Jutro! Sretno svima ciji klinci danas krecu u skolu, bez obzira u koji razred svaki prvi dam treba proslaviti. Ako niste vidile mame sa klincima u osnovnoj danas ako dodjete s njima u DM dobiju poklon paket koliko sam vidila neku torbu, bombone, vodu, gel za tusiranje i jos nekoliko sitnica bas za njih.
Sretno svima na pregledima nisam popratila doduse tko nam je danas na redu.
Cima joj opet ti moras u bolnicu jadna. Bas mi je zao, al vazno da je beba dobro. Ocito i ti imas u trbuhu skocimisa kao i ja.
Vezano za pelene i kozmetiku za bebe ja zaista planiram za prve dan eprivo pokupiti uzorke kremica koje kogu dobiti pa vidit sto bebi pase, koliko sam shvatila za kupnju toga imamo vremena cca 1 mj jer u pocetku ne ide nista osim vode i eventualno ulja. Pisale ste maslinovo, ja imam nase ali meni to ulje izgleda dosta agresivno za bebinu kozu. 🤔 Jako je pikantno inace. Pelene ce lako muz kad otici kupiti i donet kad vidimo bebu kakva je. Nemam namjeru nagomilavat toga sad vec jer na kraju sta cu s time ako bebi ne odgovaraju. Za prematalicu meni ce sve u stanu biti na doslovno 15m udaljenosti pa mislim da ce imati dobru funkciju. Hranilicu sam odustala one glomazne plasticne od 0+, i vjerojatno ce biti ona drvena jucer ju vidila u zivo i taman mi pase i nije tvrda sa umetkom samo je vazno da beba sama sjedi. Baby gym kupujemo Yookidoo baby gym i to ce mi biti u dnevnom u vrticu drvenom taka da iz kuhinje koja je 2m dalje cu sigurno vidit i cut bebu.
Drugo sto mi je savjetovala jedna psihologica koja radi u vrticu da ako se beba od rodjenja navikne da uvijek vidi mamu ili ju cuje da je jako blizu da poslije se tesko odvaja od nje i dozivljavaju stresove kod odlaska u jaslice ili recimo da mama mora negdje bez bebe. Da puno mama drzi bebu tako da ih vidi u svakom momentu, ali i da beba njih vidi, a to da je krivo jer da beba mora nauciti dozvat mamu kad treba. Pa me i to ponukalo da dam bebi njenog prostora bimo rekli.
I da za hranu meni je jedna gin iz Svedske rekla da kod njih cak trudnicama sugeriraju jesti skoljke iz kontroliranog uzgoja, cak i sirove mogu, losos redovito, bakalar, tunu. Jedino sto kao izbjegavaju je morski pas i sabljarka odnosno ribe iz juznijih mora, a ove sto kod njih se love i uzgajaju da preporucaju zbog omega 3. Ja moram proznat da pojedem i prsut i domacu kobasu al samo od provjerenog opg-a, pastetu argeta, hrenovke wudy, tunu riomare. .. Ne jedem sad to bas stalno al svakih toliko pojedem. Meni je gin rekla da jedino sto bas nikako ne jedem da su sirova jaja, nepasterizirano mlijeko/sir, neoprano voce i povrce, sirovo meso i alkohol. Inace vise teskih metala zna biti u domacim jabukama ili spinatu nego u odresku tune. Samo sto se odrezak tune po pravilu servira polupecen pa je to dodatni problem. Tako da i za kupovinu voca i povrca domaceg treba biti duplo oprezniji jer u shopping centrima jesu oni dozrijeli na silu u komorama najcesce ili iz plastenika, al nesmiju imati u sebi pesticide i teske metale, dok domace proizodjace niko ne kontrolira i moze biti da je on prije 7 dana spricao s necime cemu jos nije prosla karenca a to ta bakica ili dedek nemaju pojma nazalost najcesce jer misle da se vodom operu ti pesticidi. Isto kao sto postoji uvrijezeno misljenje da ako se pere u sodi bikarboni da ce se voce sterilizirat i ocistiti od svega. Rekla bi moja baka malo morgen.
I sad oprostite na ovako dugim postovima cure.
Dobro jutro cure! Sretni svima na pregledima! Vratite se sa lijepim vijestima! Zelim lijep skolski i vrtićanski dan vasoj dječici! :) Neka se dobro i nastavi!
Javljam da je bila uspješna otimačina u Lidlu hahha :) 🤭😂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Angie sretno u skoli!
Sto se moba tice, ajde probaj si drugi preglednikstaviti na mob. Ne znam koji imas mob, al ja na iphonu imam safari i chrome i nekad mi chrome ne da prijavu na forum, a safari da.
Hvala!!
Ma i ja imam gejfon i imam samo safari i normalno me prijavljivao do unazad mozda mj dana, sad neće nikako. I lozinku mjenjala i svašta nešto i jok...
Mislim da će nam svima danas bit uspješan lov....svi su nekako okupirani školom i vrtićem....tak sam si ja to nekak zabrijala
Mi ćemo tek oko 10h u shopping, moje cure baš danas spavaju ko nikad, a još dok pojedu....a ja već spremna čekam
Jutroooo! Meni vec jutros uzeli krv za test senzibilizacije i kampiram pred lidlom.. ima nas vec dosta trbusastih ovdje.. bit ce tucnjave
Jutro cure, sretno na pregledima danas!
Sretno prvi dan škole i vrtića, a naročito malim prvašićima i jasličarima😃
Meni malo neobično što počinje škola bez mene.. Al zato umjesto na posao odoh u lidla 😃🙃
Evo uspjela sam preko moba 🤘
Skinula Chrome i tak mi da...sve ludo. Al hvala za ideju jer mj uopce nije palo na pamet da je do preglednika 😉
Dobro jutroo i sretno svima danas 😊😊
ako trazite ladičar za bebine stvari a da Vam ostane za kasnije .. mi smo uzeli sa namjestaj.hr brza dostava povoljno i jako kvalitetno 😊😊
nas je sastavljen sad samo ceka da se napuni bebinim stvarima 😊 stavila bih sliku al nezz kako 🙈
i ako kojoj treba poklanjam 2x pampers premium care vel 1 ( 2-5 ) kila, neotvoreno ♥️
Kako sam ja dobro prosla danas u Lidlu. Nigdje nikoga skoro, kod nas prolom oblaka i valjda se nikom ne da doc po tom vremenu. Uzela sve sto naumila ispregeldala fino na miru. Inace za cure koje su rekle da trebaju male brojeve ima i broj 34 tako da znate. I rifle mi izgledaju super mekane.
Sortiraj odgovore
Najstariji