😂 fun day .. iza toga nazad doma danas pregled nemam ja sam to obavila u pon 😊😊
sretno svima danas koje iduu
Lavice ok hvala! Mislim da cu uzet jedan komplet od 3 para taj 10-12, a drugi 13-15 pa valjda bude ok. Ne hodaju pa mi se cini ako su i mrvu vece da nece bas padat s nogu??! Eee da da 19 je veci broj jer sam mjenjala sve carapice i papicice koje je podobivao kad se rodio za vece velicino posto mu sve bilo malo odmah nakon mjesec dana. Al moj necak se rodio sa nozetinama. Ima 9 godina i trenutno nosi tenisice 40, a odjecu za djecu 12-14 godina. Malo je rec da je velik u razredu izgleda ko toranj naspram druge djece.
Jutro curke :)
Tko kupuje carapice , od sutra su mislim u lidlu 5 pari 20 kn i u Kauflandu 3 para 10 kn
U lidlu sam vidjela da će biti i 5 bodija za mislim 80 kn
I u Kauflandu će isto biti nekih bodija ali ako sam dobro skužila ,samo kratki rukav
Iva,Grizli, iskreno to vam je ogromna razlika. Oni su jako sicusni kad se rode... al Grizli moja ti ima svih veličina čarape i iskreno i kad joj je noga bila 15,16 Ja sam joj obuvala te 10-12i ok su joj bile,A nema neku mini nogu,jednostavno to se rastegne. Dan danas u košarici s čarapama ima svih veličina carapa I ja joj to sve uredno navlacim🙈😂
Iva istina je da prerastu brzo(na kraju,u godini dana promijene 5-6 brojeva) i netko nosi 56 mjesec dva netko dva tjedna,ali 62 za novorođenče za robicu ti je veliko. Tebi još govore da ćeš ranije roditi...terminska beba ima cca 50-54cm dužine, broj 62 je u tom slučaju 8-12 cm predugo,na sicusnim bebama se to itekako osjeti. Znam da nije isplativo ih oblaciti al jbg... tvoja je odluka ja ti samo ukazujem da će plivati u tome u samom pocetku.
Sortiraj odgovore
Najstariji