Ok. Tenks za info o eho.
Lavice definitivno. Bas mi treba jos marama il nosiljka pa ima da mi daju neki popust odmah da uzmem tamo..
etoo umjesto da bude sretan on see cudi hahah
ja imam srecu da me zgaravica za sada ne hvata uopcee
samo se nadam da mi dijete nece bit celavo 😂😂
Meni je naknada dosla u komadu, isto ko i prosli mjesec. Ovo mi je sad drugi mjesec da sam na komplikacijama.
Samnezelje ja sam isla jer sam pod povecanom kontrolom zbog prosle trudnice. Mislim da ti svi gledaju srce, pa ako vide nesto cudno salju te na fetalnu ehokardiografiju. Meni se taj ultrazvuk nije cinio nista puno bolji, samo je pedijatrica bas mjerila sve klijetke, gledala protoke i te specificne stvari.
Cure, samo da se javim, sa malim zakasnjenjem..
Danasnji pregled prosao ok, uredno sve, mjere po zm ili mrvu vece.. iako mi je napravljen detaljni uzv, doktorica me ipak salje u bolnicu na anomaly jer kaze da sam dosla prerano, tek od 20-og tjedna ga ona radi. A ja cijelo vrijeme slusam da je od 18-22. No dobro.. spol isto jos ne znamo, koliko se moglo vidjeti, nista ne strsi medju nogicama, ali nije mogla 100% potvrditi ni da je curica (mali stari uzv). Jos nije nabavila papir za slikice pa sam opet morala mobitelom loviti, ali bas se slabo vidi.. tako da eto sutra saljem uputnicu na Sv.Duh pa javim kad saznam datum sljedeceg uzv-a.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Meni je naknada dosla u komadu, isto ko i prosli mjesec. Ovo mi je sad drugi mjesec da sam na komplikacijama.
Samnezeljeja sam isla jer sam pod povecanom kontrolom zbog prosle trudnice. Mislim da ti svi gledaju srce, pa ako vide nesto cudno salju te na fetalnu ehokardiografiju. Meni se taj ultrazvuk nije cinio nista puno bolji, samo je pedijatrica bas mjerila sve klijetke, gledala protoke i te specificne stvari.
Neznam zakaj al meni su podijelili iznos 2128.64 plus 602 kn i nesto lipa i kad zbrojim to , to je moja plaća..radim na 4h..neznam zakaj to dijele...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cure, samo da se javim, sa malim zakasnjenjem..
Danasnji pregled prosao ok, uredno sve, mjere po zm ili mrvu vece.. iako mi je napravljen detaljni uzv, doktorica me ipak salje u bolnicu na anomaly jer kaze da sam dosla prerano, tek od 20-og tjedna ga ona radi. A ja cijelo vrijeme slusam da je od 18-22. No dobro.. spol isto jos ne znamo, koliko se moglo vidjeti, nista ne strsi medju nogicama, ali nije mogla 100% potvrditi ni da je curica (mali stari uzv). Jos nije nabavila papir za slikice pa sam opet morala mobitelom loviti, ali bas se slabo vidi.. tako da eto sutra saljem uputnicu na Sv.Duh pa javim kad saznam datum sljedeceg uzv-a.
Čestitam Omerta :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Samnezeljeja sam isla jer sam pod povecanom kontrolom zbog prosle trudnice. Mislim da ti svi gledaju srce, pa ako vide nesto cudno salju te na fetalnu ehokardiografiju. Meni se taj ultrazvuk nije cinio nista puno bolji, samo je pedijatrica bas mjerila sve klijetke, gledala protoke i te specificne stvari.
Neznam zakaj al meni su podijelili iznos 2128.64 plus 602 kn i nesto lipa i kad zbrojim to , to je moja plaća..radim na 4h..neznam zakaj to dijele…
Mozda podebno placa i prijevoz ili neki dodatak?
Neznam zakaj al meni su podijelili iznos 2128.64 plus 602 kn i nesto lipa i kad zbrojim to , to je moja plaća..radim na 4h..neznam zakaj to dijele…
Mozda podebno placa i prijevoz ili neki dodatak?
Ne primam placu niti prijevoz, samo naknada.. neznam. Nazvat cu ih. Neznam zasto bi mi djelili...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo me napokon, dan bez kraja, nisam stigla ni pogledat forum. Ali napokon pozitivan dan! Mantram da se tako nastavi ☀
Čestitam na svim dobrim nalazima, super super.
Zaboravila sam sve pa tako i tko je pitao za micanje bebe, ja sam se prekjučer prepala jer je nisam osjetila uopće ni na sekundu, al mislim da se sirotica prepala s obzirom na moju nervozu i stres na milijun. Jučer sam se smirila, danas sam super, i curkica mi se ne prestaje javljat ❤❤
I to baš cijeli dan i dosta jako.. Inače je osjetim mrvu oko 7, malo jače između 13i14 i onda party poslije 21. Ali ova dva dana ne prestaje miška, sad mi se čini da je konačno zaspala, nakon što mi je dobro izgnjecila mjehur 😅❤
Laku noć
[/url
Cure ,čestitam na super pregledima :)
Nama su danas stigla kolica ,pa sam bila kao malo dijete 🤣🤣 Bas sam oduševljena :)
Sortiraj odgovore
Najstariji