Angie1205 ajme rasplakala si me sa slikama i pričom. Dvije srecice ❣❣
Joj Angie i mene ces rasplakat ❤️
Psi su stvarno posebni 😍
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Mi imamo psa Maxa 2 ipo godine ima …. iako mi svj govore da ga maknem iz stana kad dode beba ne pada mi na pamet
od prvog dana zivi s nama i tako ce i ostat 😊 Ne bojim se da ce bit ljubomoran nit ista takvoga
Meni svekrva isto podje tako neku priču , da jmjeaknem, da je dam negdje. Pa priča ne treba dijete blizu psa itd. Baš sam joj jasno stavila do znanja da je Coco moj clan obitelji i da ne ide nigdje, i tu je tek ucutala .
to sam ja svojoj rekla al nije jos zasutila... svaki pu kad
dode nabaci neki komentar , tipa ee vidit ces kad dite dode oces li ga toliko puštat po stanu
bolje da ga u dvorište staviš
Cure brzo glupo pitanje.. Mm i ja bi kupili bazen za viksu (sa filterom i ostalim glupostima) i samo mi bi ga koristili.. E sad.. jel se trudnice smiju kupat u bazenu s malo klora u koji ne koristi hrpa ljudi? Znam da treba izbjegavati javne bazene ali ne znam za privatne..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Cure brzo glupo pitanje.. Mm i ja bi kupili bazen za viksu (sa filterom i ostalim glupostima) i samo mi bi ga koristili.. E sad.. jel se trudnice smiju kupat u bazenu s malo klora u koji ne koristi hrpa ljudi? Znam da treba izbjegavati javne bazene ali ne znam za privatne..
Vjerujem da nemas razloga za brigu ako će te ga koristiti samo vas dvoje održavati itd . Gledaj da budeš hidrirana , tusiraj se nakon bazena i presvuci suv kupaci. Zaštitna krema... Javni bazeni su već nesto drugo ,ne znas da li neko urinira u vodu , da li ima bolesti , infekcije itd. Uzivaj u kupanjcu
Meni je doktorica danas preporucila djecje kreme za suncanje ali s jacim faktorom. Obavezno se dehidrirati na plazi, a suncati se najvise dok se tijelo ne osusi od vode. Bar kad je jako sunce u pitanju.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mi isto imamo kujicu, jack russell. Gia 🐶❤ udomisli smo ju kad joj je bila 1,5g kod nas je vec 3,5g. U stanu je s nama, ima svoj krevet, u boravku i u spavaćoj, a naučili smo ju da ne smije na namještaj.
Isto slušam sa svih strana kako nije dobro, kako ćemo s dlakama, druga priča će biti kad dođe beba.
Ona je meni član obitelji i ne planiram ju nigdje izbacivati. Bit će malo češće usisavanja i brisanja podova. Mislim da će baš biti divna kad beba dođe i da će ju paziti. Jedino joj neću dati u bebinu sobu iz početka.
Baš mi je drago čuti da ćete i vi svoje krznene članove i dalje držati normalno 😊 odmah mi je lakše.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Dobro jutro curke! Nisam vas htjela rascmoljit al evo da imate i slikovni dokaz kad svekrve pocnu laprdat 🤪
Meni se moja vise nis ne usudi reci o Diegu...valjda je u ovih 11godina skontala kolko sam luda za zivotinjama 😂
Opet ja prva medju 🦉🦉🦉🦉...sad lagano cappuccino pa spremanje za vrtic/skolu....jos ovaj tjedan pa 🎉🎊🎉🎊
Jutro!
Angie i ja odbrojavam do kraja sk. godine 🎊 Mada Majdu nije pretjerano briga, super je njoj u skoli 😄
Lavice, i ako jos netko danas ima pregled, sretnoo! 🤞🤞
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Sortiraj odgovore
Najstariji