Sva sam si napuhana i nikako se namjestiti. Valjda ću se umoriti pa zaspati.
Mi imamo curku vec veliku i sve smo podijelili. U medjuvremenu smo se i preselili i dugo dugo cekali na ovog bebaca. Sad skupljamo ispocetka. Imamo kinderbet i kolica, robicu stignemo (bar ja sebi tako govorim).
Sto se tice tih vjerovanja, moja frendica i sva rodbina kaze da tek kad predjes 34 tt trebas pripremati
Sva sam si napuhana i nikako se namjestiti. Valjda ću se umoriti pa zaspati.
Ja spavam kod svojih dns i isto nikako mi ne paše.
Imam jedno pitanje za sve kojima nije prvo..kad bi se beba trebala podići prema gore...ovaj moj se priljepio uz mjehur i 90% vremena ga osjetim uz stidnu kost,rijetko dođe do pupka xD Ne mogu dočekati pregled da vidim šta ce mi dr reći. Ako se nije pomjerio prema gore dosad znači li to da ni neće,ili je rano?
Jutroo cure 😊
nadam se da ste imale bolju noc od mene
prvo me pocelo bolit ja sam mislila zub al tokom noci mi je natekao limfni cvor tocno ispod celjusti i spojila se bol sa uhom .. sad cekam mm-a da se probudi i idemo na hitnu jer od bolova neznam di gonim a vidim i da malcu ne pase jer se rita cijelo vrijeme 😭💙
LOSA- što se tiče kapi za nos preporučam Aquamaris strong, baš je jaka; to je samo koncentrirana otopina soli i slobodno se može koristiti. Ostale kapi sadrže ili adrenalin ili neku drugu aktivnu suspstancu te se ne preporučuju u trudnoći.
Što se tiče FB, meni isto ne odgovara. Dosta sam javno eksponirana u mjestu gdje radim pa mislim da nikog ne zanima boja mog iscjetka ili beštije koje uzgajam. Ovo mi čisto ok, ne poznamo se, požalimo se jedna drugoj...te smo si potpora.
A ti komentari....mene malo i živcira kada me pitaju za ime...al si opet razmišljam, pa moraju te nešto pitati- a ovo je simplex pitanje, pa neće me valjda pitati o iscjetku.
Najgori komentari su mi ipak bili za sam MPO postupak, ostala sam šokirana. Za sve sam mislila da su ljudi 21. stoljeća...al primitivizam isplivao na vidljelo. To me najviše boljelo. Razumijem da moja baba od 80 i kusur god. nemože to prihvatiti, ali ostali....mislim, meni je luksuz ostati trudan u svoja 4zida i malo gušta a ne se pikati svaki dan, prolaziti punkcije na živo i stres koji svaki postupak nosi. Svi kažu da oni nebi tako- pa niste se našli u situaciji da trebate.
Netko je napisao da planira preko h&m naručiti- evo ja baš jučer po 1.put pa javim dojmove u vezi dostave..Naručila sam kombinezon mint boje od pliša, 3bodija i majicu s gegama.
Jutro. Evo i mene da ne gubim obicaj jutarnji iako je nedjelja. 😉
Mare mislim da je rano. Ima jos vremena za podizanje. 😊
BabyD pff. Kako to odjednom? Mene nije bolilo samo iskocili. Imam iakustvo s tim kao dijete.,pa mi je u magli sve. Meni su bila u pitanju dva. Sjecam se da sam morala ici primati pencilin,pa bi na kraju pila antibiotike velikeee cini mi se Ospen se zvale,nemoj me uzimat za rijec.
Uglavnom mislim da ces dobiti terapiju neku,samo sad u tom stanju ne znam koju nit kako. Zao mi je jako!!!
Lorija ja sam od malena podlozna upalama raznoraznima , a sad u trudnoci se samo pogorsalo doslovno svaki vrag se hvata na mene .. jedino me strah da me ne ostave i bolnici ..ova upala plus jos se ona bestija ureaplazma nije povukla pa to sve zajedno me malo strasi .. tek smo 32 tjedan ..nebih bas u bolnici prelezala ostatak , mozda i necu al dio mene se boji
Jutro curke!
BabyD držim fige da te ipak pošalju kući. Ali uzmi spavaćicu i osnovno za prenoćiti za svaki slučaj. I ako ostaneš ne vjerujem da ćeš do kraja ako je inaće s trudnoćom sve ok, dobit ćeš terapiju ali bi te ipak mogli nadzirat koji dan zbog crp-a..
Sortiraj odgovore
Najstariji