ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    14. Rujan 2019. 22:33

Losa kako cure kažu javi se ti dr. pa nek te pošalje na uzv dojki. Vjerojatno je žlijezda ali vidi što ti kaže i bez panike. Sretno!
    Mikio blago ti se koju dobru šogoricu imaš! A sveki ko sveki, nema pomoći.. Probaj da ti na jedno uđe a na drugo izađe.. 

14. Rujan 2019. 22:34

Lavica27

LoSa Taman da i ideš sad na pregled ne bi ništa mogli vidjeti zbog stvaranja mlijeka. Znam da ja nisam usla u trudnoći na preglede i čak tri mjeseca nakon što sam prestala dojiti su mi rekli da ništa ne vide od mliječnih žlijezda pa da dodjem za mj dva. Samo spomeni slijedeći put svojoj gin.
    Iva ovo je preslatko!

Nazvat cu ih pa pitat sta vele... nekako je to mekano pa se nadam da je neka žljezda. Sad su mi grudi nekako pune kvrzica. Hvala cure!

Nasty
    14. Rujan 2019. 22:35

Mislim Juno a pišem Mikio🤦‍♀️

• Kengurica
    14. Rujan 2019. 22:41

U zaostatku sam dva dana, ali molim vas koje je to ime za ubojice? Jako me zanima 🤣
    Idem sad u rikverc citati.

Lavica27
    14. Rujan 2019. 22:44

Meni pada na pamet Morticio...ili Mordor?🤣

Lavica27
    14. Rujan 2019. 22:59

Al oblačenje bebe preko glave uopće nije nikakav bauk. Sto pita sam rekla da su meni tako popovali pa kupi benkice (ono bočno kopcanje bodija ili na vezanje) sto je meni bio žešći smor dok pokopcam,a zapravo svaki bodi ima kopcanje na ramenu do ruba ramena tako da možeš provući glavu bez ikakvih problema...

• Kengurica
    14. Rujan 2019. 23:12

Lavica hahahaha, mozda Kile kao killer. Ili Ugo koji se preziva Bojica pa kad mu stave samo inicijal imena je U. Bojica. Moram priznati da su neke žene sve ludje i ludje i žalim doktore koji moraju te pametnjakovićke poradjati. 

MaRe
    14. Rujan 2019. 23:14

Lavica27

Meni pada na pamet Morticio…ili Mordor?🤣

Adolf ili Igor...haha ne znam zast mi Igor tak zvuči. 

MaRe
    14. Rujan 2019. 23:20

Iva i mene je neki dan uhvatila panika 😂 Kao super dok će mame bit kod nas al dok ostanemo sami šta ćemo s malom bebicom..kak ću znati sta treba raditi,kako je držati,hraniti i sve.

kl1v
    14. Rujan 2019. 23:29

Ja nemam fejs...imam samo instagram. Ovaj forum mi je super.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.