ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    18. Rujan 2019. 07:05

Dobro jutro ekipa! Sretno svima danas na pregledima!
    Grizli obicno na carapicama pise newborn ili 0-3 mj il tak nekaj. Jako su male al bebine nogice i jesu jaaaakooo male i tanasne tak da to kaj si gledala vjerojatno jesu carapice za novorodjene bebe 😉
    Svim smrkavicama zelim brz oporavak, mene za sad izbjegavaju bolestine, nadam se da ce tak i ostati 🥰
    Danas sam slobodna od voznje u skolu, mm radi od 8 pa ih usput bude iskipao pred skolom, ja ih poslije pokupim samo...i slobodno popodne malo za promjenu, nikakvih extra aktivnosti danas nemamo 😬

Grizli
    18. Rujan 2019. 07:18

Angie u h&m pise 10-12 e to mi je extra malo, 13-15 minizgleda isto malo, 16-18 mi izgleda donekle dobro. E sad te brojeve ne kuzim. Mislim necak kad se rodio je imao neke cipelice za bebe 19 velicinu, i to me zbunjuje skroz. 

Angie1205
    18. Rujan 2019. 07:37

Ah ti brojevi...to je kao br cipelica 🙈 
    Br 19 je malo veci, za vece bebuske, nije za novorodjence, taj br vec spada za hodace. 

mala.le.90.
    18. Rujan 2019. 07:41

Ja sam upravo dosla s ogtta i prve runde bockanja, meni stvarno ta glukoza nije bila problem za popit, valjda kako cijeli zivot jedem slatko ko manijak...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    18. Rujan 2019. 07:47

Iva po mom popisu fali ti tutica koja, hlacice. Ako sam ja dobro shvatila bodij dugi rukav po zimi je samo za ispod umjesto potkosulje, a na to ide gore jos odjelce ili maja i hlace. 
    Za pelene jednokratne ako mislis moj plan je slijedeci. Ja kupujem skoro svu kozmetiku i za pranje robe u DM, skupljam bodove. Kad rodim DM daje i paket pelena na poklon tih najmanjih. Tako su mi rekli. I onda planiram da muz to fino pokupi i donese, a drugi paket planiram kupiti tamo i iskoristiti taj popust koji do onda u DM skupim. Inace sad pratim malo i vidila sam da cesto pampers i violeta pelene budu na akciju u kauflandu, plodinama i dm-u. Pa mislim da cemo tako kombinirati. Naravno morat cemo prvo isprobat koje bebi odgovaraju zato mi se i ne da nakrcat pelena nekih a poslije da ispadne da bebi ne pasu. 

Lavica27
    18. Rujan 2019. 07:51

Grizli,broj carapica ti je 10-12 za tek rodjene. 19 broj je moja nosila s godinu i 2 mj :)
    Iva  slažem se s Grizli...Ja bi dodala još koju pidjamu, jednodijelna odjelca,hlacica/majica, kapice,čarape.
    Nemojte me zaraziti s tom.grloboljom!!!
    Petra b drago mi je da si bolje❤
    Cure Sretno na pregledu🥰
    Angie uzivaaaaj!

18. Rujan 2019. 07:54

jutroo cure 😊 
    mi pijemo kavu  pa idemo na banku i placat racune 😂 fun day .. iza toga nazad doma danas pregled nemam ja sam to obavila u pon 😊😊 
    sretno svima danas koje iduu 

Grizli
    18. Rujan 2019. 07:59

Lavice ok hvala! Mislim da cu uzet jedan komplet od 3 para taj 10-12, a drugi 13-15 pa valjda bude ok. Ne hodaju pa mi se cini ako su i mrvu vece da nece bas padat s nogu??! Eee da da 19 je veci broj jer sam mjenjala sve carapice i papicice koje je podobivao kad se rodio za vece velicino posto mu sve bilo malo odmah nakon mjesec dana. Al moj necak se rodio sa nozetinama. Ima 9 godina i trenutno nosi tenisice 40, a odjecu za djecu 12-14 godina. Malo je rec da je velik u razredu izgleda ko toranj naspram druge djece. 

Dalindas
    18. Rujan 2019. 08:04

Jutro curke :)
    Tko kupuje carapice , od sutra su mislim u lidlu 5 pari 20 kn i u Kauflandu 3 para 10 kn 
    U lidlu sam vidjela da će biti i 5 bodija za mislim 80 kn 
    I u Kauflandu će isto biti nekih bodija ali ako sam dobro skužila ,samo kratki rukav 

Lavica27
    18. Rujan 2019. 08:17

Iva,Grizli, iskreno to vam je ogromna razlika. Oni su jako sicusni kad se rode... al Grizli moja ti ima svih veličina čarape i iskreno i kad joj je noga bila 15,16 Ja sam joj obuvala te 10-12i ok su joj bile,A nema neku mini nogu,jednostavno to se rastegne. Dan danas u košarici s čarapama ima svih veličina carapa I ja joj to sve uredno navlacim🙈😂
    Iva istina je da prerastu brzo(na kraju,u godini dana promijene 5-6 brojeva) i netko nosi 56 mjesec dva netko dva tjedna,ali 62 za novorođenče za robicu ti je veliko. Tebi još govore da ćeš ranije roditi...terminska beba ima cca 50-54cm dužine, broj 62 je u tom slučaju 8-12 cm predugo,na sicusnim bebama se to itekako osjeti. Znam da nije isplativo ih oblaciti al jbg... tvoja je odluka ja ti samo ukazujem da će plivati u tome u samom pocetku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.