ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    13. Rujan 2019. 17:21

Jaivanpa

Ja cu samo fino otici u sobu zaključati se i dojiti u miru. Ako krene itko prema meni samo cu reci moram podojiti dijete u miru i bok. Nek se funji ko hoce… Ovisno o ispadu bit cu i grublja….to mi je tak glupo i iskreno kad je moja sestricina isla dojiti ja bi izasla jer mi je bilo neugodno sad biti s njom dok ona doji. Ne kuzim potrebu i kako osobe nemaju srama da čube u istoj prostoriji gdje ti dojis i bleje u tebe ko tele u sarena vrata. Ispada da nitko nema prava na neku intimnost.

ni meni nije jasno šta to nekog zanima i želi gledati, pogotovo te babe. meni to ne padne na pamet ni pitati.
     mi smo bili u garsonjeri tada koja je bila njihova pa ih nisam mogla istjerati ali sam jako brzo naučila da im uopće ne otključavam kad ujutro u 8 sjednu na zvono. ne bih se javila na mob a kasnije im kažem da smo spavali i ja i beba 

[iimg]

Aristea
    13. Rujan 2019. 17:34

annika

Jaivanpa

Ja cu samo fino otici u sobu zaključati se i dojiti u miru. Ako krene itko prema meni samo cu reci moram podojiti dijete u miru i bok. Nek se funji ko hoce… Ovisno o ispadu bit cu i grublja….to mi je tak glupo i iskreno kad je moja sestricina isla dojiti ja bi izasla jer mi je bilo neugodno sad biti s njom dok ona doji. Ne kuzim potrebu i kako osobe nemaju srama da čube u istoj prostoriji gdje ti dojis i bleje u tebe ko tele u sarena vrata. Ispada da nitko nema prava na neku intimnost.

ni meni nije jasno šta to nekog zanima i želi gledati, pogotovo te babe. meni to ne padne na pamet ni pitati.
    mi smo bili u garsonjeri tada koja je bila njihova pa ih nisam mogla istjerati ali sam jako brzo naučila da im uopće ne otključavam kad ujutro u 8 sjednu na zvono. ne bih se javila na mob a kasnije im kažem da smo spavali i ja i beba

Nema to mozga u glavi. Stvarno meni bude neugodno uopće biti u prostoriji di osoba doji,a drugo jos da mene netko gleda kako dojim ....de marš čovječe....ma mislim da mozes samo mirno pokazati vrata rukom i pametnom dosta... Ali da je to pametno nebi ni dolazilo dok dojis haha.  Strasno....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Tonkica1
    13. Rujan 2019. 18:18

Ma katastrofa su ljudi, a ako im nesto kazes tako ispadnes kao bezobrazan. Mah. Moram se prestati obazirati...

Angie1205
    13. Rujan 2019. 18:25

Cure oguglat cete s vremenom al morate shvatit da vam se ne vrijedi nervirati oko takvih. Ja sam svojoj sveki jos s prvom curkom na finjaka pokazala da ma kaj god ona lupala i “savjetovala” mi cemo i dalje po svom, brzo je odustala. A zlobnih i “niskih” komentara ce uvijek biti. Evo mi smo zivjeli u zgradi gdje je sve gerijatrija, par mladih u cijeloj zgradi. Neke bake su super i plakale su kad smo se selili a neki vec imaju price i pricice kak smo preselili u supu na nekom polju i tak, ljubomora valjda. Meni to sve uredno isprica jedna bakica i smije se skup sa mnom, drago joj kad me vidi da vozim cure i da dodjem u kvart. Eto danas su me dvije zlobnice docekale i ispratile...a ja bila u gradu od 15 do 17, i one su dva sata cuvale moj auto 😂 A ja se namjerno sparkam tam jer se ne placa. Doslovno su se naginjale preko drugog auta da me vide kog i sta ja to vozim...uzas. I do sad sam uvijek bila fina i pristojna prema svima njima a sad mi bas dodje da im iz auta mahnem sa 🖕 
    😂😂😂😂

Angie1205
    13. Rujan 2019. 18:27

Cima cisto da znas kaj te ceka sa mnom na kavi 😂😂
    Salim se naravno 🤪

Aristea
    13. Rujan 2019. 18:36

iva4

Ja sto sam plize pregledu imam sve vise cudnih stvari za prijavit doktoru 😅😅
    Kad vec pricate o dojenju… po meni je to iznimno intimna stvar kao da idem na wc … tako da smatram da je to samo moje i bebino vrijeme naravno i tata moze bit ukljucen ako ga zanima kako to “ izgleda” nebi mi smetalo da ude u sobu di dojim ali svi ostali su mi suvisni i nema potrebe da me ni ispituju o tom ni da me gledaju dok dojim ( sto se nadam da cu dojit da necu imat problema sa tim) 😊

Kaj te muci Iva?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

13. Rujan 2019. 18:57

Zarica ja ne vidim zasto ti je muz potreban u trudnoci no svako je drugaciji. Kao sto Petra veli... ovisi koliko si ovisna o njemu.
    Iva ja sam na utricima cijelo vrijeme (sad opet na 3×2) i moram priznati da ja nemam takve iscjetke ko sto ti spominjes. Mislim imam nesto no bez iritacije. Mozda ti je od neceg drugog... depilacije ili sl.
    Cima ja cijeli zivot imam savrsen papa i nikad nisam imala iscjedak i svi doktori su mi govorili da ne trebam briseve. Prosle godine prije operacije su ih ipak napravili i nasli mi ureoplazmu. Otisla jednom kurom antibiotika no bila je prisutna uz savrsen papa i bez simptoms. Cudno da ti nisu uzeli briseve ni jednom u trudnoci.
    Meni posteljica bila na proslom pregledu nisko a sad se podigla tako da mjenja polozaj.

Lavica27
    13. Rujan 2019. 19:21

Ne znam.tko me pitao za Pepco robicu - roba im je lijepa i pristupačne su cijene ali treba dobro promotriti sastav(primjerice sve stramplice koje sam gledala prije za malu su bile sintetika većinom što joj ne zelim stavljati),a sad kad je ova kolekcija organski pamuk a dobre cijene zašto ne iskoristiti! Btw još pred cca 2 mj sam im slikala policu sa svačim nečim za uredjenje sobice i stavim vam.fotku,
    Super stvari imaju. 
    Losa ni ja nemam tako jak iscjedak kao iva od utrica,čak mi se i smanjio. Našla sam super dnevne uloske i prezadovoljna sam. Nikad mi nisu gaćice mokre, s običnim su mi bile za 2-3h. Carefree daily Large. Kad se tuširam koristim Biobaza gel za intimno područje.
    Sarita baš kako si opisala od a do ž sam ja imala iskustva. Pa ispitivanje o dojenju mi je bilo za ubit se. Onda ljudi koji idu za tobom u sobu dok dojis pa štopanje kaj tolko dugo dojis🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄Mislim da nikad necu oguglat na ljudsku glupost.

• Seni1985
    13. Rujan 2019. 19:36

Annika, citam i ne vjerujem, hahaha.
    Mislim da bi poludila da mi se netko unese u cicke dok dojim hahaha

• Seni1985
    13. Rujan 2019. 19:42

Dogadjas s obiteljskog rucka jedne obicne nedjelje....sjedimo svi za stolom i rucajemo, skupili se blizi rodaci. Tu je bio i rodak sa zenom koje jako rijetko vidimo, nju prakticki ne poznajemo. U jednom trenu, u sred rucka, za stolom izvadi ciku, uzme malog i doji ga.....hahahaa....koja je to neugodna situacija bila. Ona potpuno opustena, a mi ostali nismo znali di bi gledali hahha i danas 5 godina kasnije se i dalje tom smijemo.
    Ne znam kako cu ja razmisljati kad sve to krene, ali onda a bome i sad mi je to totalno nezamislivo :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.