U zaostatku sam dva dana, ali molim vas koje je to ime za ubojice? Jako me zanima 🤣
Idem sad u rikverc citati.

Al oblačenje bebe preko glave uopće nije nikakav bauk. Sto pita sam rekla da su meni tako popovali pa kupi benkice (ono bočno kopcanje bodija ili na vezanje) sto je meni bio žešći smor dok pokopcam,a zapravo svaki bodi ima kopcanje na ramenu do ruba ramena tako da možeš provući glavu bez ikakvih problema...

Lavica hahahaha, mozda Kile kao killer. Ili Ugo koji se preziva Bojica pa kad mu stave samo inicijal imena je U. Bojica. Moram priznati da su neke žene sve ludje i ludje i žalim doktore koji moraju te pametnjakovićke poradjati.

Meni pada na pamet Morticio…ili Mordor?🤣
Adolf ili Igor...haha ne znam zast mi Igor tak zvuči.

Iva i mene je neki dan uhvatila panika 😂 Kao super dok će mame bit kod nas al dok ostanemo sami šta ćemo s malom bebicom..kak ću znati sta treba raditi,kako je držati,hraniti i sve.

Sva sam si napuhana i nikako se namjestiti. Valjda ću se umoriti pa zaspati.
Mi imamo curku vec veliku i sve smo podijelili. U medjuvremenu smo se i preselili i dugo dugo cekali na ovog bebaca. Sad skupljamo ispocetka. Imamo kinderbet i kolica, robicu stignemo (bar ja sebi tako govorim).
Sto se tice tih vjerovanja, moja frendica i sva rodbina kaze da tek kad predjes 34 tt trebas pripremati
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji