Meni je stalno osjecaj ko da ce mi pobjec trapke, al mi je ipak drago da sam uzela 44. Em cu jos narast do kraja 12.mj, em imaju kukice za remen kasnije pa ih lako pritegnem nakon kaj beba dodje..
Bas su vam lijepe bušice. Cima pa mojih 6 stane u tvoju jednu. 😱
Lala ti si mi bas neki komad zenstveni.
pozdrav,curke!
pregled je prosao dobro, hvala sto ste mislile na mene 😀
tlak malo nizi, urin katastrofa i sutra ujutro u lab da se vidi tocno sto je iako pretpostavljam da su toliki ketoni u urinu od jucerasnjeg dana ( povracanje cijeli dan ,slabost i nemoc -viroza, pretpostavljam).
Beba je super, lijepo napreduje,204 g i 13 cm duga. Ne zeli nam pozirati i dalje, stalno leđa okrece i ne zeli siriti noge, ali dr misli da je curka jer nigdje ne vidi da nesto visi 😀
iako je s 12 tjedana posumnjala na decka,ali nista sluzbeno.
ugl,nisam se cijeli dan javila jer mi je i tata zavrsio u bolnici pa trci i njemu i svasta nesto…
ali ja vas redovno pratim…
bokić
Drago mi je da je bebica dobro! Drzim ti fige da se popravi urin 🙂🙂
Javi se češće ako možeš :)
Nadam se da ti je tata dobro! ☺️
hvala ti puno...
nadam se da ce pomoci brusnice i cajevi, idem sutra u potragu.
mogu se ja javiti, samo najcesce citam u gluho doba noci , a tokom dana nikako da se ukljucim u neku temu...
sve pratim ,pisem, pamtim 😀
Ajme koji trbuscici... Ja se osjecam pomalo posramljeno, a bas sam si mislila da imam veliki trbuh. Slika je od subote, ako mi se bude ucitala. Mojih cica u Cimine stane najmanje 20... 😆 Ti ces imat mlijeka i za izvoz.
Ivkii i ja sam si pomislila ajme kako izgledamo ko polovicno mi kojima se jos ne zna spol, al valjda budemo i mi saznale uskoro.
Iva 😛😛😛 capalinke ti ja to zovem... Sad bi jednu smazala iako ne znam di bi ju nagurala u sebe danas sam bas ko iz porodice termita.
Nita nadam se da ce nalaz urina biti bolji i da nije nista strasno, i da ce ti tata brzo ozdraviti.
Joj Iva ne znam... Ja stavljam utrice samo s rukavicama baš da se ne ozlijedim,ajde prati situaciju...drzim fige da je ovo ipak!
Cima Ja kad sam ti pogledala sliku nisam do trbuha stigla...omg!! Jesu ti teške?
Grizli nažalost veličina nema veze s mlijekom :/ Moja frendica ima jadnu jedinicu a ja 3/4,ona dobila full time,mlijeka kolko hoćeš ja onako... ima al moglo bi više.
Curke,jel koja osjeća bol hm...kako da objasnim
..kao probadanje s lijeve strane stidne kosti,znači ful nisko a blizu prepone (tipa dva prsta od prepone)? Sjedila sam s malom na podu cca 30ak min i baš me muči od onda makar ležim od tad. Šta je to,zdjelica,stidna kost, ligamenti??
Ja jutros pustila srce i poharala next🙈
Cima hvala 🤗 bas cu pogledat.
Frajla ma ne znam ninsama 🙈 a problem mi je sto ih jos nisam vidjela izlozene u duckasu pa da mogu usporediti. Najvise me brine sirina, htjela bi samo 2u1 s jajetom a ne kosarom jer sam ja dosta u autu i vecinom sama pa to mi je potrebnije i funkcionalnije. Kazem, mozda ja puno trazim 🤷♀️ al gledala sam jedna gdje su jedan do drugog, mislim abc, i imam osjecaj da su sjedista sportskih dijelova dosta uska… Znam da mora biti negdje kompromis 🙄🙈 joj na sto muka sam s tim kolicima. Ne znam jel bi uopca kod nas mogla s tim kolicima uc u interspar (kroz ona vratasca) a i kaufland kod nas uvijek po sredini redova ima one stvari na akciji pa nemam pojma kak bi kupovine mi izgledale… Ma ne znam… Imam jos vremena, valjda cu se uspjet odlucit 🤣
Kako je kod mene mala razlika medu klincima i nema bas staze, a cesta je dosta prometna, onda sam jedno vrijeme škicala kolica za blizance. Kao sto kazes, kompromis negdje mira biti...
Ova gdje su jedno pored drugog su naravno sira, ali ovima sto idu u duzinu je dosta teze upravljati, skretati i sl.
Na kraju smo se odlucili za sada na neko drugo rjesenje, ali za godinu dana kada cu morati voditi obojicu u vrtic cu sigurno nesto za blizance.
Odi si s metrom u interspar, pa izmjeri 🤪
Baci si oko na britax b-agile double, kod njih se moze maknuti sportsko sjedalo i onda stavis jaje. Mislim ako stane jaje (po sirini) da onda ne mogu ni sjedala biti tak uska. Jedino sto se ne moze sjedalo prema tebi okrenuti kasnije... siroka su samo 78 cm, pa bi trebala ici kroz vrata
Nije mi dao vrag mira nakon svih slika, na kraju sam se digla iz kreveta da se slikam i usporedim 🙈. Prva slika 17+4 i moj uobičajeni izgled trbuha 🐷. Druga slika danas. Ne bi se reklo al i dalje sam na -1kg od početka. I tek sad kad gledam slike jednu kraj druge mi je jasnije zasto su mi majice kratke a hlače stežu 😄
[/url
Ma da Deedee pa to je sad vec vece i okruglije. I ja probala ovu usporedbu sloziti, a izgubila zivce. Dok cropam mi slike bude prevelika za kolaž.
Sortiraj odgovore
Najstariji