pozdrav,curke!
pregled je prosao dobro, hvala sto ste mislile na mene 😀
tlak malo nizi, urin katastrofa i sutra ujutro u lab da se vidi tocno sto je iako pretpostavljam da su toliki ketoni u urinu od jucerasnjeg dana ( povracanje cijeli dan ,slabost i nemoc -viroza, pretpostavljam).
Beba je super, lijepo napreduje,204 g i 13 cm duga. Ne zeli nam pozirati i dalje, stalno leđa okrece i ne zeli siriti noge, ali dr misli da je curka jer nigdje ne vidi da nesto visi 😀
iako je s 12 tjedana posumnjala na decka,ali nista sluzbeno.
ugl,nisam se cijeli dan javila jer mi je i tata zavrsio u bolnici pa trci i njemu i svasta nesto…
ali ja vas redovno pratim…
bokić
Drago mi je da je bebica dobro! Drzim ti fige da se popravi urin 🙂🙂
Javi se češće ako možeš :)
Nadam se da ti je tata dobro! ☺️

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Nema me par sati i vec 10 stranica bas imate velike buse... moja se jos nekad i ne vidi kad omam obuceno siroku. Danas bila kod doktora i tamo sestra na zamjeni. Udem ja unutra jer trudnice idu u naruceno vrijeme no ona me posalje van. Za par minuta izade i sva u cudu veli "joj pa vi ste trdnica, nisam skuzila 🤭".
Vidim da sam vas zbunila s udarcima,mislim da moj dok nije rekao da ne mogu osjetit bebu vec da to nisu udarci jer su noge i ruke presitne, vec su to sto osjecamo pokreti.
Danas mi bio grozan dan na poslu(propao mi projekat na kojem mhesecima radim) i mislim da mi to sto sam trudna pomaze da ga bolje podnosim. 😊
LoSa žao mi je zbog projekta, znam feeling 😕
I ja nekako lakse sranja na poslu podnosim, tj. užasno mi se teško koncentrirat al ako nešto ne uspije samo popricam s bebom i smirim se 😊

[/url
Satima sam citala zaostatke od cijelog dana. Onda odspavala popodne, totalno me iscrpila ova 2 dana na putu, dosta sam radila i vozila i bas me izmorilo. A sutra tek srijeda 😫
Trbusi su vam prekrasni 😍. A cima tvoje cice 👀🙈 oooogromne 😁. Bas su svi trbusi razliciti, bas zanimljivo. Ja vec u pidjami u krevetu pa se nemam sad zivaca ic slikat. Al moj pupak i dalje ko da je zaljepljen na leda i to jos uvijek nije pravi D, makart je vec poprilicno narastao i zaokruzio se
Nego, htjela sam prokomentirat stvari iz lidla.. cine mi se poprilicno komotne velicine. A vama? Tipa ja stanem u tajice s. Suknja i traperice 40 su mi bas komotne. A ja stvarno nisam ni prije bila mrsava 😂

Satima sam citala zaostatke od cijelog dana. Onda odspavala popodne, totalno me iscrpila ova 2 dana na putu, dosta sam radila i vozila i bas me izmorilo. A sutra tek srijeda 😫
Trbusi su vam prekrasni 😍. A cima tvoje cice 👀🙈 oooogromne 😁. Bas su svi trbusi razliciti, bas zanimljivo. Ja vec u pidjami u krevetu pa se nemam sad zivaca ic slikat. Al moj pupak i dalje ko da je zaljepljen na leda i to jos uvijek nije pravi D, makart je vec poprilicno narastao i zaokruzio se
Nego, htjela sam prokomentirat stvari iz lidla.. cine mi se poprilicno komotne velicine. A vama? Tipa ja stanem u tajice s. Suknja i traperice 40 su mi bas komotne. A ja stvarno nisam ni prije bila mrsava 😂
Meni je tako inače al bome sad mi je žao šta traperice nisam uzela 44 jer svaki put kad ustanem sa stolice ispočetka spremam muffin top 🙈

[/url
Meni je stalno osjecaj ko da ce mi pobjec trapke, al mi je ipak drago da sam uzela 44. Em cu jos narast do kraja 12.mj, em imaju kukice za remen kasnije pa ih lako pritegnem nakon kaj beba dodje..

Bas su vam lijepe bušice. Cima pa mojih 6 stane u tvoju jednu. 😱
Lala ti si mi bas neki komad zenstveni.

pozdrav,curke!
pregled je prosao dobro, hvala sto ste mislile na mene 😀
tlak malo nizi, urin katastrofa i sutra ujutro u lab da se vidi tocno sto je iako pretpostavljam da su toliki ketoni u urinu od jucerasnjeg dana ( povracanje cijeli dan ,slabost i nemoc -viroza, pretpostavljam).
Beba je super, lijepo napreduje,204 g i 13 cm duga. Ne zeli nam pozirati i dalje, stalno leđa okrece i ne zeli siriti noge, ali dr misli da je curka jer nigdje ne vidi da nesto visi 😀
iako je s 12 tjedana posumnjala na decka,ali nista sluzbeno.
ugl,nisam se cijeli dan javila jer mi je i tata zavrsio u bolnici pa trci i njemu i svasta nesto…
ali ja vas redovno pratim…
bokić
Drago mi je da je bebica dobro! Drzim ti fige da se popravi urin 🙂🙂
Javi se češće ako možeš :)
Nadam se da ti je tata dobro! ☺️
hvala ti puno...
nadam se da ce pomoci brusnice i cajevi, idem sutra u potragu.
mogu se ja javiti, samo najcesce citam u gluho doba noci , a tokom dana nikako da se ukljucim u neku temu...
sve pratim ,pisem, pamtim 😀

Ajme koji trbuscici... Ja se osjecam pomalo posramljeno, a bas sam si mislila da imam veliki trbuh. Slika je od subote, ako mi se bude ucitala. Mojih cica u Cimine stane najmanje 20... 😆 Ti ces imat mlijeka i za izvoz.

Ivkii i ja sam si pomislila ajme kako izgledamo ko polovicno mi kojima se jos ne zna spol, al valjda budemo i mi saznale uskoro.
Iva 😛😛😛 capalinke ti ja to zovem... Sad bi jednu smazala iako ne znam di bi ju nagurala u sebe danas sam bas ko iz porodice termita.
Nita nadam se da ce nalaz urina biti bolji i da nije nista strasno, i da ce ti tata brzo ozdraviti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji